Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Vagom hogy szarkasztikus vagy de ja ezek a celok amikert jatszol es a jelenlegi allapotaban az echoing strike warlocknak semmire sincs ezekbol szuksege. Nerfelni fogjak elobb vagy utobb, a D4 tortenelmebol kiindulva inkabb utobb, egy szezont hagyhatjak futni igy ami mar onmagaban tul nagy kart okoz es utolag meg nyafogas lesz hogy de miert kellett elvenni. Alkaizer szerint a (D2)warlock az a "Blizzard selling power for money" es szerinte/szerintem is erre semmi szukseg nem volt/lesz...(mivel meg a D4es warlockot nem lattuk de igy akkor boritekolhato a power creep annak is)
En amugy summonert jatszok es a matek ott is rezeg, bind demon rank 25+ es kb mas nem is szamit, Hephasto cursed+conviction=gg(tudom tudom nem ez a legdurvabb de nekem mar ez is most eleg P3-5 felszar gearbe)Mas.
Erdekes retrospektivaban a D2 25szulinapos chris wilson+david brevik interju, Chris jelezte hogy neki az alap D2 a minden az(extreme) item hunt, a LOD szerinte mar visszalepes. Akkor nem ertettem de mostmar a helyere kerult: a LOD az a runaszavak ami kb a determinisztikus craftingal egyenerteku es azt a poe-ba is hamar gyorsan kinerfelte (harvest liga). Masfelol viszont igy hogy napok ota nem akar esni kibaxott monarch a spirithez az enyhen lelombozo(vagy csak tul oreg vagyok mar ehez a fajta item hunt-hoz.)
Az a nagy kerdes hogy Chris project-je mit takar majd. Azt tippeltem hogy a D2 alap verziojat fogja tovabb finomhangolni de igy hogy a Blizz 25 ev utan uj dlc-t adott ki hozza akkor igy nem ertem hirtelen. Marpedig Chris az allasfelvetelnel kiemelte hogy a jelentkezoknek komoly hattertudas szuksegeltetik a D2 mechanikakrol. Remelem meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest