-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanDaal
csendes tag
Sziasztok!
Vetnétek egy pillantást a barbáromra?
A geareléshez kérném a segítségeteket!Van AH-ban egy Vile Wardom, aminek az eladásából szeretnék majd beszerezni egy Immortal King páncélt (ha valakit érdekelne, cserében is benne vagyok). Jelenleg azt tartom a felszerelésem leggyengébb pontjának, ezért is cserélném azt először.
Utána cserélném a kesztyűmet egy jobb darabra, de csak egyszerű rare-re, mivel akkor már nem kéne ragaszkodnom az IK-hoz a szet bónusz miatt. Jobb IK-s darabok egyelőre nem férnének bele a költségvetésbe...
Ezután cserélném az övet egy 3%-os ls-es példányra.Szerintetek helyesen állítottam fel a fontossági sorrendet, vagy van valami, amit még ezeknél is sürgősebben kéne lecserélni, ha maximum 1-2 millió áll rendelkezésre itemenként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest