Hirdetés
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
rin33
senior tag
A havi 1000 Ft-os csomag kinek lesz?
-
-
Miska0330
tag
Most jöttem a Mammut -ba. Sajnos Inviteleseknek még nem tudnak adni. Nem kapták meg a rendszerükhöz a belépéseket.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Szia!
"amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel."
Én vállalom, adják ki azonnal a 4 SIM-met!
Persze lehet hogy ők nem így gondolják...
Ui:
Ahogy felettem írták tényleg nem így gondolják...
-
anglergab
addikt
Akinek megy a VoLTE Samsung telefonnal, az hívás közben tudna egy Home gombot nyomni, majd Tárcsázó, oda beírni hogy *#0011# és a kapott képernyő screenshotját ide beküldeni?
nfsu17: a Galaxy S2-n a Digis kártyával csak telefonálni/SMS-ezni tudsz, mobilnetezni nem.
-
bopeti98
őstag
Látom hogy Orosháza és környékén egész korrekt a lefedettség, csak kár hogy Orosházán nincs vezetékes Digi kiépítve (pedig jó lenne, már kezd nagyon elegem lenni az Oroscom-ból de sajnos nincs más
). -
kchris78
veterán
azert az a lefedettseg az alfoldon se annyira kiugro csak az alfold miatt a ralatas miatt jon ez ki... a VoWIFI meg muszaj nekik, ha nincs belteri lefedettseg akkor legalabb igy mukodjon..
-
nfsu17
veterán
Gondolom még senki nem csinált ilyet, mert elég új a dolog, de ha nem az én nevemen van az előfizu (apámén), de tudom igazolni, hogy én is itt lakom (tehát ahová a vezetékes net szól, oda van lakcímkártyám nekem is), akkor szóba állnak velem?
Vagy csak a csekken lévő "névvel"?Őt nem érdekli az ilyen, de ha nagyon muszáj biztos bejönne velem, csak potyára meg én sem mennék, bár kibírnám.
-
pinnacle
nagyúr
USB modemet nem lehet venni. Mi lenne a legolcsóbb ajánlott a Digihez? Vésztartaléknak, ha esetleg elmenne a net jó lesz.
-
mgy
senior tag
Meddig tartott nálatok a SIM aktiválása?
Kábé egy órája bent van a készülékben, de még semmi. -
-
anglergab
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha nem teszed bele a VoLTE-t, nagyon valószínű hogy soha nem fog belekerülni sajnos abba a készülékbe.
Ez igaz az összes régebbi LTE-s telefonra is, amelyekre nem várható (VoLTE-s) frissítés.
Persze az LTE modemnek hardveresen mindenképpen támogatnia kell hozzá a VoLTE-t, a szoftveres támogatás önmagában nem elég. -
Jester01
veterán
Azt lehet tudni, hogy ellenőrzik-e a lakcímet hogy benne van a listában? Sikerült már valakinek más címmel venni?
-
DarkByte
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Akinek fontos a VoLTE, figyeljen az eszköz kompatibilitásra szerintem.
OnePlus-on a LogKit-en keresztüli erőltetés ellenére sem lesz aktív, se a VoLTE se a VoWIFI. Szóval tutira hiányzik az VoLTE profil a ROM-ból. És bár tomp itt írta korábban hogy a QPST tool-al bele lehetne varázsolni, én ezzel nem kívánok szórakozni. Amúgy sem használom hívásra ezt a SIM-et egyelőre.
-
pn4hvq
senior tag
Az olyan telefon, ami nem ismeri a B20-at, milyen kompromisszumokkal használható a Digis kártyával?
-
Lackooo84
nagyúr
2G-n a hìvás iszonyatosan lassan épül fel.
-
Fidel76
tag
Sziasztok!
A Digi saját telefonjainak mik a megfelelői a piacon?
Melyik lett átcímkézve?
Van a C1, R1, K1Valaki tud ezekről mondani valamit? Vagy valaki kérdezte már, hogy a sim után is bármikor megveheted bármelyik készüléket ami a listában van?
-
sfdrakex
nagyúr
Kecskeméten még nincs SIM, talán holnap.
-
Lackooo84
nagyúr
VoLTE megy vkinek?
-
iop111
csendes tag
Sziasztok! Meddig kell leadni a régi telenoros usb sticket? Bármelyik DIGI ügyfélszolgálaton le lehet adni? Köszi!
-
Gejza1981
tag
újraértelmeztem a weblap szövegezését is, s elég egyetlen szolgáltatás, hogy lehessen szerződni
-
DarkByte
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Igen, így jó lett. Benéztem

Szeged, Nagy Tesco mögötti rész, társasház harmadik emelete. 2.06Mbps le, 0.75Mbps fel. De erősen változik. Kb. papírforma az alapján amit dchard írkált az elmúlt hetekben.480p-s YouTube videót (LTT WAN Show) nézek. Egyelőre nem állt meg, de még csak pár perce megy.
Térerő a jelző szerint kb. negyede a maximumnak.
Azért a Telenor-os mobilnethez képest elmojolgat mire behozza a YouTube kereső találatait. De működik végülis.Broki1: igen, mindhárom méretre ki lehet törni. 1+6T-be is Nano SIM kell.
-
Lackooo84
nagyúr
4 simet lehet kérni max egy elöfizura
-
DarkByte
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Köszi!
1+6T-n az APN típusnál csak a "default"-ot kellet beírnom, ha a "suppl"-t is odateszem akkor aláhúzza és nem lép fel.Szóval, egy tök üres új Android APN profil esetén ezek vannak kitöltve:
Name: Digi Internet
APN: internet
MCC: 216
MNC: 3
Authentication type: PAP
APN type: default
APN protocol: IPv4/IPv6
APN roaming protocol: IPv4/IPv6 -
anglergab
addikt
Várjuk az APN beállításokat, további Speedtest eredményeket, vele együtt a toronytól való távolságot (Cellmapper app > LTE Timing Advance értéke), pinget, jittert, packet loss-t (helyszínnel), LTE sávszélességet, WiFi-n, LTE-n tényleg van-e SMS over IP, VoLTE+VoWiFi tapasztalatokat, milyen kodekeket támogatnak, QRxLevMin, cella teljesítmény (W) értékeket, RSRP/RSRQ/RSSI/SNR/MCS értékeket, NAT-olnak-e, IPv4/v6 van-e VoLTE-n és internet APN-en.
Ez egy szakmai fórum, ezek sokakat érdekelnek.
-
poli27
veterán
Nalunk n8ncs terero Isaszegen, pedig nem a beka segge.... nincs torony egyaltalan...
-
Kisruszki81
újonc
Duna Plàzàból most jövök, 2 simet kèrtem. 5 perc alatt meg volt a szerződèskötès.
-
kinder93
aktív tag
Roamingról mit tudunk?
-
Lackooo84
nagyúr

-
DevKiller
senior tag
1-et láttam igen. De kiváncsi lennék, hogy az ország pontjain hogyan muzsikál... Sajnos nekünk nincs itthoni szolgáltatás, így elestem ettől a lehetőségtől ://
-
DevKiller
senior tag
Sziasztok! Akinek már van kártyája, 1-2 speedtest mérést tegyen itt közzé!
Köszönöm! -
Gejza1981
tag
- nincs hűség
- év végéig __biztos__ hogy 0ft, hogy utána mi lesz az majd akkor kiderülDarkByte: azaz csak internet előfizetésed van, nincs vonalas telefon és kábeltv sem? azaz 3-as pakkból csak 1 és mégis köthettél? pedig weblapon mind a 3-nak meg kell lennie... (lehet ez az oktatás hibája és jól jártál

-
DarkByte
addikt
Nincs semmilyen hűségidő, akármikor lemondhatod majd ha nem kell. Direkt rákérdeztem a hölgynél.
Aminek díja van (pl. a nem hálózaton belüli hívás) azt a normál Digi számládhoz csapják hozzá. De alap esetben teljesen ingyen van, előre láthatólag az év végéig.denko: igen, én. Nekem csak FTTB 500-am van. Lehetett. Felmartam két SIM-et is.
Gejza1981: igen, így van.
-
denko
senior tag
Valaki kötött már csak Internettel vagy csak TV vel esetleg szerződést mobilra?
Hirdetményből nem egyértelmű ki hogy vagy-vagy vagy mind2 kellene. -
lajos75
senior tag
Az előbb voltam a Maglódi Auchan-nál, de sajnos nem tudták kiadni a simkártyát
pedig már majdnem meg volt

Arra hivatkoztak, hogy még nincs az üzletnyilvántartásában a sim (vagy valami ilyesmi) -
pn4hvq
senior tag
Akik már igénybevették e mobilszolgáltatást: mik a feltételek? Mert most úgy van promózva, hogy "teszteljen velünk". Meddig? És utána mik a feltételek? Vagy fixen 0 marad az ár? Volt hűségidő vagy bármikor visszaadható és ha úgy gondolom, később újra igényelhetek kártyákat?
-
trp
újonc
Corvinban meg nem tudtak kiadni, mert nem kaptak meg az oktatast...
-
DarkByte
addikt
Akinek már működik, írna egy APN beállítást? Ez mintha nem igazán lenne fent még sehol. A telefonom pedig magától nem talált rá.
-
Vangelis
félisten
akkor lesz verseny???
-
törölt tag
Amúgy a Kingsman meg van? Ingyen Sim mindenkinek. Korlátlan nettel és beszélgetéssel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt volt egy link feljebb. Amúgy 256ra korlátoz, ha túlléped. 21mgbit a le és 5 fel. De a garantált itt is 0. És minden hónap valamelyik napja a forduló amikor nullázódik a felhasznált adatforgalmad.
-
-
Vangelis
félisten
Én is erre vártam de nincs digi előfizetèsem

-
Most ülök a Digi ponton. Tiszta káosz, még végig se tudták olvasni az oktatási anyagot. De mindjárt a kezemben lesz.
Azt mondják, a bejelentés óta jönnek az emberek. -
sfdrakex
nagyúr
Számhordozás megy vajon? Gyerekeknek feltöltőkártyás helyett jó lenne. Nekünk meg második kártyának menne a telókba. Ennyiért tesztelek nekik országosan.
-
pucsido
csendes tag
Mondjatok, milyen szamot kaptok? 20 30 70 es a digi?
-
4Grider
félisten
Első mérésem (Campona környéke):
https://www.speedtest.net/my-result/a/4976171396Sokkal acélosabbra egy ideig nem is számítok, a Campona-ból én hoztam el az első két sim-et.
Nekem DIGI HU-t ír a Speedtest, nem értem a Telenort (jó a másik slotban az van).
Wow, sikerült már 5,79/3,62-t is mérni!
-
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

Amúgy kb. 30mp volt ezt letölteni a Digi felett (20MB-s zip).

Miért ne lehetne??
pedig már majdnem meg volt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)