Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Hűség nélküli.
-
Dracula72
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Igen, lehet.
-
Dracula72
senior tag
válasz
üzenetére
Buffer szóra ezt adta, azt hittem elírás, mert lökhárító

" • ütköző, löktárcsa, lökhárító
• szenilis öreg, vén salabakter
Példamondatok
He needs a buffer. = Egy lökhárítóra van szüksége."Ezért elírásra gondoltam tájékozatlanságomban

buffer lökhárítő, bufferol elhárít ellökhárít.
Amire te gondoltál az a buffering vagy buffered az a tárol, ez alapján bufferingol a tárolás
-
Dracula72
senior tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Igen, megosztás is megy.
-
Dracula72
senior tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Szerintem a telód beállításában kell lenni valami gubancnak, nekem S9-be megy a videóhívás is a messengeren. Diginet aktív 50-em van.
-
Dracula72
senior tag
Lehet van aki tudja, nekem új volt.
Bementem telót venni a Digihez, kinéztem..., azt mondja a szolga, hogy csak sim kártyával annyi az ára, sim nélkül teljes árat kell érte fizetni ami ugye kb. pár 10ezressel több.
Hiába mondtam van simem, a telóval ki kell hozni új simet
Ez 4 simnél hogyan? -
Dracula72
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Igen. Viszont felhívtam: A hívott számon előfizető nem kapcsolható.
Már Hétfő óta választhatok előfizu csomagot. -
Dracula72
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Számadatok alapján (15-25óra) nem is annyira vagyok kivétel, csak én nem kényszerítem rá a hívott felet, hogy messenger-e, wahatsApp-ja, viber-e stb.-je legyen amikor én hívom.
-
Dracula72
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az én díjcsomagom nem jön ki 3000ft-ból a Diginél.
Csak kb. én nem 250 percet beszélek havonta
3000/4 az kb. 750perc, tehát aki 750percnél többet beszél annak megéri a Netfone
Mellesleg kb.15-25 óra/ hó az én igényem ami 900percnél több. Nem számoltam az smst amit használok és nem kettőt küldök, hanem 50 felett.
Nem mindenki átlagosan beszél smsezik netezik. -
Dracula72
senior tag
Hálózaton belüli hívás nem ingyenes.
VoWifi -vel 0ft, de nekem ez abszurd, hogy egy mobillal otthon ülve ingyen hívok, az utcán már nem. Olyan mintha vonalas lenne a mobilom, ez gáz.
Ettől 3000ft korlátlan (Netfone) jobb, és nem wifizek ott és bárhol ingyen hívok mindenkit, nem csak Digist. -
Dracula72
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én is óvatos vagyok, de mivel se belépési díj, se egyéb költség, se hűség, szám a nevemen maradt, így max. lelépek ha gond van.
Dec 10.-én számhordozás óta tökéletes. -
Dracula72
senior tag
Most hívtak a 0617070707-es számról, hogy döntöttem e a számokat illetően.
3 napja meg sms-ben. -
Dracula72
senior tag
"Közkívánatra: kedvező árú roaming a DIGIMobilnál"
Közkívánatra nem lehetne a hálózaton belüli hívás és sms ingyenes?
Több haszna lenne, persze nem 1000ft/hó, akár 2500ft-ot is adnék havonta simenként, de a roaming a fontos ezeknek.
-
Dracula72
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Csak próbálgassák elérni.
Munkám az úton autóban ülve, ott nincs wifi. Jellemzően onnan telefonálok, főleg digist pl. az asszonyt.
Vissza kell térnem a 4100ft-os korlátlanra.
Sajna a hálón belüli hívás ingyenesség elmaradása miatt nekem nem pálya, pedig szerettem volna digis maradni. -
Dracula72
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Remélem már fáj nekik.
Havi 9000ft-ot spórolt nekem a DigiMobil amióta használom (16hónap).
Mint olvasom nem vagyok egyedül, ezt azért csak minuszban könyvelheti a 3 nagy
.
Ez 144000ft. Itt Debrecenben főkártyaként használom, és mindenhol megy. -
Dracula72
senior tag
válasz
norbert9212
üzenetére
Nekem 60 perc múlva kapcsol szét.
-
Dracula72
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
A közjegyző jelenlétében felnyitott pályázatokat első körben alaki vizsgálatnak vetették alá, ami után a hatóság hiánypótlásokat is kért. Végül, a hiánypótlás lezárása után ma csupán a magyar mobilpiac három nagy szereplőjét vette nyilvántartásba. A Digi ugyanis nem felelt meg a részvételi feltételeknek, így nem vehet részt a versenyben.
A HWSW informatikai szakportál cikke egyébként azt valószínűsíti, hogy a Telenor kérdése nyomán zárták ki a Digit az árverésről. A lap ugyanis fellelt egy jegyzőkönyvet, melyből kiderül, a Telenor vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese javasolta, hogy zárják ki azt a pályázót, akivel szemben két éven belül jogerős hatósági vagy bírósági döntés született a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértéséről. Márpedig a Digit az Invitel felvásárlása kapcsán tavaly elmarasztalta a Gazdasági Versenyhivatal.
-
Dracula72
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Átírányítást kezdeményező, aki átirányítja a digis számot.
-
-
Dracula72
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Engem és még egy vonalat már bukott a Telenyomor.
6500ft volt az én előfizum, páromé 3700ft volt, Digivel töredéke
-
Dracula72
senior tag
-
Dracula72
senior tag
[Kártyajáték]
"Hosszú távon mindenki számára az a legnagyobb kérdés, hogy a dual SIM-es készülékekben a jelenleg másodlagos SIM-ként használt DIGI kártya mikor veszi át az elsődleges kártya helyét. Az mindenesetre aligha lehet kérdéses, hogy a fapados modellben gondolkodó szolgáltató a tesztidőszak leteltét követően is jóval az átlagos piaci árak alatt kínálja majd a mobil előfizetést, ami rettenetesen fájni fog a teljesen eltérő körülményekre berendezkedő versenytársaknak."
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest