- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
A Diablo 3-hoz a megvásárlás után töltődött le a merevlemezre a nekro.
Ismerem a filmet. Az "idézett" részre nem emlékeztem, ahol a játékfejlesztők letöltési/frissítési szokásait beszélik meg.
Értem hogy mire gondoltál!
Egyébként itt a hsz.-ek között meg is van a válasz.
És elég furának tartom a Blizz hozzáállását. -
faragojof
őstag
Szerintem meg először kifizeted!
Aztán töltöd le, majd azután játszol vele!
És végig a döntés a Te kezedben van.
Elhiszem, hogy te a humoros oldalát domborítod ki, csak ezt ne úgy, hogy gúnyolódsz rajtam.
Miért használja a Blizz a merevlemezemet az év végi beszámolójához, amit a részvényesek felé jelent? Gondolom, bár lehet, hogy rosszindulatú vagyok. Összemossa a letöltésszámot a tényleges játékbázissal?
Ötszázmillióan letöltötték a játékom. Húsz millióan meg játszanak vele... Venni kéne részvényt, jól alakulnak a számok..
Na mindegy! Ha már így alakult. Kíváncsi vagyok, zavar e mást is ez a fajta marketing. -
MegalodonS
őstag
Persze,sokszor!!csak olvass vissza
A Banshee az erosen ajanlott neked
-
krokk
senior tag
Valahogy úgy. de igazából a pre az a snow leopard úgy tűnik:
hivatalos (pses került elő googleban legelsőnek):
Pre-purchase any digital Edition of Diablo® IV: Vessel of Hatred™ and receive:
- Alkor the Snow Leopard Pet - for immediate use in Diablo® IV*
- Mother’s Lament Legendary Gem - for immediate use in Diablo Immortal®**
Diablo® IV: Vessel of Hatred™ - Deluxe Edition includes:
- Vessel of Hatred™ for PS4® / PS5®***
- Nahantu Veilwalker Spiritborn Armor***
Plus, immediate access to the below items in Diablo® IV****:
- Hratli, Canine Pet*
- Nahantu War-Cat Mount and Armor Bundle*
- One Seasonal Premium Battle Pass Token -
Daelion
őstag
Nálam nem kérdés, hogy meg e fogom venni vagy nem de azért sietni sem fogok vele mert hát ja jön a nyár és másra is kell a pénzem.
'alap kiadás meg nekem elég lesz'
Bőven el vagyok látva játékokkal mert év végéig van aktív game passom meg csomó minden régebbi játék a backlogba szal ja.. -
TrollBalint
addikt
Először nekem nem tetszett, hogy előrántottak valakit, akiről eddig semmit nem lehetett hallani, de aztán így, hogy több régi "ismerős" is felbukkant, megtetszett
Mondjuk egy Leoricnak még örülnék Butcher melléRemélem a második kiegben már ott lesz
la_cc: Esetleg vedd meg dollárért, az picivel kevesebbe kerül neked
-
TrollBalint
addikt
Én kifejezetten örülök, hogy nincsen Diablo. Eddig mindegyik játék arról szólt, hogy Ő a legerősebb, a leggonoszabb, a leghatalmasabb, a leg.... és ehhez képest, mikor jött egy kieg, akkor egy erősebb Boss-t kellett beletenni és nekem ez mindig olya visszás volt. De most talán majd csak az utolsó kiegben lesz benne és tényleg Ő lesz a legerősebb
-
WayneGace
őstag
Én várom a történet folytatását.
-
gyugyo79
addikt
5nap Play Time és egy FW + Hydra saját build (Sorc). Igazából kb. ugyan annyi idő mire a 5*21-et kihúzzuk mint eddig azzal a kicsivel gyorsabb természetesen, hogy most hamarabb vagy 100 így több magasabb NM-be tudod össze szedni mind S1 XP buff előtt. Nálam ez a 5*21meg a Blood Harvest tábla vége volt meg a legkésőbb a Season maxolásához.
Ami amúgy a legszebb volt, hogy az utolsó jutalom gigantikus mennyiségű Potent Blood amivel a Vampiric Powers -t lehet növelni, csakhogy nálam azok már Lev80 -ra maxolva voltak (mind az is amit nem használtam és nem is fogok soha) és azt sem tudom elképzelni, hogy lesz e olyan aki a Seasont maxolja és azt tudja használni bármire akkor amikor megkapja.
Szóval ezúton is gratulálok annak aki kitalálta a jutalmakat ....
Destroyer rewards:
Shadow Player Title + Vampire Player Title +
Braggart's Cache= contains an enormous amount of Potent Blood -
Döglött Róka
veterán
Hát öööö, nem az én generációmnak szól.
-
Ezeket a skineket ilyen 66-75%-kal kellene leárazni.
De az 50% lehetne simán minden hétvégén 1-2 szett.Pedig nem vagyok az a sóher, még az Immortalért is adtam 5€-t.
De alapból volt 70€ a játék, 10€ minden season.
Meg még vegyek skineket is 25-30€-ért.
Asszem most volt 30€ az elden ring... -
reelc
veterán
Itt van az Opencritic is.
-
frame>24
addikt
Most látom, naívan és "olcsó János módra," hogy ebben nincs Lilith figura.
Az külön
kaphatóvolt, (sold out), potom 200k-ért...Van valakinek ITT ilyen, csak úgy kíváncsiságból?
-
MegalodonS
őstag
Akkor ez, nem lesz meg
Huszarok figyelem!!!Avagy '' LÓ '' kezeles a Diablo 4-ben es minden reszlet!!Amit mar imadok, hogy instant es Nitro is van hozza
Nyergbe Kedveskeim
-
elite.cs11
senior tag
-
Lajtorja
aktív tag
És itt a legjobb az economy meg a craft is!
Tudom senkit nem érdekel, csak a shop, de az egyedüli tradelhető (sárga) itemekről most szedték le, hogy 6 (explicit) affix is mehessen rájuk, elég a 4, nehogy legyenek túl ritka és értékes dolgok. Erről is jó sok streamer számolt be (egy sem).
-
Bazsi1987
őstag
Clikbait pánik keltés előre, olyan rossz nem lehet a játék hogy igazi realese előtt ki jönnek 7 nappal tesztek
meg aki 2023 kiakad a battle passen ingame shopon meg pl ps-en ps plus kell és azért nem veszi meg hol élt az elmúlt évekbe?
ma néztem meg a gamestarosok 2 orás videóját az első rész születéséről csak ajanlom nagyon jó videó
-
-FreaK-
veterán
Én US Shop-ban vettem meg, nincs semmiféle kód amit aktiválni kell. Belépsz az US shopba az accountoddal, megveszed, utána megjelenik a Blizzard launcherben a játék.
Viszont kicsit megszívtam, mert ugye az volt a cél, hogy EUR helyett $-ban vegyem, mert úgy olcsóbb ~3e Ft-al, viszont Paypal fizetést választottam, és valszeg már el volt mentve a Paypal accom az oldalon, mert a megvétel megnyomása után azonnal megtörtént a fizetés, nem jött fel a Paypal login ablak, ahol át lehetett volna állítani, hogy ne a Paypal váltsa a $-t HUF-ra, hanem a bankom. Így gyakorlatilag EUR áron vettem meg.
Fura volt amúgy hogy egyből ment a fizetés, még telefonos megerősítést se kért, meg semmi kétlépcsős azonosítás nem volt (igaz az account belépéshez van). -
TBT
addikt
Akkor jöjjön hivatalos forrásból.
Az előző videót privátra tette a Sony PlayStation. -
sto1911
veterán
Nem úgy van az!
Initially, Blizzard stated that the Wings of the Creator Emote would be a reward for the Accelerated Battle Pass. Since publishing, Blizzard has since clarified in their blog that the Wings of the Creator Emote is exclusive to the Ultimate Edition of the game, and the Accelerated Battle Pass would instead reward "a special Cosmetic."
Tehát abban is lesz még egy skin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest