Hirdetés
- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
userxy
őstag
Hali !!
Szerintetek act3 act4-hez DH-nak mennyi dps kell ahhoz hogy gördülékenyen lehessen farmolni. HP és res nélkül !
?
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #46991 üzenetére
tényleg elég kevés az allresed, fel kéne tornázni minimum 750re az összeset buffolva (warcry - impunity 50%-al dobja meg)
relentless-t cseréld le nerves of steelre, kb. 1000-el dobná meg az armorodat.
maniac rúna csak akkor jó ha használsz earthshaket. amúgy meg a sidearm jobb.a pajzsodnak csak 15% a block chance-je, ha nem drága, cseréld le egy 19-20%-osra.
(#46994) DjDanee87: azta rohadt. az szép
-
DjDanee87
addikt
Hmmmm azt hiszem ezzel a droppal nagyobb mázlim volt, mint ha legendary esett volna
-
sith7
félisten
válasz
GeneraL_XTX #46991 üzenetére
LoH kell neked
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
sunnymarcell #46987 üzenetére
-
xavix13
őstag
Most szereztem az 50es monkomnak a 2kezes mace-t 10.000 aranyért.
Szerintem rohadt jó üzlet volt. Amúgy mennyit érne?Az 1200as dmg-em fel is ugrott 10k-ra.
Jelenleg Nm Act3-at fejeztem be. Szegény Azmodanra rányomtam egy Seven-Sided Strikeot. Instant kill lett a vége.
A kérdésem az lenne hogy Hellen kell-e majd fegyót cserélnem, vagy elég lesz inf-ig?
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #46973 üzenetére
sose volt még ennyi pénzem
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #46986 üzenetére
25k DPS buffolva vagy buff nélkül?
esetleg egy skillsetet tudnál adni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Act3-hoz kéne kicsit fejlesztenem h kevesebbet haljak. Van még két tárgyam amin nincs all resistance érdemes ezeket lecserélni olyanra, amin van? Esetleg még az egyik fő stat kárára is? (strenght-ből szvsz tudnék veszteséget elszenvedni most amúgy is 25k a sebzésem Barbival)
-
sunnymarcell
aktív tag
most megnéztem a hivatalos patch guidet, tényleg nem írja
pedig valahonnan emlékeztem rá. akkor mindegy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #46982 üzenetére
Hát nekem 10K-val kevesebb a DPS-em ennél de ugye nekem több a resim meg a HP-m is.
Egyelőre jó ez így..majd ha úgy van szerzek még némi CHC-t de azért nem kapkodom el -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #46973 üzenetére
Nekem ez lett kényelmi skillel (sprint) meg satnya 15% dammal a marauder rúna helyett:
AlapKiáltozós üzemi hőmérsékleten:
Ez szerintem közel sem a seismic gyilkos DPSe de egész jó. Ha valami túléli, akkor a rengések tán picit kocogtatják párszor a LoH-ot. Killer Chicken mellettem szerintem őrültebben irt néha mint én
Yetimódban 171k+ DPS van jelezve... -
mar_tin
tag
válasz
sunnymarcell #46977 üzenetére
Ez nem lett megerősítve, és az 1.04 változás listájában sem szerepel. Szóval én nem vennék rá mérget.
-
Rankerz
senior tag
-
thesound
addikt
válasz
sunnymarcell #46977 üzenetére
Belinkeled? Hivatalos infot nem láttam. Thx.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
SSJPeter #46950 üzenetére
hamarosan dőlni fognak be a set cuccok (ugyebár az 500 elit kill garantált legendary/set), és mivel az IK armor egy elég durva armor, ezért nagy rá a kereslet. ez a funkció miatt, hogy akármikor kiveheted az AH-ból azt fogja szülni hogy egymás alá licitál 4-5 ember. volt olyan hogy feltettem egy cuccot 1,2 milláért, és a végén 750k-ért vitték el.
(#46976) Tom5: nehéz beütni AH-ba?
ha jól emlékszem a haunt az a WD-nek az a skillje, ami dot-ot rak az egyik ellenfélre, és ha meghal az ellenfél, rászáll egy másikra. de lehet hogy csak egy szép effect. nem tudom.
kapásból 70-75 millát mondanék, de nézd meg AH-ban. az a legbiztosabb. -
Tom5
addikt
-
bajtokarpi
őstag
-
Sirandrish
legenda
Hát gyenge is lett!
De azért soloba tud vicces lenni gyenge gearben..sith7 A régit megkaphatod 20M-ért...AH-ba 25be raktam be
mikromanus Poén egy skill..
Nekem nincs végtelen furym..én a BR-t is maraduer rage-el használom..
Harcokban viszont így is tudom spammolni mint egy hülye
Igazából hiányzik a Leap mert a wallerek így tudnak szopatni de kell egy kis vérfrissítés, 1-2 halál meg bőven belefér..nem érdekes.
Igazából azért használom mert most már van annyi DPS-em hogy érdemben tudom a mobokat csápolni, viszont a frenzy az single target, így kellett egy AOE is, és ez tünt a legfajábbnakJah és fury spórolós runával használom
SSJPeter Köszi
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sirandrish #46962 üzenetére
Ütős.
-
thesound
addikt
Hogyan tudom a key bindingsban a shiftet másra átenni, mert hiába nyomom. Írja hogy nyomjam meg a gombot és semmi (csak a shiftnél van)
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #46966 üzenetére
Nemrossz. Látom kezd kedvelt lenni a seismic slam
Így is hatásos? Látom nincs sok crit, így nem "végtelen" a fury forrás. Kis kiegészítésnek elmegy egy kis slam pár arcleverés közt?Más: vettem új patch verziós fegyvert a csicskának. Most 9500 DPS-e van. Erre kiváncsi leszek...
-
sith7
félisten
válasz
ááá... kizárt dolog, hogy bot legyen a háttérben
Vélemény?
hm ... hát ha a kardot nekem adod, akkor egész jó lesz
... amúgy grat, brutális a csávó
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Ma Act4-et toltam le.Azért 5 potit magammal szoktam már vinni.
-
SLYM
veterán
válasz
te mondtad, hogy most gyenge lett az infernó, így ez már nem nagy dicsőség
amúgymeg komoly kis karakter
én még mindig nem érzem erősnek magam a 3. akthoz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
gagyi
-
SLYM
veterán
válasz
gyenge
-
SLYM
veterán
ezeket a planeket eladni vagy megcsinálni érdemel? van jópár ilyenem amik egész jó pénzt érnek, azért kérdezem
-
Sirandrish
legenda
Azt hiszem egy darabig én is befejezem a fejlesztéseket!
Szerintem ezzel így ebben a formában már bármi lemegy
Vélemény?
-
Cyberbeni
addikt
Talán néha le kéne kapcsolni a botot, mert akkor frissül, amikor kilépsz a játékból
más:
Eddig 11 fajta receptet találtam, ebből 4 a staff of herding, 4 a legsűrűbben található (vállas, sisak, pulcsi, pajzs), és három ami nem értéktelen. a legsűrűbben találhatóakból van 23 darabom összesen. (a két ékszer design, ami van, az is AH-ból lett véve)
Valaki igazán szólhatna blizzardéknak, hogy dobjanak valami értelmes receptet nekem.@flash-: igen, jobb gomb a képére és trade (ha egy játékon belül vagytok ofc)
-
flash-
veterán
válasz
Cyberbeni #46955 üzenetére
nem találtam de mindegy..
más:
át lehet adni pénzt játékon belül?
egy sapimat 5millioért akarnám eladni de bidre állitottam be és 315 ezernél jár.
félek hogy annyiért fog elkelni.
megvenné tőlem valaki 5 millióért?természetesen azonnal visszaadnám a pénzt, a vevőtől meg a cuccot kérném vissza.
jó lenne ha valaki belemenne,mert 3 misiért csak el tudnám adni,és most kellene nagyon a pénz -
Alg
veterán
Armory jól működik...
-
Gyuri27
félisten
válasz
warcat #46949 üzenetére
Ren Hoek: dögöljek meg ha nem ugyanez járt a fejembe.
Ezt én is siralmasnak találom.Én csak itthonról (azon belül is egy gépről tolom). Soha nincs egy vasam sem. Nem találok 50-100 millás geareket. Napi 1-3 órát játszom. Nyilván én vagyok a gyanus bóter, rmah rokefeller.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash- #46953 üzenetére
először is ha ilyet kérdezel, akkor illene egy battletaget is mondani
másodszor meg beírod a battletaget számmal együtt a keresőbe, és utána már csak a névre keresve is megtalálod magad
[link]@sith7: még nem. egy év múlva már benne lesz a $9.99-es pakkban bármelyik siteon
-
SSJPeter
őstag
Nem pontos összeget mondtam, mert bid-el ment el, de akörül volt.
A legjobb IK armor volt az AH-n, 400+ staokkal, max. közeli armorral.
Ha lenne annyi pénzem nekem is megérné, de ennyi pénze csak 2 fajta embernek lehet.Vagy botos volt az illető vagy sok eurót csengetett érte, mikor vett rajta aranyat.
(#46957) sith7:
Persze, hogy nem átlag user cucc, egy maximalista vagy nyerészkedő user cucca.
-
Sirandrish
legenda
NAti cipőn kívül esett még 2 legend item ugyanabban a körben..
hetekig semmi aztán egyszerre minden..érdekes.
Mondjuk a 2 legend item összesen nem ér 200K-t de akkor is -
SSJPeter
őstag
válasz
sunnymarcell #46922 üzenetére
Vesznek IK armort, a szemem láttára vittek el egyet 600M ért...
Amúgy meg nem hiszem, hogy nagyon lemegy az ára, a jó árban lévő szett cuccokat hamar elviszik, utánpótlás meg még sokáig nincs.
-
warcat
veterán
válasz
Gyuri27 #46942 üzenetére
Ha kaptál már account lockot, mint pl én mert UK-ra volt regelve az acc,és gyanusnak vette,hogy nem ottani IPról ment az eladás,akkor van ez,még ha az accountot fel is oldják később.
Tényleg annyi a dolgod,hogy írsz supportnak, kérik az adataidat,aztán feloldják a bannt,ha csak a 'gyanús viselkedés' volt az oka.
Nem tudom most hétvégén mi a helyzet,de nekem csütörtökön olyan 40 perc után válaszoltak és tisztáztuk a dolgot. -
RockHaRD
addikt
találtam az előbb egy flawless star topaz design-t...
ez az első design, amit találtam, észre se vettem, csak amikor mentem vissza a városba a teli tatyót üríteni
akkor nézem, hogy wtf, miért van nálam tome of jewelcraft?
-
looser
addikt
A főszereplő lány az Agymenőkből (The Big Bang Theory).
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #46835 üzenetére
és egyedül? mondjuk nem tudom hány millát érnek a cuccok rajtam, de hogy még nagyon messze vagyok a harmadik akttól is, az tuti [link]
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni #46926 üzenetére
Hé banyek! Ez az én dumám! Már idézel is? Nagy ember lettem
Tanknál gyenge gold támogatásnál talán nincs rá szükség. Minden olyan buildben ahol aktív fury használó a fő skill (vagy a "végső fegyver") + crittel pótlod a furyt, oda hasznos lehet. Nem feltétlen létszükséglet, de kényelmes fix fury pótlás. Amilyen hülyék a monsterek úgyis belemásznak a szélbe mikor feléd cammognak
A fury felhasználó skill nem csak ww lehet, hanem seismic, vagy overpower, vagy earthquake vagy bármi más (bár utóbbi a hosszú cd miatt nem annyira jellemző).edit: nem, nem a "bármi más" az utóbbi, hanem az earthquake
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cyberbeni #46930 üzenetére
Ez biztos?
Levettem 30-ra a fore FPS-t és érezhetően képkockásabb, mint 60-as fore FPS-nél.Tehát szerintem Vsync-el nekem 60-on megy, mivel a monitornak is annyi a hz-e.
Azért a 30 FPS-t kilátnám ha annyival menne....(#46931) vendingo_ Radeonokkal nincs is probléma. nVidiákat nem szereti.
Lehet még megpróbálok egy másik drivert... de most nincs kedvem installálgatni, mert fore 15 fps és ablakban futtatom inkább. Csak AH miatt lépek be néha... 5 para level után meguntam. -
Gyuri27
félisten
Nem tudok belépni az rmah-ba. Kiirja, hogy bannolva lettem és lépjek kapcsolatba a supportal. Mi az isten verése ez már megint?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
vendingo #46923 üzenetére
Nekem is laggol. Inkább mikrolag. Felraktam egy korábbi drivert is. Azzal se jobb. 4 mag, SSD, és egy GTX460-as 768 VGA-val. Levettem a V-sync-et, de attól meg herótom van, mert szétesik a kép ha nem 60 hz.
Bioshock pl pöccre ment ezen a konfigon, hiper szuper graffal V-SYNC mellett. Igaz kisebb felbontáson. D3 meg beszaggat ezzel a grafikával
(Amivel semmi bajom nincs, mert hangulatos,stílusos de attól még 2008-as szint kb)
Igazából leszarom, mert fut így is, engem nem zavar ha röcög néha a mikrolagtól, de az fix, hogy az egyik patch rontott rajta nálam.
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #46879 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... nagyon durva ...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #46909 üzenetére
A sprint ha nem spuris-ww karival vagy akkor elég "kényelmi skill". Pár buildben nincs rá hely. Persze act 1-2-n lehet rá szorítani. Oda elig is a spuri esetenként vagy az alaptámadás... Nem menekülni kell, hanem helyezkedni. Arra meg ott a leap.
-
mar_tin
tag
Nekem 1.02 -óta csak egyre rosszabb lett. 1.03 után már minimum grafikán (csak a textúra felbontás van high beállításon) megy csak 1920x1080 -ban (még a D3Prefs ben is át kellett állítani a HardwareClass paramátert 1 -re.).
Az eredeti játék full grafikán antialias -al ment simán azóta meg már, ha csak az árányékot bekapcsolom szaggat. Nem tudom hogy lehetett így elrontani, de én már belenyugodtam.
Megoldást nem találtam rá sajnos. -
DjDanee87
addikt
Na végre, csak meglett az első legend 1.0.4 után: [link]
Kár hogy ilyen kaki
-
Blizz
őstag
Mi okozhat folyamatos FPS laggot? 1.0.4 óta van ez
-
RockHaRD
addikt
válasz
maross #46915 üzenetére
eleve hülyén csinálják a sellerek ebay-en... van kb 5 csapat minimum, akik ha összebeszélnének, akkor sokkal jobb profitot tudnnának csinálni
most az van, hogy egyik adja 10,-ért, akkor a másik meglátja, adja 9-ért, aztán megint alá, aztán megint fel
hullámzik összevissza.
nekem a legutolsó az egy mákos rétes volt, 40 millát 50€-ért... másnap lement kb felére az arany...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #46911 üzenetére
Pár millát?...loooooool....
Inkább engem kérdezz TSen
Ez 35+ millió!!!!(#46914) sunnymarcell és (#46912) G^zC^mp€r.
Kicsit járjatok utána a dolgoknak mielőtt tollba (billenyüzetbe, micsoda képzavar...) vetitek a gondolataitokat.... -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
kár hogy az a strength nem vitality, mert akkor annyiért el tudnád adni, hogy annyiból az unokáid is megélnek.
keress rá AH-ban, 10-15 millát érhet szerintem, de nem sokan vesznek még új setes cuccokat, mert tudják hogy overpriced minden és fél hónap után már utánad dobják az ilyeneket fillérekért
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Bencus88 #46908 üzenetére
Azért azt hozzátenném, itt még nem hallottunk olyanról akit átvertek volna így.
Ha vaterán veszed ott vannak az értékelései, személyesen elmész érte és átveszed.
Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy egy személyes találkozó és lakcím után átverjen úgy, hogy vaterán csak pozitív értékelései vannak. Ph-n nem tudom, itt láttunk már pár agyatlan, rosszakaró, vagy csaló embert, akivel nem szívesen közösködnék. Szvsz kerüld. Vaterában én megbíznék, vagy PH!-sban is, ha ismert a neve.Egyedül akkor lehet problem, ha elrontod az accod, vagy valamiért letiltják. Akkor ugyanis csak az eredeti tulaj személyiével és a dobozzal lehet visszakapni (Valamikor egyszerűbb)
de ilyen nem nagyon fog előfordulni, ha raksz egy authentikátort az acc-ra, és nem csalsz, botozol. -
RockHaRD
addikt
válasz
pár millát tuti...
jó kis dex + mov speed, meg lot of all res... jó kis cucc ez (armor sem elhanyagolható)
-
Sirandrish
legenda
308 óra után az első setes cuccom!
Ér ez most valamit?
-
drk88
senior tag
Valaki tud Radiant Star Emeraldot craftolni?
-
mikromanus
veterán
válasz
Cyberbeni #46901 üzenetére
1. a WW-dt barbi még mindig nem a csapatjáték nagybecsű szobra. Ha sofőr kell akkor jó, DPS kariknak supportra nem jó. Ha meg DPS kari akkor ugyi nem 20-30k DPS kell hanem kicsit több. Akkor legalább van szerepe a csapatban. Gyengébb DPS-sel kicsit felemás. Nem baj az, de nem kifejezetten csapatjátékra termett... Ha meg elvárod más kasztoktól a jó strapabírást és jó DPS-t akkor neked is kellene szolgáltatnod ugyanazt. Persze ha kicsit erősítetted az igényességet és már nem olyan zsenge a sebzésed akkor elnézést!
2. A sebesség nem a DT-WW barbi sajátja. Bármelyik barbi lehet fürge ha sprintet használ. Crit alapú fury töltéshez emellett az egyik legkényelmesebb erőforrás is. Végtelen yetim nincs, de (közel) végtelen spuri az igen. Kivéve ha visszatérek a szajréért, mert akkor néha elfogy az üzemanyag -
SSJPeter
őstag
válasz
Sirandrish #46900 üzenetére
Az nagyon szép.
Megkérdezhetem mennyi most egy olyan kard?
Nagyon über cucc. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
vhunor #46805 üzenetére
szerintem egy minimális LoH (400-500) mindenképp kell. most én rendet használok revenge helyett, mert még nincs meg az utolsó rúna, a provocation (35-ös HC barb), és ha csak 2-3 mob van, szopatós.
amúgy minek használsz bash clobbert? bossokat nem tudsz basholni infernón, az eliteket is csak nagyon kevés ideig.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan #46896 üzenetére
miért lenne borzalmas csapatban? csak nem filléres karival kell menni, és akkor nem halsz meg, amikor ráteleportálsz.
de engem nem zavar, hogy neked 3-5-ször annyi ideig tart megölni bármit, plusz sokkal lassabban sétálsz, mint egy dt barb. szóval ha időmilliomos vagy, akkor teljesen jó a frevenge barb.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Last Epoch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Dark Souls sorozat
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest