Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
Szeszkazán #74670 üzenetére
Ideje is volt már, mert jeleneg talán a leggyengébb karakter az összesből a wizard. Nekem meg az jön be a legjobban...
A meteoros csizmával a tal szett durván jó lesz!Ez viszont nem teljesen értem: "When crafting gems and items the entire quantity will now be crafted at once" - Pl. gemeknél egyszerre készül el a kívánt minőség? De pl. tárgyaknál ezt már nem értem, hacsak nem akar valaki egyszerre pl. 20 darab devastatort fabrikálni...vagy totál mást értenek alatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
Új ingyenes hirdetések
- Zotack Gtx 560 TI OC 1GB SLI páros
- AMD Ryzen 7 3700X - esztétakilag kifogásolható
- Eladó Blackview BL6000 Pro 5G strapatelefon, patika állapotú, karcmentes, 0. perctől tokban tartott
- be quiet! Pure Power 12 M 550W 80 PLUS Gold INGYEN FOXPOST
- Hähnel Pro Cube Charger - dupla töltő Panasonic DMW-BLC12 akkuhoz
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest