-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Kicsit utanaolvastam ennek az ITD-nek.
Eloszor is: "it does not apply to boss, super-uniques and maybe uniques.,, possibly champions" es masik oldalon pedig ezt lattam: "Also it isn't going to help much v bosses and uniques/superuniques/champions". Pontosan nem tudom milyen mertekben csokken az ITD hatasa, de ezek szerint nem veszi el a teljes defenset ha nem normal mobot utsz. Valamint masik erdekes dolog, hogyha amit utsz szorny magasabb szintu nalad, akkor sem ervenyesul teljesen.
Kozben AS-en olvasgattam es ilyet talaltam: "Ignore Target's Defense doesn't work against Bosses and possibly Uniques. In those situations the Attack Rating bonuses will come in handy."
Btw Jazz, 75% CTB nem azt jelenti, hogy 100 utesbol 75 blokkolva van es 25 pedig nincs, hanem az adott utes 75% esellyel blokkolodik, mint ahogy azt te is megtapasztaltad, nem feltetlen talal be 100-bol 25-szor :-). Igen tudom, hogy a valoszinuseg szerint ugy kene lennie, de nincs igy, mivel az a 75% blokk mindig az adott utesre vonatkozik, igy lehetseges, hogy 100-bol lehet hogy 50-szer talalsz, de lehet, hogy csak 2-szer.
Elviekben az ITD teljes mertekben ignoralja egy mezei szorny defense erteket, hogyha Boss vagy Unique akkor ez nem mukodik, Champion mobok eseten nem tudom hogy mukodik-e vagy sem.
Ha pl veszunk egy sima Warped One-t hell act 1-rol, akkor annak az 1131 defjet ignoralja, igy mar csak a 49% CTB-je van neki, amit 8k AR-rel siman at kell utnod. Most poenbol csinaltam egy zealert :-D. 6k AR-rel Mefit siman vitte durance of hate lvl 2 + mefi terme robbanosokkal egyutt, eletem nem ment le sosem 200 egyseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest