Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Szten Márs #25418 üzenetére
köszi a vélemény!
nem bizony... az volt a címe, h "megagigabrutálhdr" csak furák voltak a visszajelzések.
igazából a fák körül van valami baromi nagy gebasz.. amúgy elég rendesen van ps-es vagdosás a képen...szerintem, ha csak a templom lenne ott, akkor jó lenne. mert szépek a színei, de a fa..pff, mint valami nem is tudom...
hozzátenném, hogy októberi kép, csak most találtam, katalogizálás közbendorian: sajna nincs exif..de nyilván wide open volt az obi (legtágabb rekesz na...) és a világos képszéleken meglátszik, meg talán van némi utómunka is a képen, ami még jobban kihozta...
hmm jónak tűnik ez a k-x amúgy.
ezt a képet sötétben, sejtelmes megvilágítással kellett volna lőnöd...
és valami jobb helyre tenni a díszt... szép bokeht kölcsönözve köré köszönhetően a kis rekesznek és a karifaizzónak...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest