- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz Iginotus #74862 üzenetére
A sentrynél ettől még nem lesz Buriza, szerintem nem fog piercelni a lövése, csak a sajátod.
A poison-ös gemet meg nem hinném, hogy belerakod a fegyverbeHa már szóva került a Marked és a Toxin gem. Csak Calamityvel működik a dolog, skillből nem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz Iginotus #74827 üzenetére
Nem ugyanazon a célponton megy át X-szer, tehát a gondolatmeneted itt el is akad
Egy vagy két további ellenfélen is átmehet a lövedéked, ennyit jelent az a sárga sor.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MrCsiT
addikt
válasz Iginotus #74573 üzenetére
Én ezt simán csak leecher-nek hívom.
..és bár nem szoktam ilyet, de múltkor épp ez jött össze: felhúztuk a WD-m. No, hirtelen lett egy s2 P260-as hibás Tiklandian WD-m, 90% sárga cuccokkal. Hogy mi volt a hiba? Hát hogy egyáltalán nem volt Tiklandian sapim!
..viszont, kb. a legmagasabb paragon voltam a partyban public T6-on, ahová beléptem, a laza 760k, kb. semmire se jó dps-emmel.
Na, hála a két, P200 körüli DH-nak, meg egy combos barbinak, úgy lement 2 rift, hogy alig győztem szedni a lootot! Igyekeztem nem lemaradni, nehogy kivágjanak?! Néha összejött 1-1 "Trier killed" az eliteknél, nem győztem csodálkozni!
Természetesen, végigröhögtem a 2 riftet, miközben sokszor hajszálon múlt, hogy nem haltam meg.A végén lett pár zöldem, meg 497 shards, amiből kb. 12. sapkának csak beadta Kadala a Tiklandian sapkát..
Cactus: Vengeance/seethe (vagy ilyesmi) rúnával kb. Barbi Állatnak érzed magad! Nekem múltkor úgy tűnt, ennek a hatása alatt meg sem tudok fagyni, de ebben nem vagyok biztos, lehet, csak jól mozogtam. Egy biztos: amíg abban a módban vagy, brutális dps buffot kapsz.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
.OM.
aktív tag
válasz Iginotus #74570 üzenetére
HERO aki úgy megy be T6-ra, hogy se sebzése se élete nincs elég, és csak szedi a loot-ot.
..vagy az a ninja?
..de lehet csak én hívom így, vagy hallottam valahol?..én publikon általában bent tudok lenni, hagyják. Persze ha gyenge a csapat, lelépek, mert csak rontom az esélyeket. Persze csak sima T6 rift. Bounty vagy grift elég szemétség lenne.
Csak egyszer dobtak ki, de az saját phhun klános kés-a-vajban T6 riftből volt és nem vártak senkit az üres helyre.
ex .Oldman.
-
.OM.
aktív tag
válasz Iginotus #74565 üzenetére
Javaslom pubon a HERO-zást T6-on. Jó partiban fel sem tűnik, hogy 100k dps-sel szeded a lootot.
Ők nem haladnának gyorsabban egy erős 4.-kel, te meg adod nekik a +MF + GF buffot.Más:
Most esett le, hogy a +500 XP-s legGEM csak fegyóba tehető.. Kuka..[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
DaveNo1
veterán
válasz Iginotus #69216 üzenetére
Mert azzal, hogy mindent as-re pakolsz, közben hatalmasat buksz. Nata szet például tök felesleges.
Soloban vagy Etrayus cold buildel mész, és úgysem lesz meg a max BP, vagy lightning builddel, de akkor meg Gogok gemet kell használni a max BP/DPS eléréséhez.
Partyban meg úgyis van vagy WD vagy Crusader, esetleg mindkettő és meg is van a max BP.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
shouryuken
senior tag
-
DjDanee87
addikt
válasz Iginotus #49471 üzenetére
Azért arra készülj fel, hogy ha rányomsz a reset gombra, akkor az aktuális karatkerednek kitörlődik minden addig végigcsinált questje/checkpointja és a játékot csak onnan tudod kezdeni, hogy megvéded tristram kapuit a zombiktól. Onnan újra végig kell menni Diabloig, ha a fix legend kell, nem kell egy szusszal mondjuk.
(#49490) Lokids: a dps nem olyan rossz, de magasabb tormentre 370k thoughness keves lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz Iginotus #15773 üzenetére
Act3-ban is vannak. Keress rá googleban ki minősül démonnak, de az akinek a neve alá van írva, biztosan.
Akik itt fvel vannak sorolva, alul. Bár nem hivatalos oldal. Egyébként már csak a movement speed miatt nagyon jó a cucc. Én legalábbis merőben másképp érzem magam 34% MS-sel. A 24-hez képest is látványos.
I am having fun staying poor.
-
Rizzo
aktív tag
válasz Iginotus #12030 üzenetére
Értem, hát igen, MP10-re már komoly dps kell.
Csak azért írtam, mert én is végigjártam ezt a Skorn témát, és nálam konkrétan a life steal hiányzott, de az meg sokba kerül.
Keress egy jó árút, és ha nem jön be, akkor jól tovább tudod passzolni, megéri azt a plussz 5 percet rászánni az AH-ra.Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Rizzo
aktív tag
válasz Iginotus #12025 üzenetére
Le kéne szokni erről a dps hajhászásról, a dps csak egy adat, ami nem is igazán jelent semmit, azon kivül, hogy ki milyen "f*sza" gyerek...
Sok más dologtól függ az hogy mennyire hatékony egy build.
Keress rá egy olyan skornra, amin van 300+ str, 180+ chd, lifesteal és socket, nah az már nem 5 millió lesz. A lifesteel ami igazán drágává teszi, mert a nagy damage mellé az folyamatosan töllti vissza a hp-t, és a life on hit nem segít, mert lassú. Life steal viszont belten kívűl (ami alap barbárnál) csak a fegyveren van.
A lényeg, hogy nem csak azt kell nézni, hogy mennyi a dps, hanem más fontos adat is van.Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Rizzo
aktív tag
válasz Iginotus #12016 üzenetére
A hammer felváltva sebez. A skornnal nagyobbakat ütsz, de kevesebbet, így kevesebb lesz a crit is, a fury lassabban termelődik, így nem tudod spammelni a hammert. A Battle rage rúnát megint nem érdemes változtatni, mert azt fogod tapasztalni, mint a skorn-nál, hogy elfogy a fury. Skornnal a frenzy stacket se olyan egyszerű felrakni ha leesik, úgyhogy a Te esetedben a Skorn visszalépés lenne.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
mikromanus
veterán
válasz Iginotus #11831 üzenetére
Fury szempontjából a rumble jobb lehet a seismicen. Területrehatóan azért critelget párat ha mázlid van.
Alacsony MP szinten vagy sima sprint, vagy keményebb zökkenőkön (elmaradt fehér mob és elit) némi hammer az arcukba és rendezve is van a terep. A seismic is jó, csak ha nem hal az ellen, akkor szétszórja picit és jobban megtöri a sprintet is. Fastrunon néha berakok egy inna gatyót. Ad 11k DPS-t és 12 MS-t. nagyon hasznos, csak akkor elég törékeny a karakter. Rápislant az arcane csapdára és már el is hullik. Na jó. Ennyire nem vészes, de 17k life könnyen elfogy[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Iginotus #11827 üzenetére
Überekre csapatban és "örökyetivel" megyek. Végig kitart 1-1 aktiválás az egész harc alatt
Überek ellen olyan 390k DPS lehet kiírva max, de a hammer azért nagyokat csapkod. 28k life lehet überezgetős harcoknál. Rend és a passzív életszívós skill mellett elég ennyi.
Ha több barbár van, akkor bevállalom a stunt (ground stomp). Korábban az overpower +10chc-s verzióval próbálkoztam, de a sok másodpercnyi stun hasznosabb csapatszinten.edit: überezésre és keményebb MP szinteken hasznosabb a Sprint helyett a Rend (vagy más helyére a rend). Masszív élettöltést adhat. Elnyomhatatlan a karakter szinte tőle. Az unforgiving helyére is a passzív life leach skillt dobom. A seismic inkább tömegre hatékony. Übereknél nagyobb DPS adható le hammerral. Kicsit több chc hasznos lehet, de elvileg ennyi is bőven elég. Meg örökyeti mehet insanity helyére. Szépen lehet tölteni és figyasztani a furyt egy-egy keményebb ellenfélnél.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Iginotus #9389 üzenetére
350 allresem van, ez több, mint 50% amit levesz a rám mért sebzésből. ez kb az átlag a DH-k között. életet pedig az eldobott életitalokból szerzek, egyébként kb sosem halok meg MPL4-en, 5-ön már néha-néha, így ott nem is játszok, de akár 10-en is menne, csak az kb szenvedés. loh pedig éppen elég, bár nem is lenne fontos, az elemental arrow egyszerre több ellenfelet is sebez, így ez a loh is elég (erre ad még 8% sebzést a dead mans legacy-m egyébként). movement speed kb felesleges, nem nagyüzembe nyomom, így nem érdekel, hogy milyen gyorsan haladok, plusz nekem nem kell menekülni, mert folyamatosan tudom tölteni az életet a kidobott italokból és a LOH-ból és a shadow power és vengeance kombinációját sem kell magyarázzam asszem annak aki ért hozzá
Bird azért kíváncsi lennék akkor már a te karakteredre, meg hogy melyik MPL-t farmolod halál nélkül, ha már te ennyire értesz hozzá
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
-
mpierre
veterán
válasz Iginotus #7808 üzenetére
Te is belefutottál? Amikor megláttam majd eldobtam az egeret.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz Iginotus #7088 üzenetére
Úgy kell odamenni hogy a csapatban legyen 3 kulcs..
Hogy kinél mennyi van az lényegtelen..
Összeszeditek a valort, majd lenyomjátok a 3x2 bosst..
Ha kilépés meg minden nélkül csináljátok akkor mindhármat megnyitja..nem nyit meg egyet kétszerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....