Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Na ismét itt.
Mert ügyebár megjött az első számla, ügye nemrég köttettem be az internetet (optika). Ami ügye alapból be volt kábelezve, tehát a lakáson belül nem sok semmit kellett csinálni már, bedugott egy új eszközt amiből ügye árad a büdös égett szag.
Kicsit sokallottam a számla összegét, ami abból fakadt, hogy 6000ft szerelési díjat számoltak fel. Ezzel annyi gondom van, hogy az ügyfélszolgálaton ilyet nem mondtak. A szerelő se mondott ilyet, és nem is kellett aláírni semmit se. Átnyálazva a szerződést amit kaptam, azt látom, hogy "a szerződés tárgyát képező szolgáltatás szerelési díja 0 ft". Tehát ha jól értelmezem, át akarnak vágni, főleg mivel a szerződéskötés előtt mondani kellett volna, és legfőképpen a szerződésen rajta kellene legyen a szerelés díja.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dark Souls sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest