Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pjen
félisten
Üdv,én egy Sony tablet Z n próbálom használni 4G n.Sajnos 1 mega fölé és 90 ís késleltetés alá még nem sikerült mennem.Bp 17,ker.Én csinálok valamit rosszul?
-
törölt tag
válasz
Gyurka6
üzenetére
Mit, hotspotot?

Ott van a kép alján - amit a sebességről raktam be - a link és az Amazon.de-n vettem.
(Sürgős szállítással együtt kb. 19 rugó volt. A szállítás fajlagosan baromi drága volt, de nem bírtam várni vele.
)Nagyon elégedett vagyok vele. Bedugás után 1 percen belül szórja 2.4 GHz n-es WiFi-n a mobilnetet és csak egy konnektorba kell dugni pl. USB-s töltőre. (DE notebookba is dughatod. Csak táp kell neki.)
-
DarkByte
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
Miért ne működne? De most komolyan. Dual Band GSM-ek 20 éve léteznek, amelyek képesek az 1800MHz-es 2G-re felkapaszkodni.
kovlaj122: Te valami Nostradamus papagáj vagy ebben a fórumban?

Szerintem mindenki felfogta mire vállalkozott. És 0 Ft-ért nem teljesen totál mindegy mikor és miért hasal le?
Mi van, ha pont ez a cél, hogy megnézzék max. kapacitás körül hogyan viselkedik az egész? Az lenne csak ám az igazi teszt. -
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Igen, valóban hatalmas, hogy a 2014-es tender után 5 évvel letettek az asztalra egy gyenge lefedettségű teszthálózatot, amit még csak most paraméterezgetnek, miközben 20 éve(!) a Vodafonenak ugyanerre fél évre volt szüksége.
A károgásra meg térjünk vissza mondjuk 1-2 hónap múlva, mikor a megnövekedett forgalmat már nem valószínű, hogy így fogja bírni a hálózat mint most a szolgáltatás NEGYEDIK napján pár ezer felhasználóval...
-
efiking
csendes tag
Ahhoz képest, hogy 4 napja indult a tesztüzem eddig nem láttam rossz eredményeket, vagy legalábbis többeknek bejön a dolog mint akiknek nem, én sem értem azokat akik szídják a DIGI-t.
-
dethroner
veterán
A simhez külön szerződést, külön szerződés számot kapok, vagy hozzácsapják a jelenlegi szerzőséhez?
A mobilos számlát külön kell rendezni, vagy a már meglévő szerződéssel érkező csekken kell fizetni? Tényleg, jut eszembe, nem kötelező e-számlán keresztül rendezni, lehet csekken is fizetni? -
adika4444
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
"plusz még várom a függetlenítést telekomától"
Jaj, de ismerős. Mielőtt indultam a kártyákért, kb 10 perccel előtte jött az SMS, hogy kiütötték a 6S-emet
Amúgy a sebesség az lefelé és felfelé is 2 és 5 közt ugrál, sajnos itt határeset a térerő, de a Telenor-é is, a Telekomnak van egyedül valami közeli B3-a, de a Voda az szintén szemét. A különbség, hogy a DIGI az ingyen nyújtja azt amit a Vodafone és a Telenor. Utóbbira mondjuk annyira nem morgok, mert 3882-ért a flottás korlátlan net eddig mindig jól jött...
Ja és itt is szépen levált az iPhone LTE-ről 2G-re ha hívás van. Pont teszteltük öcsémmel amikor megcsinálták, mert kb egyik hívásról másikra jött helyre.
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Valakinek van Google Pixel (első gen) tapasztalata. Én nagyon szeretem és nem cserélném le.
Digis kártyát betettem net megy, hívást nem próbáltam még. Volte és wifi call beállítást kerestem. Neten nem igazán találtam megoldást.
Ha bemegyek a rejtett menübe ott megjelenik a Volte és wifi call mellettük a kapcsoló de nem lehet őket kapcsolni.
Ezen belül találtam IMS szolgáltatások: itt kiírja hogy volte, wifi call nincs aktiválva.Egyébként Pie rom van rajta.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
simsonbetyar
üzenetére
Engem nem tudom hívtak-e (ipadben volt a sim ma) de Tatabányán meggyógyult a fallback hiba. A kimenő hívás 4-5 mp alatt felépül, a bejövő is jön pillanatok alatt.
Viszont teszteltem Bp. Könyves Kálmán krt-n is, ott még fennállt a hiba délelőtt.
Holnap kipróbálom, és ha ott továbbra is él, akkor jelentem nekik. -
pébé
csendes tag
Tegnap 3 sim kártyát elhoztunk , nálam minden rendben volt semmit nem kellett állítgatni. A VoLTE, VoWifi hívás is megy rendesen ( Samsung S9+ dual sim, kártyafüggetlen), viszon testvérem nem tudtam hívni nála is digi sim kártya a telefonban. ( Xiaomi Redmi 4A) Hibabejelentés tegnap megtörtént , ma délelőtt felhívták a digitől valamit állítottak és most minden rendben működik nála is. Teszt folyamatban nálam 10,8Mbps / 3,5Mbps .
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi MasterMark, 4Grider!
-
zseko
veterán
Jó, hogy mobilról, és napokkal később olvasom a fórumot, mert ezen utálok írni, és van pár fogalmatlan emberke, és akkor még szerény jelzőt használtam.

A településem nincs ugyan a listában, de próba-szerencse alapon bementem. Persze nem kaptam (nem is akadtam fenn rajta, sejtettem ez lesz), hiába nagyobb szinte a térkép szerinti lefedettség, mint a szomszédos településen, ami persze benne van...

Holnap azért bepróbálkozom a telefonos ügyfélszolgálattal, egyébként sem csodát várok, ténylegesen csak tesztelni akarom amerre járok
-
so_ha
senior tag
Nálam is rendesen "belassult" napközben stabil 5 Mbit/s-ről az esti csúcsidőre felment 10 Mbit/s-re a letöltés. Ezt a "lassulást" évekig bevállalnám.

-
törölt tag
Hááát mit mondjak? Tényleg baromira "lassul".

A tegnapi kb. 5-6 Mbit/s-ről felment majd 12 Mbit/s-re. ... és mintha vonalzóval húzták volna a letöltési vonalat.
(Bp. Kőbánya beltér, úgy kb. a lakás közepe.)
(Ráadásul egy HUAWEI E8372-vel.)
-
Siriusb
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nem a tényekkel van baj, hanem a károgással. Idáig folyamatosan azt lehetett hallani a hozzá hasonlóktól, hogy sosem indít a Digi mobilszolgáltatást, blablabla. Aztán elindult, de mégsem mondták, hogy nem semmi, amit így "hirtelen" letett az asztalra a Digi.
Ugyan ez volt, amikor a vezetékes szolgáltatásokkal jött be, ilyen olcsón nem lehet szolgáltatni stb. témájú mondatok.
Részemről én teljes mellszélességgel támogatom a Digit, boldog voltam, amikor a 10 megás ADSL-t le tudtam cserélni és elfelejthettem a matáv arcpirító rablógazdálkodását. Aki nem szemellenzős, az tudomásul veszi, milyen paraméterekkel, feltételekkel biztosítja a Digi a jelen teszt mobil szolgáltatást, kb. ingyen, és nem akarja mindenáron felróni nekik. -
snowdog
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nem baj ha leírja, csak az összes hozzászólásából süt egyfajta negatívum, előítélet, vagy hogy is nevezzem. Én legalábbis eddig ezt éreztem ki a hozzászólásaiból.
A "szurkálódásom" nem konkrétan annak a hozzászólásnak szólt, amire reagáltam, hanem az eddigi összes hozzászólására.
u.i. és nem vagyok DIGI alkalmazott.
-
anglergab
addikt
válasz
Watt25
üzenetére
2x2:2 MIMO aktív, jelerősség (közepes-gyenge), interferencia (nem magas), jel/zaj viszony (közepes), adási teljesítmény (közepes-magas), kodek: 12.2 kbps AMR-NB (mobilt vagy vezetékest hívtál, hálózaton kívülre), használt moduláció (magasabb, jó rádiós viszonyok), neked kiosztott rádiós erőforrások (le: semmi, fel: a cella rádiós kapacitásának fele) pillanatnyi értékek
-
NGA
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Próbáld meg pécs fele :-) Még térerő sincs a Dencsházai végén :-(
-
Watt25
veterán
Nekem is javult a helyzet tegnap óta. Akkor is tudok hívást fogadni a 4G nélküli telefonnal, ha nem állítom be, hogy csak 2G-t használjon.
-
Killing
addikt
Ma felhívtak a digitől hogy mi a baj. Mondom a fallback nem jó (iPhone 6), tudomásul vették, most megy mint az álom
Látszik hogy dolgoznak rajta gőzerővel. -
törölt tag
beltér kicsit problémásabb néhol.... Na meg a metró! Full semmi az egész vonalon.
Pedig a metró lenne a legegyszerűbb, ugyanis ott egy darab sugárzókábel van vonalanként és azon bérel(het)nek kapacitást a szolgáltatók. Igaz horror összegért. Kivétel a kisföldalatti.
Ami macerásabb és lassabb folyamat lesz az a bevásárlóközpontok, parkolóházak, mélygarázsok és hipermarketek lefedése.
-
Kronos3000
senior tag
Ma hoztunk ki két kártyát.Redmi 6-ba és LG K10-be került.Redmi-be kellett APN-t állítani,az LG-be nem.LG-be nincs volte,net tökéletes,és a 2g hívás is azonnal vált,mind bejövő,mind kimenő irányba,nincs érzékelhető késlekedés.A Redmibe minden tökéletesen megy ,volte is.Csepel Csillagtelepen régi vastag falak között,nincs rálátás a toronyra,azt sem tudom hol van,a következő eredmények lettek.

-
sysrq
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
MasterMark, adika4444, worxland, köszi.
Eddig minden jól működik.Valaki kiokosítana a Cellmapper működéséről? Telepítettem, regisztráltam magam, ezek után csak hagyni kell futni és időnként feltölteni az adatokat wifin, vagy valamit még igényel? Hétvégén sokat leszek olyan helyeken ami még fehér folt a térképén, jól jöhet minden adat.
-
XboxGamePass
senior tag
Szigetvár 15 Mbps letöltés, 5 feltöltés házon belül!

-
törölt tag
A DIGItől a közeljövőben SENKI ne várjon ténylegesen korlátlan mobilnetet!
Mindenki összeteheti a két kezét ha ezen a szűk kapacitáson ki fogják tudni szolgálni az 50GBos csomagokat+hanghívásokat!
Indulás óta napról napra jobban lassul az elérhető sebesség minél többen vannak a hálózaton és még csak 4 nap telt el. -
efiking
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm! Az biztos ha a DIGI fejleszti a lefedettségét és alacsonyan tartja majd az árait a tesztidőszak után is akkor a többiek lehuzhatják a rolot..
-
efiking
csendes tag
iPhone-nal is tökéletesen működik minden? Van aki próbálta már? Aki tud valamit irjon le minden tapasztalatot légyszíves
-
snowdog
veterán
Kellene hogy menjen, mert egy ismertető szerint mindet tud:
"Adatátvitel fronton a G2 gyakorlatilag mindent tud. Ez azt jelenti, hogy mobilhálózatokon elérhető a 4G, ami combos sebességet tesz lehetővé, korrektül látja a WLAN hálózatokat is a termék, a Bluetooth már 4.0-s verziószámú és támogatja az LE (Low Energy) szabványt, akad NFC, DLNA, a GPS vevő gyors és pontos."
-
Sziasztok,
LG G2-n nem megy a 4G, hiába próbáltam az összefoglalóban írt APN beállítást. Semmilyen mobilnet nem indul.
Túl régi a teló hozzá? -
anglergab
addikt
VoLTE-hez kellenek a következő LTE modem hardveres (DSP)/szoftveres (firmware, RTOS) feature-ök:
PHY: TTI Bundling
MAC: semi-persistent scheduling
RLC: UM, unacknowledged mode
PDCP: RoHC
QCI1, QCI5 QoS támogatása, IM CN Subsystem Signalling Flag
Ezeket kifejezetten az LTE modemnek támogatnia kell, illetve aktivált állapotban kell lenniük. Ezeket csak szoftver nem tudja helyettesíteni. Tehát a VoLTE több mint VoIP. Előbbi egy speciális hardveres+szoftveres megoldás csak/kifejezetten LTE-re, utóbbi egy általános szoftveres megoldás tetszőleges IP kapcsolatra. -
simsonbetyar
csendes tag
Hogy egy klasszikust idézzek..."A fiúk a bányában dolgoznak!"

Xiaomi redmi 3S Prime készüléken se VoLTE se VoWIFI. Adat kézi beállítással megy, 4G van, hívás lassan (kb. 20mp) épül fel de működik, hívás után visszaáll rendesen 4G-re, hívást fogadni nem tudok, SMS jön a nem fogadott hívásról.
Hiba bejelent, várakozás.
Ez volt tegnap délután.Ma délelőtt felhívnak a DIGI-től (70-es számomon mert a digis csak SMS-t küld a nem fogadott hívásról), probléma egyeztetés, készülék, beállítások, stb. Nagyon kedves és segítőkész operátor volt.
6 órával később újabb hívás immár a DIGI-s számomra hogy működik e rendesen a szolgáltatás, mert állítottak a hálózaton. Mondom minden rendben.Jelenleg 4G van, híváskor 2-3mp alatt felépül a hívás, minősége jó mindkét oldalon, utána vissza is áll rögtön 4G-re, fogadni is tudok hívást. Minden rendben működik.
Le a kalappal a DIGI előtt! Maximálisan elégedett vagyok velük! Remélem nagyon gyorsan tudnak olyan lefedettséget kiépíteni hogy ők legyenek a fő szolgáltatóm!

-
Soma01
veterán
Úgy vettem észre, hogy megjavították a 2G-re váltási hibát ami hívás indításkor és hívás fogadáskor volt eddig. Debrecenben már jó...
-
taip
senior tag
Na, ma én is beszereztem 2 SIM-et.
Az egyiket már beraktam telefonba, mindenféle állítgatás nélkül működik, net is van.
Még nem telefonáltam vele, csak felhívtam a másik számomat, kicsörgött rögtön, visszafelé is működik.
VoLTE ikon látszik és a híváslistában is azt írja, hogy azon keresztül ment a hívás.Speedtest 10/5 beltér, BP XI. ker.
-
fotosjani
aktív tag
A Delmont-os Voip hívások másnál sem érnek célba, Digi-s mobil számok esetén?
Voip hivás indításkor hallom hogy kicseng a saját telefonomban, de a Digi-s mobil nem cseng ki. -
Nagya21
addikt
HAli!!
UPDATE!!!!!Xiaomista MI8
VoWIFI nem megyen, bekapcsológomb megvan a menüben, bekapcsolva, átállítva hogy WI-FI-n menjen a hívás, repülőgép mód bekapcs, Wi-Fi visszakapcs, mégse akargya az igazságot.

A Zasszony Huvején (Mate20Lite) bezzeg zokszó nélkül....

Üdv Nagya
-
törölt tag
válasz
nemhivatalos
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, annyi még a borospincében is megvan, 4 méterrel a föld alatt.

-
válasz
rdavid1011
üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne egy arra alkalmas telefont venni.
Ez durva mókolásnak tünik. -
törölt tag
2 évevel ezelőtt volt....kis nosztalgia
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
De már elmúlt..