Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Rewmac
tag
Sziasztok,
Én szinte csak sportot nézek TV-n egy ideje azt veszem észre egy-pillanatra beszaggat az Arena 4 és Match 4. Random és ritkán. Kockásodik egy pillanatra majd megy tovább akár órákig. 6 helyre van osztva a Digi, de általában 1-2 helyen megy. Ez lehet a kábelezés, elosztó vagy csak simán van ez?
-
pjen
félisten
Felhívtam a vodát már mondja, hogy javítják.
-
TomBond
aktív tag
De furcsa, hogy a reklám jó
-
Úgy néz ki RTL probléma lehet, mert most az RTL Gold-on a Barátok közt is szaggat.
-
bence1024
tag
Mi a fenét bütyköl ez a jászai már megint?
Nem látom az árulókat!!! -
válasz
patrikcoc #74488 üzenetére
Azt nem tudom, hogy csak az vagy más is akadt, de akkor épp az RTL-en néztem a híradót, és az akadozott. Most meg a párom valami főzős műsort néz a Super TV2-n, ez most szerintem nem akadozik.
hcs57
Nálam is FTTH van, de szerintem ez nem ezen múlik, a minap is mikor írták itt, hogy volt akadás, ugyanakkor a Voda topikban is panaszkodtak, ill. a Voda topikba írta valaki, hogy nála Telekom TV-n is akadt.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
válasz
Intruder2k5 #74486 üzenetére
Itt Debrecenben is, pedig fiber van..
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Intruder2k5 #74486 üzenetére
Csak az RTL? Telekomon is néha bekockáz/akad, viszont a CC, AXN is.
-
Ma is akadozik az RTL.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Pár napja a Szeged Tv-nek nincs hangja! Lehet hogy elhangolták?
Melyik frekin adják? Nem szeretném ezért az egyért újrahangolni az egészet.
Tudna segíteni valaki?
Tom -
TIT
veterán
-
garga01
őstag
válasz
gulyasa #74475 üzenetére
Nem tudom mennyi volt a bitráta korábban, lehet kicsit emeltek.
Eurosport jobbnak tűnik de lehet placebo
szerk. Placebo, visszakerestem korábbi hsz-emet, ennyi volt.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Szevasztok. Felvettem a Nat Geo HD csatornár 30 percet, 1,2 giga.
-
válasz
szaboi6512 #74469 üzenetére
YT-on rengeteg gyermekmese van, nem csak a tévés ismétlések.
Mi is a tévét dobjuk.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz
razorka777 #74468 üzenetére
Akkor még igen, de már csak a gyerek miatt van.
A Szolga router működése nem volt tökéletes amit el is ismertek, de nem cserélték.
Mondták hogy szerződjek Optikára mert elérhető. Szerződtem, erre beintettek.
Na ez tette be a kaput és azonnal lemondtam a Net előfizetést. A tévé maradt. -
razorka777
veterán
válasz
szaboi6512 #74467 üzenetére
Pont a TV maradt?
Mi pont fordítva fogunk dönteni. -
4Grider
nagyúr
válasz
szaboi6512 #74464 üzenetére
Mondjuk a net előfizetést soha nem értettem. Ha tv előfizetésem van, akkor miért nem használhatom a hozzá tartozó online tv platformot más nettel, ha egyszer nem csak saját nettel megy?
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudjuk hogy megszűnik a Digi Online. De ami helyette lesz, fizetős lesz, vagy előfizetéssel ugyan úgy használható majd?
-
4Grider
nagyúr
válasz
vaksi8 #74458 üzenetére
Mi a Digi online szolgáltatását leginkább ChromeCast-al használtuk (nyaralás közben, vagy üzleti utakon), nem egér tv-zünk. Mondjuk az elmúlt években már annyira rossz volt a minősége, hogy inkább alternatív szolgáltatásokra váltottunk.
One alatt a CC eléggé kétesélyes. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Ez érdekes lehet [link] . Kíváncsi vagyok mi és hogyan lesz helyette, elég sokat használom. Remélem nem fizetős lesz -
garga01
őstag
Ezerszer le volt már írva a topikban, hogy az automata csatorna frissítést érdemes kikapcsolni.
Egyébként meg a hibáról nem a Digi tehet, a többi szolgáltatónál is ez volt, minden topikban írták. Érdemes néha beleolvasni ilyenkor a többi topikba is, az egybőli panaszkodás helyett. Gondolom az RTL-nél volt vmi gebasz.
De lassan a topikot is át lehet nevezni vmi Digi siratófallá, minden egyes apró akadás be van írva, annyi itt a panasz pár rendszeres tagtól
-
TIT
veterán
Igen az rtl3 és a mozi+ is kockásodik és pont a tv kiírta 2 napja,hogy frissített csatornák,úgyhogy gratula nekik,csak sikerült elcseszni,hogy vesszen meg az összes kókler,a kezükre kéne csapni valakinek.
Változatlan ár amíg nem találják ki megint azt a korrekciót.
Ezek tényleg csak az áremeléshez értenek.
Lehet,hogy ők örülnek az egyesítésnek,én kevésbé.[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
,most el kezdett akadozni az rtl adása. Más is tapasztalja...?
-
M_AND_Ms
veterán
Kezdődik
-
Ahogy garga01 írta, szarkazmus akart lenni. (Az ember azért fizet elő kábeltévére, hogy ezeket a csatornákat ott tudja fogni. Ha kiveszik a kínálatból, akkor általában nem megoldás, hogy sebaj, szereltetek műholdas rendszert is (már ha tudok). Vagy hogy majd leülök a számítógép elé, és keresek valami live stream-et.) Engem a négyig már leszoktatott a tévézésről, ha nagy ritkán bekapcsolom, akkor a valamelyik idegen nyelvű csatornánál szoktam kikötni, ezért engem az átlagnál nyilván jobban zavar, hogy ezek tűnnek el.
-
garga01
őstag
Semmi jelentősége nincs a mondatnak, csak szarkasztikus volt sztem.
Az ingyenes műholdas adásokhoz veszel egy parabolát, fejet, kábelt és beltéri egységet és felszereled vagy hívsz egy antenna szerelőt felrakni és beállítani és nézed.
Ha a Digi műholdas tv-jére gondolsz, semmi köze hozzá a kábeles előfizetésnek. Ahhoz külön előfizu és eszközök kellenek.[ Szerkesztve ]
-
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #74428 üzenetére
Update: kint volt ma a szerelő mondta véletlenül se reseteljem legközelebb , mégha az ügyfeles azt is mondja a cisco 3208 as modemet mert a büdös életbe nem áll fel a rendszer ( mondjuk látott már szerencséset akineh bő 1 hét alatt igen) megcsinálta ment is tovább
Inviteles voltam...esetleg akit érint... -
tuto558
aktív tag
válasz
4Grider #74422 üzenetére
" Ezek szerint belefér az árba másik szolgáltatónak fizetni a netért..." --> a Telekom nem fizet a netért. Az ügyfél fizeti a netet. Arról szól ez az új lehetőség, hogy ha a címeden csak digi net van kábeles, a telekom TV smartbox azon a neten keresztül is működik, de a digi (vagy akármilyen más nem-telekom) netet azt te fizeted.
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
-
Attila 1
tag
-
janaman01
addikt
Szisztok.
Hétvégére miért is ne , elment a net..tegnap hivtam őket, azt ajánlották hogy a cisco 8203 modemer reseteljem...reset előtt, az összes led szépen világított, reset után már csak a DS led villog...kb ennyi felvették a hibajegyet azt csókolom. Elképzelhető hogy a modem adta meg magát? Akkor se volt már net mikor a modemen az összes led azt jelezte hogy minden oké..még akkor azt mondták a közpintban hogy szerintük is minfen rendben van de azért nyomjak egy resetet😁
-
mzso
veterán
A tlekom hálózatán nem működik más szolgáltató, mint egykor a Voda? (Esetleg jobb minőséggel) Gondolom IPTV bármelyik hálózaton lehet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szimi57 #74408 üzenetére
Mutteréknél is optika van és a box sokszor lefagy és sokszor 10 mp után vált csatornát. Volt hogy a központban nem tudták megcsinálni a neten meg megtaláltam melyik két gombot kell megnyomni, hogy bekapcsoljon a box, mert egyszer csak se szó se beszéd nem kapcsolt be. Szóval azért én elbizonytalanodtam az ip tv-be és nem is hiányzik a tv mellett egy doboz+új távirányító.
-
szimi57
őstag
válasz
trec12 #74405 üzenetére
Most a nővéreméknél cseréltem le a DIGIT, nekem sosem volt. Csak a Telekomot ismerem, kifogástalan a szolgáltatásuk (optikai hálózat). Ez a csere is pár mondat Chat után létrejött. A minőség állítólag a legjobb MO-on. Csak dec. 10-én kötik be, valszeg sokan szabadulnának a DIGI-től?
-
Kuter
senior tag
válasz
trec12 #74405 üzenetére
Egy fos. a HD csatornák mintha nem HD lenne, az sd meg vhs video minőség, de van olyan csatorna, ami olyan szar mintha már a 68-ig másolás lenne a vhs kazettán vagy még szarab. Régen amikor még a Digi Digi volt a sima sd adás is pöpec volt. Az egyik szemem sír-a másik nevet. Elmentem a Digitől a Direct One-hoz erre azt is felvásárolták, és már ott is elkezdték lenyomi a bitrátát. Mindent is felvásárolnak és tönkretesznek. Hogy rohadjanak meg. Bocsánat, hogy goromba voltam.
-
mzso
veterán
válasz
Intruder2k5 #74374 üzenetére
"Gyorsan".
Már két éve megvették a Vodát meg három éve a Digit. ennyi idő alatt ember lehet juttatni a holdra.
-
szimi57
őstag
DIGI TV Off Telekom TV On.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,4-16GB RAM,Jó akkumulátor,jó állapot
- Dell 14"FullHD IPS,core i5 10310u(8X4,4Ghz)IntelUHD VGA,vil.bill,8-16GB RAM,SSD,jó akku,újszerű
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD