Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
Cracker001 #2308 üzenetére
Én majd' két hónapja használom, és még csak hobbi-rajzos múltam sincs - hacsak azt nem vesszük, hogy mérnök vagyok - szóval ennyi rajzos tapasztalattal lásd:2300. hsz. . Tulajdonképpen csak a technikai érdeklődésem találkozott némi pluszpénzzel, így vettem egy Pen & Touch-ot magamnak. Saját tapasztalat: az első pár perc (de max. 1 óra) hozzászokást követően nekem semmi bajom nem volt vele, csak jól kell bekonfigolni a gombokat, meg szoktatni magadat.
Pen & touch esetén van összesen 5 gomb,
- 4 db a padon a kábel csonkja mellett, de a kézi érintés ki/be funkciót a felső gombon hagytam, így azt nem számolom
- 2db a toll oldalán,
- plusz a radír funkció a toll másik végén,
azért ezekkel már lehet mit kezdeni.
Van még egy érdekes lehetőség: a saját beállító menüjében rajztábla <-> egér funkció választás (abszolút <-> relatív helyzet alapján működjön a kurzormozgatás). A nyomásérzékenység funkcióját MyPaint nagyon barátságosan kezeli, egyetlen furcsa dolog amit észrevettem: MyPaint nem szereti ha egérkattal indítom, az esetek egy részében nem jól kezeli a kurzort. -
$p@rr0w
őstag
válasz
Cracker001 #2305 üzenetére
Kicsit használod a keresőt pár perc alatt megtudod hogy a Wacom a táblák Rolls Royce-a, az meg hogy melyik jó neked csak akkor deríthető ki ha írsz szempontokat h mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest