- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Szóval: Köszönöm mindenkinek a véleményeket, igazából én is tudom, hogy nem tökéletes képek, de ezek lettek a legjobbak. Nem véletlen írtam oda, hogy vadasparki sétálgatás.
Azért reagálok is: Szerintem a feketefehéret akkor használja az ember, amikor jónak látja, szerintem az első kép hangulatán sokat dob. A harmadiknál a mélységélesség direkt ekkora, a szeme a fő téma, viszont kénytelen voltam ff-be rakni, mert a csőre be volt égve, és semit nem tudtam vele csinálni, így hát hogy mégse legyen kuka a munkám, elmentettem így, így nem szúr anyira szemet, de színesben télleg jobb lenne. Majd legközelebb. A vaddisznósat is fotózhattam volna lentebbről, akartam is, csak ők nem akartak az első kép után visszafeküdni.
Mindenkinek jó éjszakát, és kellemetes, fényekben gazdag hétvégét!
Aktív témák
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged