- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
garga01
őstag
Ja persze, mindenki annyi tv-t vesz amennyit akar. Nekem is 2 laptopom és 2 PC-m van
Az meg, egy dolog, hogy lehetne tárasház, de nincs. Nem tudom h tervezik a hálózatot (mikor még semmi nincs kiépítve), de mivel van egy utca szintű adatbázisuk (amiben nagyjából megvan mennyi társasház van), abból kalkulálnak egy végponti darabszámot, legyen ez X db. Ebből a konkurenciát megnézik, mennyi köthet be, az meg 0,8*X (pl. szüleinél a város nagy része Digis).
Na most akkor X*0,8*3 a max végpont, ennyi lesz az a sávszél amit tudnia kell adott városban a szerver felé biztosítani és a szervertől kiszolgálni és a szervernek is biztosítani (persze minden felé van tervezve kicsit). Ha meg mindenki 4-et kapnia, akkor máris jóval nagyobb lenne ez az érték. Én csak pusztán ilyen logikából sejtem ezt a végponti korlátozást.
De amúgy meg sem a box, sem a CI modul nincs tévéhez kötve, simán átvihető a másik szobába, mint b opció, persze egyszerre csak 3-an tudják használni. Szerencsére nekem meg a környékben senkinek nincs ilyen gondja, de amúgy meg ilyenkor kell b verziókat keresni, mint itt v a Voda topikban írta vki, h 2 db bekötést is csináltak neki. De jó szomszédi kapcsolatnál akár én azt is kivitelezhetőnek tartom, hogy ha neki nincs csak 1 box/modul, megkérni h kérjen és neki fizetni és helyette használni. Ez persze már erősen szürke zóna, de pl. a UPC Direct (igen, még a régi nevén) mikor ment, ott is csinálták sokan, h több kártya volt és családban megosztották, kamionosok vagy külföldön dolgozó rokonnak-ismerősnek adták. Mindenre van megoldás, csak kreatívnak kell lenni.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest