Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBT

addikt

válasz blackydan #1682 üzenetére

Az előrendelés a megjelenés előtti napig tart (jelen állás szerint 2023. június 4/5). Legalábbis WoW / Hearthstone kiegészítőnél így szokott lenni. Szóval... ráérsz még vele. Aludj rá néhányat, a digitális kulcs/ajándék lópáncél DLC úgysem fog elfogyni. :DDD

Én is emiatt nem rendelek CE-t, nekem olyan sérült dobozt - mint 2-3 hete a WoW Dragonflight esetében ne hozzanak. Főleg ne ennyi pénzért. Furcsa, mert régen a hazai boltok gondosabban becsomagolták a gyűjtői változatokat, mint a Blizzard saját webshopja. WoW/StarCraft 2/Diablo 3 minden gyűjtői változatát megvásároltam és sosem volt gondom a hazai boltokkal. Most van egy Dragonflight CE-m is, ami némileg sérült (2 sarka picit meg van nyomódva), ez persze a külföldi Blizzard shopból jött. A support szerint ez "semmiség", hiszen a beltartalom sértetlen... :( Valóban nem súlyos, de akkor is... 150 euróért + 20 euró szállítási költségért (és amúgy is gyűjtői változatról beszélünk, nagyon szép külső dobozzal!) jogosan vár többet a játékos/rajongó.

Új hozzászólás Aktív témák