- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #45741 üzenetére
Nem, de azt igen, hogy a craftolt amumra pl rátok varázsolni egy kis LOH-ot így pl picit tankosabbá tom tenni a karim míg nem esik tényleg jobb item. Mint így, hogy élből kuka...
Én nem vettem semmit AHban, mert pont leszarom a dolgot, mert hüleségnek tartom. Itt a saját motyóimról lenne szó amik 1-1 jobb rollal még egy dbig kiszolgálnának...de így nem fognak...Meg ugye a tálalás. Ez nem kieg már, hanem egy full reset...jelenleg az egyetlen dolog amit nem vesznek el az a parapontod...minden más kuka, de, kulcs, alapanyag, gear...stb. De azon se lepődnék meg, ha lassan bejelentenék, hogy ez nem kieg, hanem dio4 és full 0ról kezd mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest