Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ja igen, kivettem a pvp geart piros kavicsból, megnéztem az összes karin.
Kritikán aluli fosch.
Olyan érzésem van, hogy direkt ennyire szarok a kozmetikai itemek, hogy legyen egy rendes "háménincs ami jól néz ki" aztán előhúzzák a sufniból amit erre a népharagra készítettek. -
Daelion
őstag
Vannak akiknek tök 8 mennyi hely lenne azt is teleraknák de igen az szerintem sem az 'átlag' rétege a játékosoknak. 'most ne átlagosítsuk a streamereket akik ebből élnek..'
Nekem D3-ban 1x sem sikerült elfogynom a helyből mert csak seasont játszottam amint bekerült a játékba és akkor is max 1-2 karit/season mert annyi elég is volt nekem. 'de azokat rendesen összeraktam GR pushra és már ez is a casual szint fölött volt elvileg'
-
la_cc
addikt
válasz
D1Rect #10084 üzenetére
Azért mert egy kissebb panaszkodó rétegnek nem elég, a nagy átlag casual rétegnek bőven elég kell lennie, egyszerűen nincs mit elrakni.
Itt azokra gondolok, akik már a para táblát sem tudják értelmezni és ilyeket hoznak össze:
Amúgy ne értsetek félre, ha lehet majd venni pénzért stash-t esetleg, tuti bevásárlok én is...
-
freddirty
senior tag
Hát igen, vitathatatlanul a POE legnagyobb előnye, hogy éveken át tolták a szezonokat és a jobban sikerült tartalmakat betolták standardba. Ott az endgameben egy map nem csak üres trashmob+elite+boss, hanem sok-sok véletlenszerűen vagy irányítottan betolt szezon tartalom. Ezt az előnyt idáig egyik arpg kihívó sem tudta elvenni tőle. Pl. ott a Last Epoch. Ugyanúgy "üres" az endgame tartalom, futod az üres pályákat és kész. Behozták a multiplayer-t, de minek hisz ez egy arpg, eleinte sokan játszottak vele, de a LE playerbase most ugyanott van mint a multi patch előtt. Szóval ha a blizzard hosszútávon tervezne ezzel a IP-vel akkor nagyon fel kell kösse a gatyát és szállítani tartalmat rendesen minden szezonban, vagy eltűnik a süllyesztőben gyorsan. Nem az van már mint évekkel ezelőtt, hogy számolatlanul tolják a játékosok az órákat 1-1 játékba. Hatalmas a játékpiac, jönnek folyton az új címek, van bőven miből választani.
-
gyugyo79
addikt
válasz
elite.cs11 #10074 üzenetére
Ráadásul figyeljen arra is, hogy milyen szintű az aspect amit felrak egy altnak
. Ma jártam úgy hogy felraktam a Necronak egy Aspect of the Protector -t a frissen kiesett 4 statos gatyára mondván szintezni jó lesz ez (46 körüli szinten). Nem is egy túlzó 6k + ost néztem ki hanem az elrakottak aljából egy 5k körülit. Igen ám de ez felemelte az ittem használati szintjét 72 -re. Na mondom ok akkor menjen rá a kódexkből a gyagyi jó lesz az úgy is, ám a szintje az már marad 72 ez után is, én meg ott álltam gatya nélkül ....
-
la_cc
addikt
válasz
freddirty #10079 üzenetére
Én nem tudom, hogy a set-ek bevezetése jót tenne-e a játéknak úgy általánosságban. Pont ez a legjobb a jelenlegi gear rendszer-ben, hogy rare-eket kell mazsolázni, amikre rárakod a aspect-tet, na most, ha kell egy szett, akkor az elfoglal vagy 2-4 slot-ot tuti fixen, tehát mindenkin mindig ugyanaz lesz és az visszalépés D3-ba.
Ami kellene majd előbb utóbb, hogy legyen más endgame tartalom az NM instázás helyett. Pl. Poe-ben endgame csinálhatsz vagy 5-6 dolgot szimultán, ami mind "jövedelmező". Mondjuk nem lepődnék meg, hogy ez csak egy kiegben jönne 1 év múlva.
Nagyobb item power szerintem majd csak T5-től jön, az meg talán S2?
-
freddirty
senior tag
Igazság szerint nincs nagyon content lvl ~80 felett, és pont ezért érdekes a több kari. Nem vagyok nolife d4 játékos, de az első karihoz cirka 3 hét kellett a nyolcvanas szinthez, a második már csak 1 hét volt. Tök élvezetes volt a másik (bone spear) játékstílus. De tényleg a két kari aspectjeivel már teli 1.5 tab, plusz gemek, plusz uniqok, plusz pár gear kacat és nem sok hely maradt. Harmadikra már nem igazán van így lehetőség, pedig még egy druidát lehet kipróbálnék. Most rögtön megjelenés után én semmit nem várok egy szezontól, nem hinném, hogy érdemes részt venni benne.
De persze meglátjuk mit hoznak ki. Az is elképzelhető, hogy szétdarabolták már a megjelenéskor az alap kontentet, hogy az első mondjuk két szezon sokkal vonzóbb legyen és a cosmetic/bpass cuccost már tudják árulni a sok résztvevőnek. Ehhez vszleg s1-ben új gearlevel kell, s2-ben meg a setek bevezetése. És most ezért érezzük ezt az űrt a lvl 80-100 között mert kivették az alapból majd adagokban kapjuk. De ne legyen igazam -
proci985
MODERÁTOR
válasz
LittleBoss67 #10046 üzenetére
de, pontosan errol beszelunk
icehearten buksz vedelmet, cserebe az AoE az pont jo.
tenyleg, a Mother's embrace, jo hogy mondod.
egyebkent van minimum harom varians, a full unique (Rainment, Iceheart brais, Frostburn, Heirloom, Mother's) setupot kevesen irjak.
-
dante3
addikt
Érdemes rálesni a vendorokra időnként, ki lehet fogni jó példányokat: [link]
Ha belegondol az ember mennyi xart összeszedünk egy jobb reményében, és lehet ott lapul az árusnál. -
la_cc
addikt
válasz
elite.cs11 #10074 üzenetére
Hát én nem tom. Van ebben annyi content jelenleg?
Én szeretem a grind-olást, de foglalmam sincs, hogy aki most több karizik mit fog csinálni S1 alatt, főleg ha skippeli a kampányt.
-
WayneGace
őstag
HotA-t ground stomppal próbálta valaki? Wrath of the berserker helyett ground stomp van bent, a többi skill a megszokottak. Próbálkozom vele, de nem tudom eldönteni, hogy jobb-e vagy sem.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
LittleBoss67 #10069 üzenetére
Nem vetítesz ki bizonyos belső problémákat erre a játékra? :|
-
Scooby
aktív tag
Csak magában a razorplatet ha felveszem annak van értelme? Vagy kellene még ez az a pvp-s throne hoz, hogy ne zaklassanak pontgyűjtés közben?
Jelenleg igy fest az ice soso-m [link] . Sziveseon fogadok tanácso, hogy több dps legyen, és, hogy melyik aspecteket lehet elengedni. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
elite.cs11 #10053 üzenetére
Igen, mert tükröt mutat, hogy lám, ezt így is lehet. Lekezelő is egyben. Ez a "ugorj ecsém odébb, meggyütt jani"
-
dvd24
senior tag
-
duckload
aktív tag
Season 1-ben mindent újra kell kezdeni?
Még csak 77-es vagyok de el kezdtem unni nagyon a véget nem érő farmolást.
A szezon kezdetével legalább folytatódik a story vagy lesz új terület? Új class esetleg?
100 óra után jó lenne valami válltozatosság! -
lofagi
addikt
Kicsit normálisabban is lehet válaszolni amúgy, nem ezzel a te vagy itt a mindennek is tudja mentalitással. Az én játék stílusomba nem jönnek közel a mobil hozzám, így ergo nem triggerel semmit se a csík. S ha olvastad az elejét is a hozzászólásomban, kérdeztem ,H mennyit hoz neki a csík.
Ha nincs controlra figyelve akkor minek vegye fel? -
Peace
nagyúr
válasz
Viiktor1989 #10058 üzenetére
Nem tudsz ilyet. Ha látsz magas értékkel jó aspect-et, azt érdemes leszedni a holmiról. Jól fog jönni a későbbiekben az erősebb felszerelésekre.
-
need
addikt
Üdv..
Van lehetőségem menteni..?
Vagy is amim van rajtam cucc Skill tábla és minden szir-szar.. elmenteném
mert ki akarok mást próbálni majd.. és ha nem akkor vissza raknám.. -
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Az Aspecteket,hogyan tudom upgradelni?
Pl egy alap aspectem 5% critical chancet ad,de sokszor látom a saját cuccomon,hogy már alapból mondjuk 10%-os, aztán,ha újra rá szeretném tenni,akkor csak az alap százalékot adja. -
elite.cs11
senior tag
válasz
LittleBoss67 #10046 üzenetére
Ha jól értem téged az zavar, hogy a mapon egy random béla erősebb a saját szintjén, mint te a tiéden? Maxroll szerint az ice shard az A tier jelenleg. De ha mindenképpen tier list alapján akarsz akkor tessék.
Azt halkan jegyzem meg, hogy jön egy patch notes és ez a tier list tök máshogy fog kinézni pár hét múlva, tehát nem tudom mennyi értelme van így karit választani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
KFC-ben már a II. hét van a kódokkal, amiből ma szerencsésen kettőt kaptam. A héten a Sorcinak van egy staff skin, aki kapja marja alapon:
?V3?-QMP?-*W*SN-C4?*-RXRX
? - 5
* - F -
dvd24
senior tag
válasz
Archttila #10047 üzenetére
Ugyanakkor, ha berakod a flesh eater paragon táblára a control glyphet és kimaxolod meg felturbózod, akkor ott kapsz 75 int-et, amivel ~150%os dmg növekedésed lesz crowd controlozott mobok ellen, valamint 10-20 százalékos multiplikatív bónuszt is ad.
Kombinálva a penitent greaveset, a decrepifyt és corpse tendrilt, nagyon könnyen elérsz egy 100%os uptimeot ezekre az effektekre és ez jelentősen megnöveli a damaget és a csizma is ad egy 10% multiplikatívot pluszba.
-
LittleBoss67
aktív tag
ŐŐŐ lemaradtam. Most akartam kéredezni, hogy jelenleg melyik az első 3 meta build, amihez van leveling és endgame leírás is (légyszi ne azt írjátok vakarjak elő icyveny vagy maxxroll, vagy d4.gg valamit). Minden coop akció során szembesülök azzal, hogy mire egyet pislantanék, a csapatból 1-2 egyén már rég eliminált mindenkit. Restellem, hogy ha pl. magam küzdök, alig sebzek, de pik-pakk ott terem valaki, aki másodperc alatt végez az ellenféllel.
De a bevezető őőőő, az akart lenni, hogy most vagyok lvl.80 iceshard. Ami most van rajtam dedikált cucc, az a Frostburn kezes, Iceheart Brais pants, meg egy Esu's Heirloom csuka, meg egy friss, 743 IP-s Mother's Embrace gyűrű. (a nyavalyás chest még nem esett)
Amit itt emlegettek fagyasztós gatya, az ugye nem a általam említett Iceheart ? -
Sonja
nagyúr
Na ilyet se láttam még. A játék jár Panasonic tévékhez!
-
válasz
elite.cs11 #10036 üzenetére
Soha nem néztem még live streamet, de megyek őket oltogatni az Immortal miatt.
-
la_cc
addikt
válasz
elite.cs11 #10036 üzenetére
Ty!
Be is véstem, hogy nézi kell.
-
ripla
addikt
válasz
Gubu0101 #9944 üzenetére
Ez érdekes, nekem is kétszer kell megnyomnom a gombokat mire reagál, pl. inventory, térkép, szóval minden ami a játékon belül van.
Más.
Az miért van, hogy az Obol árus rendre olyan cuccokat akar nekem adni, amik lvl41-42 körül vannak? Miközben már közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez.
-
gyugyo79
addikt
Nekem bármi lesz egy Varázslónővel vágok neki
Opció az még a Necro volt ,de végül azt még indítottam addig 1-etAmúgy aki nyafog a saját kasztja miatt annak javaslom, hogy nézzen már körbe, hogy a többi kasztnál mi a helyzet, utána gondolkozzon el, hogy nem e az egész játék mechanikájával van valami gubanc a játék végére. (resistance mint olyan t4-en amit akkor veszel elsőnek észre amikor olyan + fölé keveredik az ember ahol kéne mert a DPS hiába van még meg a DEF már kevés)
(Mondjuk szerintem már az sem kerek, hogy akár milyen szinten a megfelelő felszerelésben és skillekkel kb bármelyik kaszttal le lehet hozni 10+ szinttel nagyobb tartalmakat. Ne, meg se tudjak karcolni egy 10 szinttel nagyobb mobot , pláne Bosst, és ne is keljen ...) -
coolrob
aktív tag
Tyű megnéztem a buildet meg az itemeket de ez nagyon katyvasz. Kicsit nézz utána, mert idáig lehet működött ez a builde de később brutál szenvedős lesz.
Teleport meg nova alap. Ha kiesik a unique chest, beugrassz, mindenki stunba összerántva és 1 nova kivégzi a tömeget bármilyen más spell nélkül. Élvezetes és brutál gyors, hatékony.
Az itemizaciónak nézz utána mert szerintem legalább 2-3x nagyobb dmg-ed lenne ha azt rendbetennéd.
Rengeteg jó leírás van, de pl dmgben a priorítás a crit dmg meg a vulnerable dmg. Ilyen dmg against injured statot felejtsd el, mert semmire nem jó. Még a sima crit chance is sokadlagos, hiszen ha van 3 skilled a devouring blazen, esetleg a nyakas ad 2-3 skillt, akkor már rég 70-80% crit körül vagy.
Nem mellesleg az egész lucky hit messze nem olyan frankó stat mint hinnéd. Tegyük fel van egy skillnek 20% lucky hit chance. Te gearből szerzel mondjuk 40-et, akkor nem 60% lesz, mert a gearből szerzett az eredeti százalékát adja, ergo 20 helyett 28% lesz az adott skillen. -
Bennyboy
őstag
Végre meg lett a 85 sorcival. Meg is untam vele a gameplayt. Talán felhúzom 100ig de sokkal jobban izgat a hc druidom. Ott legalább van izgalom meg újdonság. Kövi seasonban tuti nem sorcit kezdek. Más tipusú buildekre számítottam vele, nem a mostani metára.
-
-
.LnB
titán
válasz
batai15 #10016 üzenetére
Cooldown Reduction is our best stat for damage, defense and mobility. Every slot that can have CDR must have CDR and it'd better be a high roll. CDR is love, CDR is life.
Mana Cost Reduction and Resource Generation are close seconds as these stats are necessary to cast our main skill.
Offensive Stats: Critical Strike Damage > Vulnerable Damage > Attack Speed > Critical Strike Chance > Intelligence > all other kinds of Damage.
@maxroll
Igen, az Arc Lash abszolút crites build. Ott még is így van a sorrend:
Offensive Stats: Attack Speed > Basic Skill Attack Speed = Critical Strike Chance > (Lightning) Critical Strike Damage = Vulnerable Damage > Lucky Hit Chance > Intelligence > all other kinds of Damage.
-
batai15
félisten
Egyébként az ICE shard sorcinak mik a főbb statjai ? Vagyis mire érdemes ? Damage v crit ? Mert elvileg haver szerint az arc slash a crites build. Sorry nagyon nem vágom még a diablo világát.
-
Edge
veterán
válasz
proci985 #10010 üzenetére
Elnézést, nem voltam egyértelmű, a frost novát ellövöd és vulnerable effekt ott van ehhez nem kell semmi egyébnek teljesülni, se frozen(flickering frost) se lucky hit chance(ice shard).
És ilyen csak a frost nova, plusz hogy az exploit glyph sem ad vulnerablét a sosonak, így gyakorlatilag a frost nova minden buildban bent van, ez sokakat zavar net szerte btw. Hát igen engem is.
ÉS amikor Moby írtad hogy szétvulnerablézod a térképet nova nélkül wtf érzést váltott ki belőlem -
elite.cs11
senior tag
válasz
Bennyboy #10011 üzenetére
Nem találkoztam még ilyennel.
Én azt vettem észre, hogyha csak 1-2-3 mobot hagysz hátra akkor mintha nem spawnolna rád a horda, de nem annyira figyeltem, csak ilyen megérzés szinten. Ezért én már azt csinálom, hogyha ott maradt 1-2 akkor inkább hátra hagyok még párat. -
.LnB
titán
Hát a season-ben tuti nem ezzel a karival leszel, az tény.
De én azért adom azt a T40-et lvl76-on. Elég jónak tűnik. Persze lehet, hogy pont egy könnyebb affix-es NM volt, de akkor is. Lehet megpróbálom majd én is, hogy igazán lássam, hogy most mennyire is kemény dolog ez.
-
Bennyboy
őstag
Más is találkozott olyannal, h nm dungi bugos és nem lehet továbbjutni mert hiányzik 2 mob? Gondolom fal mögé spawnolt v ilyesmi de ilyenkor nem kéne x idő múlva a playerre spawnolniuk? Minimap sem jelzi és 3x körbejártam már az egészet
Ha már ilyen bugok vannak igazán gondolhatott vna erre a blizz. Elég idegesítő. -
proci985
MODERÁTOR
bent van a flickering frost es az ice shards is tudja proccolni. egyebkent ahogy nezem frozen orb is tudja proccolni (megbizhatatlanul). fire es lightning buildeknel viszont marad a nova.
mondjuk ez eppen otletet ad nekem.
Moby: koszi a tippeket!
sorceress fokozatosan gyengul 60tol, emiatt is van neha egyet-nem-ertes, hogy dehat mukodik jol.
btw firewall sorccal kb 82on a 90-91es szintu ellenfelek meg mentek nm dungeonban (mondtam mar, hogy utalom azt, aki szerint jo volt ket kulonbozo level behozasa?), szoval egy erosebb cold valoszinuleg ment feljebb.
-
-
Moby
veterán
válasz
elite.cs11 #10002 üzenetére
Szerintem semmi érdekes nincs benne, de beraktam: [link]
-
Moby
veterán
Lehet, majd azon a hídon átmegyünk, ha ott tartok. Szívesen fogadok ötleteket bármi hasznosra, folyamatosan próbálgatom én is, hogy lehet jobb. Én nem mondom, hogy nem lehet baszóbb buildet csinálni druidára, igen, én is látom, hogy lehet, de nem látom azt sem (egyelőre legalábbis, aztán simán lehet, hogy majd jön a maflás), hogy ilyen végletesen broken lenne a sorci.
-
Edge
veterán
Semmi már megfejtettem Moby, hogyan vulnerablezol nova nélkül, ezzel az aspectel:
Aspect of Biting Cold
When you Freeze an enemy there is a [25-35%] chance they become Vulnerable for 3 seconds
Csak itt az a gond hogy ezzel még vígan elvagy lvl7xen, de feljebb már váltanod kell ezt az aspectet vmi másra mert nem fog beférni a buildbe, vmi hasznosabb fog kelleni, de good luck.
Ezen kívül csak a frost nova tud vulnerablezni a sorc esetén, nyugodtan rá is guglizhatsz, nincs más skillje rá... sajnos.
-
Moby
veterán
Nem proccol a gatyám(sem) frost novát. [link] De ez az egész vita a semmiről szól. Ott a skilltree, el kell olvasni. Az az állítás, hogy frost nova nélkül nincs vulnerable/damage egyszerűen nem igaz. Nem kell hozzá, az egy lehetőség rá, de nagyon CC-re kell menni. Az se olyan nagy gáz sorcival, mert a barriert is fel lehet tolni az égbe, de alapvetően nem szerencsés, jeges builddel szerintem nem, mert az inkább rangedre jó. Ranged vulnerable meg van, létezik, ice shard a neve. Én marhára nem értem ezt a kényszerű ragaszkodást a frost novához, mintha egyetlen lehetőség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- IPhone 11 Pro max 64GB gyári független ÚJ akku emelt kapacitás.
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest