Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
BEE
addikt
válasz
Terapeuta #14584 üzenetére
Ebbe a képbe kellene valami főtéma, aminek a háttere az erdő,
így kicsit üres ettől az effekttől.A leveles képeden igazából nem sok a fekete szerintem.
Picit kitolhatnád még középről, ha akarod, de a levélnyél megtöri
a szimmetriát most is eléggé ahhoz, hogy ne érezzük unalmasnak.BEE
-
Terapeuta
őstag
válasz
Szten Márs #14589 üzenetére
Runner, Ropi, Szten!
Sajna rá kell jöjjek, hogy digiképeket vissza kell butítani, mer' akkor olyan sterilek maradnak...egyelőre próbálkozom...köszi mégegyszer :_)
Bravó miatt nem toom semmi projektbe se rakni tekintettel, hogy három éves kép
-
Vamp
senior tag
.
-
Vamp
senior tag
Nah pill...
-
Zola007
veterán
válasz
runner 125 #14579 üzenetére
gyorsabb voltál, de úgy látom te is hasonló "egyszerűséggel" fogalmaztál
-
Zola007
veterán
válasz
máyköl #14576 üzenetére
Először töltsd fel valahova, mondjuk kepfeltoltes.hu
Majd a hozzászólásodba a kis indexkép linkjét "kép"-ként rakd be --> kapsz itt egy teljes sort
Másold a vágólapra a nagy kép linkjét (direkt link)
Jelöld ki az előzőleg képként linkelés teljes szövegét, de csak elejétől végéig.
Majd a kijelölést megtartva a LINK gombra kattintasz és beilleszted a direkt linketEzzel lesz egy, a nagy képre mutató linket tartalmazó kis képed
-
runner 125
nagyúr
válasz
máyköl #14576 üzenetére
www.kepfeltolto.hu
H ha úgy szeretnéd berakni h látszódjon piciben,s arra kattolva bejöjjön nagyban akkor a következőképpen járj el; feltöltöd a nagy méretű fotódat,illetve egy lekicsinyítettet (szvsz elég a kb 200 pixel széles is..) Ezek utána katt a "Link" fülre,oda beilleszted a nagyfotó direkt linkjét,majd (katt a "Kép" fülre) a link neve lesz a kis kép direkt linkje.
Remélem érthető
Üdv.M -
ksanyo
tag
válasz
máyköl #14576 üzenetére
Kicsinyítsd le
. Ajánlottak nekem itt egy progit, kicsi és sok minden megoldható vele. PhotoFiltre a neve.
Nem kell mást tenned, megnyitod a képed, Image menü, Image size...
-
ksanyo
tag
válasz
runner 125 #14575 üzenetére
Tudom hogy a minősége nem a legjobb, de a fények nagyon megtetszettek. Amúgy nem telefon, és egy nagy képből vágtam ki.
Ezen gondolom már nem nagyon lehet javítani... -
máyköl
veterán
Beszeretnék rakni képeket de azt írja ki, hogy túlnagy a mérte. Ebben a témában nem vagyok otthon. Mit tegyek?
-
Papichulo
tag
Megjött a hó,közeledik a tél,amit én nagyon utálok úgyhogy felraktam Flickerre egy régebbi nyári képet!A véleményetekre lennék kiváncsi. Köszi előre is!
[link]
-
Viszlát
addikt
válasz
Timyyy #14567 üzenetére
Az enyém, de hova futsz?
Lesz sorozat, vagyis készülök rá, csak jussak be végre a régi gyárba...
Runner: próbáltam én is ilyen vágással, de mivel így keskenyebb a kép, megnöveli érzetre az autó magasságát, vagyis nekem így kicsit bucinak tűnik a járgány, ezért hagytam annyit alatta és fölötte is, mert igazából nagyon alacsony a gép.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viszlát #14565 üzenetére
..bocs,most jutott eszembe,esetleg egy fent/alul szűkebb vágással lehetne fokozni az autó morcosságát.
Persze csak ötletelek..
Üdv.M -
Timyyy
őstag
Sztlaci: huu köszi, tetszik a módosítás
hogy őszinte legyek a minőséggel nem foglalkoztam, plusz ilyen kis fényképező gépecskével mint az enyém, nem is lehet csodát alkotni.
PS-ezni meg nem volt kedvem / nem értem rá. Téli szünetben viszont kisebb képözön lesz várható ha lesz hó persze... ha nem akkor meg mutatok néhány tavalyit, azokra bizony büszke vagyok..
Viszlát: ha most azt mondod hogy az a Honda a tiéd, akkor futooooooooooooook
bakker a kedvenc autó/motor márkám
lécci lécci egy sorozatot róla!!!!
-
Zola007
veterán
válasz
Sztlaci #14563 üzenetére
Hát most értesültem tőletek, hogy van ahol havazik. Tehát nem hazudtak Aignerék
Mondjuk a képedtől egy kicsit szédülök, de az életérzés átjön(#14551) Terapeuta: Próbád meg kerettel, nagyban elég komor. Valami barnás/levél színéhez paszoló vastagabb , esetleg átmenetes sokat dobna rajta
-
hemaka
nagyúr
válasz
runner 125 #14561 üzenetére
Lehet így jobb, habár én szeretem sötéten a dolgokat, meghát este készült, még belefér.
Meg így látszik, h retkes a szenzorom -
runner 125
nagyúr
válasz
hemaka #14555 üzenetére
Esetleg egy kicsit világosabban?
Üdv.M -
werttzui
addikt
Szép munka
Bee: Te gaz szőrszálhasogató -
Timyyy
őstag
Köszi, de nekem ilyeneket nem tud a gépem, mindössze egy HP Photosmart M537-em van
Sajna be kellett rohannom a városba, most értem haza és a szél lefújta a fákról meg a bokrokról a havat + közbe olvad is szépen lassan...
Szóval kutyafuttában a városban készült képek:
Hajnali álmos, ágyból kiugrós és gyorsan kinézős kép
Udvar1
Udvar2
Város
Fa1
Fa2Tényleg nem kell semmi extrát várni, mint mondtam nem volt sajna időm. De legalább örülhetek a hónak... amúgy ajkai vagyok, de ez a profilomon is kint van.
-
BEE
addikt
válasz
Motion_Blur #14538 üzenetére
Ha ilyen
jelet tettél, akkor nem részeg vagy, hanem másnapos !
BEE
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Timyyy #14536 üzenetére
Nálunk ennyi esett, meg különben is még részeg vagyok, nem megyek sehova
-
Timyyy
őstag
Wáááááááááá leesett az elsőő hóóóóóóóóóó! És nem is kevés
Segítsetek gyorsan, menni akarok le fényképezni, mit milyen szögből és hogyan és ilyenek?Csak hogy ne legyenek olyan átlagos unalmas képek..
Szerk.: bokor, fa, padok, tó, út, kocsik minden van 100 m-es körzetben, szóval várom az ötleteket!
Ha nem siettek elindulok
-
gr_balu
csendes tag
Sziasztok,
ezt nemrég sikerült az ablakomból éjjel. Nem tudtam megálni:
[link]
-
Xantomas
őstag
El akartam menni a tűzoltó utcába a tűzraktárba picit fotózni. Legál terepet csináltak grafósoknak, ott akartam pár képet csinálni a bicajról. Befele menet megállított a szekus, és tudatta velem, hogy nov 15-ig lehetett csak bemenni.
Megadta a tulaj elérhetőségét, meg azt hogy néhány 10E ft-ért ki lehet bérelni a helyet. Pár fotóért... Ahha... biztosan...bár ha valaki benne lenne, hogy többen elmenjünk oda fotózni, 1-2 E ft-ot még áldozhatok rá.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Viszlát #14518 üzenetére
Már majdnem...
Ha tudod, egyszer majd kapd le úgy próbaképpen, hogy a baloldali vágánypár épphogy ne legyen benne, kicsit balra menve és jobban jobbra fordulva gondoltam. Így a jobboldali vágányok pont a kép bal szélén fognak elmenni a végtelenbe, a "váróterem" meg még egy lehelletnyit kikerül a jobbszélre. Egy próbát megér.
-
toth_janika
őstag
válasz
E-scapegoat #14515 üzenetére
-
E-scapegoat
tag
válasz
Viszlát #14509 üzenetére
Olyanok a képek, mintha HDR lenne mindkettő. Legalábbis a felhők és a növényzet találkozásánál látható aura erre enged következtetni. (Érdekes ötlet hdr-t fekete-fehérré alakítani, már ha valóban hdr.) Az első jobban bejön (a másodiknál nekem balról túl szűk a vágás), csak nagyon "koszosak" a felhők.
-
Szten Márs
nagyúr
-
flegos
senior tag
Haliho!
Tudom nem ide illik a kérdés de valaki segítsen nekem mi a külömbség egy 100mm macró és a 180mm macró között.
Köszönöm!
-
Chapel
addikt
válasz
*Ropi* #14502 üzenetére
Nagyon köszönöm a dicséretet jól esik egy ilyen PS Istentől
Eddig nem tűnt fel amit írtál,jogos és nem érdekel mert szerintem besz@rás jó képek
Viccen kivül:sajnos volt a baloldalon egy munkagép konkrétan,úgyéreztem nem feltétlenül illik a templomhoz
És színeket pedig a tőled vett szűrőknek köszönhetem (Warm) ...meg az utómunkának
A második képen pedig annyira tetszett a fa h muszály volt lefényképeznem,hiába a belógó dologok
Cassidey:köszönöm,sztem is a topban van az általam készítettek között
-
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #14484 üzenetére
Annyit akartam még mondani a képkidolgozással kapcsolatban, hogy ha színhű nyomdai termékben szeretnéd publikálni a képeidet, akkor aztán tényleg kalibrált rendszer kell, mégpedig ugyanahhoz a referenciához kell belőni a gépedet, mint amihez a nyomdai gép van kalibrálva. És nem elég, ha kapsz a nyomdából egy 1 hónappal azelőtti proof profile-t, mert az már rég xart sem ér: naponta / óránként változik a nyomtatási minőség, a hozzáadott / kipótolt vegyianyagok, a páratartalom, a mechanikai alkatrészek kopása, a hőmérsékletváltozás, meg még vagy 100 dolog függvényében. Az igényesebb helyeken a nyomdai gépeket minden munkanap reggelén kalibrálják, meg persze akkor, amikor kemikáliát adagolnak bele, nem véletlenül.
-
*Ropi*
félisten
A fotós elmegy dokihoz, hogy nehezen kap levegőt. A doki vizsgálgatja, megröntgenezi, majd közli:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Hát, a rosszal.
- Rendben, önnek van egy eléggé nagy folt a röntgenképén, rosszindulatú daganatnak tűnik.
- És mi a jó hír?
- El tudom tüntetni Photoshoppal...Matektanár elmegy filmet előhivatni, kérdi tőle a laboros:
- 10x15?
- 150, miért? -
*Ropi*
félisten
válasz
Chapel #14493 üzenetére
Grat mindkét képhez, nagyon szép színek!
Komponálásilag kicsit kötözködnék: a kápolnát mégjobban jobbra helyezve készítettem volna a képet, mi volt baloldalt, ami miatt nem tudtad arrább komponálni? Így most olyan, mintha minden ki akarna esni a képből balra, jobbon belóg egy fél fa a képbe zavaró tényezőként, stb. 4:3 képarányra vágva lehetne segíteni rajta.
A másodikon jobbon a templom lóg be, balon a másik fél fa...
Számomra túlzsúfolt a kép, nincs értéke a szép színein kívül.
U.i.: szőrtelenítést vállalok (szigorúan csak PS-sel!
) !
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MÁV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest