Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
Személyes tapasztalatok:
Budapesten, valamint a Budapest-Sopron távon meglepően jó a lefedettség, eléggé össze is ér, valamint minimális jelszintnél is probléma nélkül működik.Azonban
a kapacitással írtózatos problémák lesznek igen rövid idő alatt, ha ma az első napon, amikor még minimális számú kártya lett kiadva is a legjobb érték amit mértem 11/3Mb/s (fel/le) volt. Ha ezt elkezdi komoly számú ember használni komoly problémák lesznek mind a nettel, mind a hívásokkal. -
adman
tag
nos én nem kaptam digis sim-et, mert még nem adtam le a telenoros-t és persze nem volt nálam

ok, megírták hogy adjam le, de minek nekik? visszaadják a telenornak? -
Fidel76
tag
A kecskemétibe holnap kapnak 600 db simet és a digis telefon a C1, R1,K1 csak kb 2 hét múlva lesz. Arra nem tudott válaszolni, hogy akkor az ár is ugyan annyi ha utólag veszed a készüléket, arra se hogy mennyi a garancia, van e feltétele, biztosítások, stb. Szép lassan alakulnak a dolgok. Felírta a kérdéseim papírra. Azt mondta, hogy minden nap az összegyűlt kérdéseket továbbítják felfelé és őket, az ügyfélszolgálatosokat "eligazítják" hogy akkor mi is van.
A digis készülékek specifikációiról nekik van hozzáférésük. De kinyomtatni nem nyomtatta ki nekem.
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Nálam rákérdeztek, hogy aktiválják-e (mert a rendszerük rákérdezett, de ki is írta, hogy néhány percig eltarthat). Mivel rajtam kívül senki nem volt bent és ráértem, kértem, hogy aktiválják a kártyákat. Kb. 2-3 perc lehetett, mire szólt az ügyfélszolgálatos, hogy sikerült. Lehet, hogy ez a lépés kimaradt, és ilyenkor egy automatizmus aktiválja 24 órán belül a simeket.
-
törölt tag
válasz
mezosystems
üzenetére
17:04 óta semmi, csak segélyhívás ....manuális keresét követően elutasítja a sim regisztrációját a hálózatra.....1272: nem tudják mi a baj, menjek holnap be, kérjek sim cserét.
-
Gejza1981
tag
aki volt, számot lehet választani legalább néhány variációból vagy csak 1db?
-
z1RoX
tag
Szám hordozást lehet majd kerni tőlük?
-
csucsreg
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Szerintem elírták. EU-s szabály van az EU-n belüli hívások ársapkájára vonatkozóan ( max 76 Ft/perc)
-
zselijan
csendes tag
Felhívtam a 1272-t mivel hatkor kötöttem a szerződést és a kártya még nem aktív. 72 órán belül fogják aktiválni.
-
Stenbi
újonc
Valaki megtudná mondani, hogy független mobil WIFI-n működik?
-
4Grider
félisten
válasz
mezosystems
üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy az Iphone jelenleg nem támogatott. Az ügyfélszolgálatosnál szifon volt...
-
vakeger
csendes tag
És szerintetek egy előfizura hány sim igényelhető?
-
Watt25
veterán
Eurocenter-es tapasztalata nincs valakinek? Reggel oda mennék...
-
mezosystems
csendes tag
19:00kor voltam bent, még sajna nem aktív a kártya.
iPhone.. Kiváncsi vagyok lesz-e VoLTE meg VoWiFiJa és meghatalmazást nemfogadnak el, jogi osztály még nincs felkészitve... Ezt mondta az ügyintéző.. Beszélt a központal is
-
bopeti98
őstag
EU-s számokat is 5 Ft-os percdíjjal lehet hívni.
-
-
-
worxland
addikt
Jelentem, rendesen megy a hotspot is.
-
z67
őstag
Mi lett végül a körzetszám?
-
anglergab
addikt
válasz
Kisruszki81
üzenetére
Itt lehet egyedül voltál a cellában (ha nem voltál annyira közel a toronyhoz).
A hívásod pedig hálózaton kívülre ment a kodek alapján.

David2135
Minden VoLTE/VoWiFi-képes telefonnal működik, ami minden szolgáltatónak engedélyezi ezeket vagy kifejezetten tartalmazza a Digi Mobil HU profilját. -
Kisruszki81
újonc

-
Kisruszki81
újonc
11 ker.
-
bopeti98
őstag
Ami számomra érdekes, hogy a Digi rögtön működő VoLTE meg VoWiFi szolgáltatással indult. De gondolom sokat tesztelgették, többek között ezért is indulhattak ilyen későn. VoLTE meg VoWiFi nélkül kuka lenne az egész.
VoWiFi tudtommal jelenleg egyik másik szolgáltatónál sincs, csak a Telekom tesztelgeti. Bár azért nekik nincs is nagy szükségük rá 800-as LTE mellett. Digi esetében viszont életmentő lehet. -
GuruZone
őstag
XIAOMI MI9 SE (snapdragon 712)
#8330-as APN beállítások alapján életre kelt a net is, mivel tök üres volt minden ott a beállításokban.
Előtte körbetelefonáltam a haverokat 5 Ft-os percdíjjal :)
HD hang is megy szépen. Szinte hihetetlen.
VoLTE ikon ks van a sarokba, telekommal még sosem láttam.Győr-Szabadhegy: itthon maxon van a térerő, még a Telekom is kisebb.
-
matta2003
tag
válasz
üzenetére
Egy év alatt sok minden változott.
"Azt már korábban hallottuk távközlési berkekből, hogy a Digi nagyon modern hálózatot épít az Ericssonnal, és ezt most alátámasztották azzal, hogy a hálózat csak a 4G és a 2G távközlési szabványt ismeri, a 3G-t nem. A 2G-re amiatt van szükség, hogy a hangszolgáltatás esetében minden létező készülékkel kompatibilis legyen a Digi hálózata, a 4G pedig a mobilnetezéshez szükséges. Az, hogy kihagyták a 3G-t, jóval olcsóbbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a Digi hálózatát."
Azóta kifestették piros-fehérre a tornyokat.
-
Kisruszki81
újonc
11 ker. Tètènyi út (Bikàs park) a VoLte is megy a VoWifi pedig automatikusan megjelent ahogy a simet aktívàltàk Samu S8-on. A hang minősège szuper. A sàvszèl is rendben van.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)