-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
akkor nemi PTR teszt DHval
a harom DH sanctified mindegyikehez kell ij, szoval a shadow set kiesik.
a harom DH sanctified power kozul a RoV elso ranezesre support DHnak lesz jo, nagyon talan.
probaltam a hatred spender channelinget. dreadlands nem buffolja a hatred generatorokat, szoval dam szempontbol az nem jo. T16on neztem, p100on viszont minden slotban megfelelo gearrel. ennek sanctified nelkul is lazan kene mennie a szokasos DH buildekkel. UEvel a multishot strafe atment zergelesbe. lement T16, de nyogvenyelos. az alapveto problema, hogy a multishot nem automatan celoz, hanem ahova az eger mutat, tehat menekules kozben a multishot semmit nem sebez. probaltam natalyat egy manticore + yang komboval es homing rocketsekkel: nos, a dam meg kevesebb, cserebe mechanikailag iszonyatosan bonyolult a build.
ahogy nezem PTR alapjan a jo oreg cluster manticore mukodik. ezt meg nem probaltam mert alapvetoen sajnos elegge mapfuggo.
PTR alapjan egyebkent van egy uj dreadlands varians, ami wind chillt hasznal, tehat a multishot kieg skillnek megy a hungering arrow melle. damban nem tudom hogy jon ki.
egyebkent low farmra valszeg a channeling hatred spender jo lenne, kb ilyen GR100 ultra speeding tippre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces videók
- További aktív témák...
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest