- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
T1 et tudok menni. T3 már huzosabb. T6 on haldoklok. Főleg PUB os partyban!
(Mit értesz HERO-zás alatt?)De épp az lenne a lényeg, hogy Mara setet farmolni mondjuk +3 DH társall akiknek már nem kell a Mara sett. Én adok érte másik Legenderit, hogy azt bezuzhasssa FS-ért. Szóval ő nem veszít semmit, csak a zöld sett itemet kéne összekukáznom valahonnan.
Plug and Pray... :)
-
atidzsiforc
őstag
25os bonuszt olvastad? Jo mondjuk ja van ki boostoljom akkor lenyegtelen, de pl ha berakod egy anci 2kezesbe par perc a lvl 40, onnan kis geart rakraftolsz azt ugyanugy megvan gyorsan az uj kari mintha huztak volna.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
SQX_Barto
addikt
En gyenge monkkal felmentem T6 pubra, elsobol kb 10sec alatt kickeltek, masodikban megturtek.
De mostanaban kicsit meguntam a jatekot, ez a szezon meg reszemrol idopocsekolas.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!