- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
garga pista
üzenetére
Azokat a képeket én is kerestem, nekem egy ezeknél is régebbi van még
Ja a mintázat klappol... ennél a mintázatnál a virágos ZTE ZXV10 H201L HGW-é volt csak szebb, az kifejezetten lányosnak hatott
Huawei EchoLife HG8121H, ami 2018-as darab, de 2012-ben már ismert volt a típus.
Nekem úgy jött le, hogy: nemcsak azok kapnak régi, használt ONT-okat továbbra sem akik 500-as váltottak vissza, hanem azok is, akik még a régi 1000-esben vannak, ami mondjuk érdekes, mert ha a saját példámat nézem, én maradok a régi ezresen ameddig lehet, így elképzelhető, hogy felhívnak, hoznak egy ilyen régi ZTE-t, ami persze újabb a Huawei-nél, aztán x héten belül szólnak, hogy emelés jön mindenképpen, akkor már váltani fogok, és házon belül mire válthatok? Vagy az 500-asra (köszi, de nem), vagy az 1000-es WiFi 6-osra, nyilván a másodikra fogok, tehát ebben az esetben megint küldheti ki a szerelőt, hogy hozza az új AX-es ONT-ot
Komolyan azt gondoltam korábban a jelekből, hogy a régieket már nem fogják ide-oda tologatni. De van benne logika, mert elvileg az újabb régiek, még szoftveresen életben tarthatóak, a 10+ éveseket cserélik 5 évesre...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja a mintázat klappol... ennél a mintázatnál a virágos ZTE ZXV10 H201L HGW-é volt csak szebb, az kifejezetten lányosnak hatott