- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
Cracker001 #2308 üzenetére
Én majd' két hónapja használom, és még csak hobbi-rajzos múltam sincs - hacsak azt nem vesszük, hogy mérnök vagyok - szóval ennyi rajzos tapasztalattal lásd:2300. hsz. . Tulajdonképpen csak a technikai érdeklődésem találkozott némi pluszpénzzel, így vettem egy Pen & Touch-ot magamnak. Saját tapasztalat: az első pár perc (de max. 1 óra) hozzászokást követően nekem semmi bajom nem volt vele, csak jól kell bekonfigolni a gombokat, meg szoktatni magadat.
Pen & touch esetén van összesen 5 gomb,
- 4 db a padon a kábel csonkja mellett, de a kézi érintés ki/be funkciót a felső gombon hagytam, így azt nem számolom
- 2db a toll oldalán,
- plusz a radír funkció a toll másik végén,
azért ezekkel már lehet mit kezdeni.
Van még egy érdekes lehetőség: a saját beállító menüjében rajztábla <-> egér funkció választás (abszolút <-> relatív helyzet alapján működjön a kurzormozgatás). A nyomásérzékenység funkcióját MyPaint nagyon barátságosan kezeli, egyetlen furcsa dolog amit észrevettem: MyPaint nem szereti ha egérkattal indítom, az esetek egy részében nem jól kezeli a kurzort. -
$p@rr0w
őstag
válasz
Cracker001 #2305 üzenetére
Kicsit használod a keresőt pár perc alatt megtudod hogy a Wacom a táblák Rolls Royce-a, az meg hogy melyik jó neked csak akkor deríthető ki ha írsz szempontokat h mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged