Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabánya digimobil + vodafone már kb. negyedórája full off.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #47389 üzenetére
Azt jelenti, hogy havonta max 4000ft-ot forgalmazhatsz és ennyi. Nagyon szeretnék, ha kettétörnénk a még megmaradt digis sim kártyáinkat...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Skacok ti tudjátok hívni digimobilról ezt a számot 06208819289? (decathlon) Nekem csak kiírja a telóm, h "tárcsázás..." és nem csinál semmit, vodás simmel jó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Thunderzolee #47028 üzenetére
Érdekes egy kábel lehet ami csak a 4G roamingot érinti.
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán eselett a 4G hálózat, se net se volte nincs csak gsm.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
energiezolee #46462 üzenetére
Fejlesztett a forájdzsi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84 #46423 üzenetére
Tatabánya-BP közt csak Szár körül volt necces, utána volt végig.
-
Lackooo84
nagyúr
Fú, hogy mekkora egy rakat trágya ez a vodafone hálózat.... ma mentem fel először vonattal pestre a fővonalon mióta vodás szutykon vagyunk, és a cseszett netrádiót nem tudtam normálisan hallgatni állandóan meg-megállt... mindenhol lement edgre, de ahol 4g-t mutatott se töltődtek be az oldalak csak tetű lassan... ennyit erről. Digi hálózaton ilyen sosem volt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015 #46257 üzenetére
Pedig most volna igazán haszna a tornyok nélkül. Csak ezek a neres balfékek semmihez nem értenek, kontárok mobil és otthoni szolgáltatások terén is.
-
Lackooo84
nagyúr
Én egyelőre maradok ahol vagyok, a telóm tudja a volte roamingot, jobb úgysem lesz a térerő a voda simmel sem, ha majd nagyon süllyed a hajó átviszem a számom egy jó kis yetis flottába....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84 #45681 üzenetére
Hát ahogy látom nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal, szóval kár erőlködnöd....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kw3v865 #45656 üzenetére
Mégegyszer mondom, nekem tökéletes volt a lefedettség, mivel nem mászkáltam pusztákban meg farmokon, csakis városokban/közt, autópálya, stb mentén, és ott mindig tökéletes volt a térerő. Ha bementem beltéren valahová ott is. Most meg nem tölt be a szórólap, mert a vodafos sokkal kakibb minőségű lefedettséggel rendelkezik. Ahol volt digi térerő, ott az volt a jobb és pont.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem is elég lenne az adat meg a beszéd azzal sosem volt gondom. Viszont mióta átvette a voda azóta kritikán aluli a minőség, és ez a baj. Ezért pofátlanság az emelés is. Sok helyen nincs térerő stb. A voda hálózata a leggatyább az országban, így roaminggal meg még nagyobb pöcegödör.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Zoli_2010 #44075 üzenetére
Kérjél egy NMHH mérőboxot, és arra hivatkozva már nagyobb esélyed lesz bármit elérni.
-
Lackooo84
nagyúr
Tegnap is párszor el-el tűnt a volte, főleg késő este. Ilyen korábban sosem csinált a telóm, nemtom mit cseszekednek ezzel is... Vodás a 2. sim, azzal semmi gond.
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál is offos a digi volte?
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem a 10/10-el semmi bajom az mindenre is elég, tökéletesen elvoltam a 10/5-el is, nekem csak azzal van bajom, hogy ha bemegyek fedett helyre, pl. egy szupermarketbe, ott már olyan gyenge a térerő, hogy a reklámújságot nem tölti be, és amíg DIGI volt ilyen probléma sosem volt vele... nekem ez a bajom...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43467 üzenetére
"legújabb típusú sim kártya"=4G képes kártya... Azért szerintem olyanja már az előfizetők 98%-ának van...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84 #43463 üzenetére
Kell a francot sim csere. Trénél is megy a 4G simmel itt is kell neki (igazából 4G hálózaton megy ez a "fél" 5G)
-
Lackooo84
nagyúr
Előbb volt 2G-m de már az sincs, "csak segélyhívás". Ezt így a "sikeres átállás" margójára...
-
Lackooo84
nagyúr
Kimondhatjuk, h ez a voda lefedettség minden áruházban egy kalap trágya. Aldi lidl penny 1-2pálcika alig töltenek be az akciós újságok. Most a tescoban ugyanez. Digivel soha nem volt ilyen problémám.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pityu89 #42798 üzenetére
Honor 50-el nem vettem észre semmit, de én tudom mi a bibi nálad. Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért baj, ha csak 20% marad a nap végére, hisz kibírja a napot, nem?
-
Lackooo84
nagyúr
Mondjuk én nem akartam mondani, h soha nem csevegek és smsezek, messenger és viber mellett minek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #42607 üzenetére
Najó...
Azért az tényleg durva, h ma is bementem Tatán egy Pennybe és nem töltött be a reklámújság a
digisvodafos nettel... (alig volt térerő) -
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom ki írta be a Redmi 4X-et, de ha azzal tényleg megy (holnap elő is bányászoma szekrény mélyéről és kipróbálom) akkor elég csúnyán megdőlt ez a készülékhez/androihoz kötött működés dolog (asszem 6-al jött ki és 7-ig jutott official). Szerintem csak megfelelő konfig kellene minden telóra, ennyi. Sajnos ezekbe mélyebben csak rootal lehet belepiszkálni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Blackmate #42324 üzenetére
Ez az APN nem jó, igazából nem is értem ez miért nem tűnt el neked, mert az én telómon ha nem a simhez való MCC MCN van beírva, addig nem is jelenik meg a létrehozott PAN, amíg ah ozzá kapcsolódó sim bele nem kerül a telóba. Az APN internet, az MNC 03, hitelesítés pedig nincs.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem ez APN hibának tűnik, neked is ajánlom az APN-t átnézni ezen paraméterek legyenek beírva.
-
Lackooo84
nagyúr
Ebben a táblázatban mit takar a "VoWifi softvare supported" & "VoWifi software version"? Hogy így enbloc tud e a teló VoWifit? Mert akkor igen csak szellős ill hiányos...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest