- NVIDIA® driverek topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Laz_
újonc
Sziasztok!
Én is váltottam Digire. Be is kötötték az üveget, szuper gyors, szuper low latency. Habár én egy GPON dobozt kértem, de helyette hozzámvágták a szokásos Huawei EG8143A5 lebutított csodadobozt, amit szinte minden Kispesti installnál is látok. Bridge mód az felejtős, úgy néz ki, habár eddig csak kétszer volt időm végigrohanni a router web gui-ján. Na most a problémám a következő: nekem már van itthon kiépítve egy egész tűrhető kis hálózat, egy pfSense router az agya. Dupla NAT-ot nagyon nem szeretnék. Próbáltam PPPoE-en csatlakozni a pfSense-el és a Digi által megadott belépési adatokkal, úgy hogy a sense router a Huawei csoda mögé volt kötve egy fix címmel. Nem találta a PPPoE tunnelt. Az lehetséges, hogy a Huaweiben elrontom a PPPoE jelszót, direkt, és úgy már fog tudni csatlakozni a sense?Előre is köszönöm segítségeteket!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest