-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Szerintem azok az itemek értékesek amelyek belekerülnek valamely népszerű buildnek a leírásába. (nyilván az itemnek jelentősen hozzá kell tennie ahhoz amit abban a builden el akarunk érni (pl: über, speedfarm, akármi..)) Ha ennek akarsz utána olvasni, akkor a népszerű buildek leírásában a gear részeket kell elolvasnod és megérteni, hogy mi miért fontos.
Ha a játék során talált és talán értékesnek tűnő tárgyról akarod eldönteni, hogy az értékes-e vagy sem, akkor én a Traderie oldalt javaslom, ott néhány kattintással és értékek megadásával meg tudod határozni, hogy az mennyire értékes, kb. mennyi van belőle a piacon, és el tudod dönteni, hogy érdemes -e az eladásával foglalkozni, eltárolni amíg valakinek éppen arra lenne szüksége.
Talán épp ez a legegyszerűbb megoldás - szemben azzal, hogy a játékmechanikát részletesen ismerd - hogy megnézed mennyit kérnek valamiért a játékosok.
Szeretnék én is bizniszelni, Én mindenképpen ajánlom, szerintem szerves része a játéknak. Nekem zsirfecske (
) segített sokat, hogy elkezdjem a fenti oldalt használni. Olyan runákhoz jutok hozzá egy-egy trade során, amit játékban még csak nem is láttam, pedig igyekszek farmolni eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest