Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Tönkre ment a tápom...
Elvonási tünetek: on -
Alg
veterán
válasz
whitezo88 #36496 üzenetére
Most vettem amut 280K-ért:
142 str
54allres
11% life
19 max damageAnnyira nem volt óriási tétel, és szerintem nem rossz...
Eddigi hasonló volt - resist maradt, kaptam 1100 life-ot meg 500 dps-t a váltásból, igaz vesztettem 28% MF-et, de nem igazán érdekel az MF jelen állapotomban...Vállast meg a nacit nem bírom lecserélni, nincs rajtuk resist, van viszont a kettőn vagy 450 str meg 300 vit
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Cyberbeni #36495 üzenetére
megnézem majd, de bőven rámfér a fejlesztés. Kellene egy HoC sisak, lenne 24% blockom, meg több hpm. csak amin van rendes stat, meg rez, az megint többmilliós tétel.
vagy jobb pajzs, illetve fegyver, bár ez sem rossz. 630 dps tőr, 430 loh, sok str és vittel.
amuletem 54es szintű. 7% IAS, 150 loh, 40 vit, 30 str, meg még 1-2 kisebb dolog. De egy rendes amulet is óriási tétel. -
whitezo88
nagyúr
én meg azzal szívok h nem bírok haladni mert agyonvernek, sőt dpsem is csak 13k (alapon, def passzívokkal), 800as rez és 44k hp mellé
honnan volt 20 millád? hány órás a karid? nekem 82 körül. igaz, nem is farmolok annyit, lehet kéne, csak uncsi, és időm sincs annyi.öhm most jut eszembe lehet ac2 farm óta offensive passzív kiosztás volt, meglesem mindjárt, akkor jó hogy
-
I did the math.
If EVERYONE on earth would farm 1000 rares in act3 EVERYDAY for a LIFETIME (80 years), the chance to get a perfect statted chest rare with max str, vit, all resist, armor and 3 sockets.
The chance would be,
0.000014%.
Yes, to even get to 1% chance we would need 71000 planets with 6 billion people farming for 80 years.
[link]Nem számoltam ki, de jónak hangzik.
-
persil
nagyúr
Valaki talált már megoldást a "recent player" lista ürítésére?
Mekkora faszság már, hogy köteles vagyok bámulni, azért, mert egy kapcsolót nem képesek belerakni a játékba?!
Annyi kéne a friend list aljára, hogy "clear recent players". Akinek tetszik, annak ott van, akinek nem, az meg törli. Its easy.Komolyan nem értem manapság, hogy mindent erőltetnek, nem igaz, hogy egy nyomorult kapcsolót nem lehet beletenni, hogy aki szereti használhassa, aki meg nem, annak ne legyen ott.
(de nem csak a játékokban, hanem egyéb szoftverekben, oprendszerekben, , mobiltelefonoknál is ott van ez az erőltetés. Egy egyszerű opció kéne csak, hogy "hülyegyerek akarod-e, avagy sem" alatta meg két gomb. -
Cyberbeni
addikt
válasz
bajtokarpi #36479 üzenetére
ha barbárral vagy, akkor physical-ra, ha monkkal, akkor bármi másra. (+all resist)
ha meg távolsági karival vagy, akkor elég az all resist. -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Tapasztalataitok alapján melyik resistre érdemes "gyúrni"? Próbálnék felkészülni infernora, de szisztematikusan szeretnék vásárolni. A másik kérdésem, hogy tegnap éjjel direkt fennmaradtam hajnali kettőig (nem vagyok normális, 5.30-kor meg kelek), hogy megnyerjek egy amulettet, de egész egyszerűen nem tudtam rá annyi pénzt dobni, hogy elfogadja a licitemet (holott látom, hogy mennyi a max., amit kínáltak érte). Találkozott már valamelyikőtök ezzel a jelenséggel?
Köszönöm
-
Amur
addikt
Nem kell azért megijedni,én is keményebbnek vártam.
Más: Már értem mire mondta Mikromanus hogy az én cuccaimmal is lehet haladni de lassan!
Vettem nagyobb DPS-es fegyvert(majdnem duplája,és attack speed-es volt,úgy hozta a sors hogy az amulett is amire cseréltem adott attack speedet)
Hát nagyon durva amit frenzy alatt művel a barbi,tényleg lassú volt eddig.
Pillanatok alatt szétszed egy sárga elite-et is! Brutális!
Köszönöm a tanácsokat!
Tényleg haladtam úgy is csak elég sokat kellett elmozogni pl.egy fire chain-es,falazós stb.. elite elől,így könyebben szétszedem őket is(szó szerint!) -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...AH-ban mikor valós pénzre váltanék,akkor a gombon "currency" jelenik meg és nem enged be. Mit kellene tennem, hogy tudjam használni és ne csak a goldos' vásárba tudjak adni-venni...THX a helpet!
-
Radnix
senior tag
Ez esett ma, de nem tudom mennyit érhet +armor nélkül, alig lehet szűrni ah-ban, ami nagyon bosszant, ráadásul a +armoros találatokat dobálja elém, ami megint csak nagyon bosszant, mert mire odalapoznék a +armor nélküli itemekhez, már nem ad ki több oldalt....
Szóval a kérdésem, mennyit kérjek el érte ahban? vagy ha valakit érdekel az megveheti itt, csak előtte más valaki mondja meg mennyiért adjam -
P00By
nagyúr
ACT III 3/4-nél meglett a 60-as szint és a valor. Mindenhonnan potyogtak a sárgák
Bocs, csak ez nekem új élmény -
Mumee
őstag
Nem nehéz sebzést összeszedni egyik kasztnak sem.
60-70k DPS-t szvsz 5-10millből össze lehet hozni. -
Amur
addikt
válasz
Cyberbeni #36464 üzenetére
barbárnak keresek fegyvert,de ha a DPS-ben benne van akkor hasonlítható az alapján.
Azt nézem hogy nem érdemes sima kéket venni hogy növeljem a sebzést(most ugye 560as dps karddal rohangászok inferno-n),mert +strengh-el is ugyanolyan sebzésüt veszek.
100k-ért 900 környékén mozgó DPS-el van sima kék,meg sima kék 70-80 strengh-el is. -
-
Amur
addikt
mi ér többet 26% plusz sebzés vagy 7% attack speed(kb. 900as DPS fegyónál?)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
RockHaRD #36455 üzenetére
akkor válts buildet, semmivel sem lesz rosszabb esélyed a jó loot-ra, ha ghom megölésénél buildet váltasz, amikor a storyban haladsz.
1.0.3b most jött ki amerikai szerveren (laptopomra nem tudom miért azt rakta fel, amikor bejelentkezve töltöttem le a klienst
)
patchnotes, de semmi változás nincs, csak pár fix -
RI/OS
addikt
nerf!
72k dps-em van barbárral, wotb nélkül...
40% crit 400%crit dmg...
wotb-vel ilyen 300k-kat kritelek.
betegek ezek
és nem is glass canon (1000-es resistek)
-
Amur
addikt
Ezek a köcsög méreglótuszos fákra érdemes figyelni..
2x haltam úgy be hogy éppen egy elite csapatot gyilkolásztam,mikor megjelentek.
Nem figyeltem rájuk mert nem ellenfél,de ők sunyiban lepakolták a méreglótuszokat és mire észbekaptam tele volt alattam minden méreggel,ami fel sem tünt a plague tócsa miatt ami szintén zöld volt...áááá szijjelvágom a fákat ha meglátom őket rögtön!Stilfürészt ide!
Még a bútort is felvagdalom! -
RockHaRD
addikt
valaki segítene egy Ghom killben?
4-es valorom van, de esélytelen, hogy megöljem egyedül... wizard vagyok, 54k dps-sel
GazCamp3r#1969
-
Toninho13
aktív tag
válasz
mikromanus #36424 üzenetére
A sisak ára eléggé lement. 150k körül már kapsz.
-
-
whitezo88
nagyúr
nagyon elakadtam Act3 infen. nézegettem cuccokat, de kevés még a 2M goldom is, rendes upgrade iszonyat pénz. kéne helm of command is, meg nagyobb dps is, LoH is, de vagy egymás kárára mennek, vagy annyi, hogy nem tudom megfizetni. Marad az act2 farm? az legalább megy. De act3ban esek kelek.
-
Gorneck
legenda
Milyen cuccok adnak movement speed-re? Csak szandi? Rémlik vmi kesztyű is...
-
priti
addikt
válasz
DjDanee87 #36427 üzenetére
Dunakeszi. Routert kihagytam, egyből modem, alaplapom két hálókártyás, átdugtam az UTP-t a másikba ugyanez, szóval tonhal. Lehet direkt csinálják, vagy valahová megint betettek az utcában egy xar coax osztót ami leveszi a jelszintet. 3 éve addig hisztiztem amíg csak kiderítették miért nincs netem, mondjuk akkor gyakran elment és egy alkalommal ők sem látták a végpontot. Nálam hálózati eszköz más nincs. Kinyomtam a modemet teljesen, kihúz, kaptam végre új IP-t a nyomorék DHCP-jüktől el se hiszem, azóta egy fokkal jobb, lehet csak bedumálom magamnak, de játszottam fél órát zsinórban egy csapattal és nem volt DC, eddig ez a csúcs nappal
-
Zan
aktív tag
Hát gyerekek,hogy az én DH-m mekkorát szopott Rakanoth-al infen,arra egy darabig emlékezni fogok! Azért nem csak Ghom tud kellemetlen perceket okozni az embernek! Úgy 17x-re aztán valahogy kimakkoltam a Preparation Backup Plan-jét,meg egy pár dodge-ot is
..a lényeg az,hogy sikerült. A cluster arrow,az utolsó előtti ruával nagyot tud azért sebezni közelről..azt használtam,ha becriteltem vele,a fél életét levette ennek a szemétnek!
-
Agro
senior tag
Akkor az én dc-imre adjon valaki magyarázatot. Júliusi hotfix előtt soha nem volt dc-m. A netem ugyan olyan stabil mint előtte. Más játéknál nincs DC, de még fagyás se. Megnézem ezt ez origos pingelést közvetlen DC után, de szerintem nem fogok látni semmi változást, mert akkor tesóm aki skype-on folyamatosan videó telefonál a barátjával már rég örjöngene.
És nálam nem csak napközben hanem éjszaka is előfordul
-
Szasinka
tag
A karakter fejlesztéshez is kérnék segítsége, hogy jó irányba induljak el. Jelenleg ilyen:
fegyverem 948 DPS 70 crit dam. egy plusz 100 DPS mennyit jelenthet effektíve vajon? -
DjDanee87
addikt
Az ég világon nem ér semmit. Melee 1kezes fegyverek kb 700as DPStől érnek valamit, viszont Demonhunternél a 2H+quiver jobb választás, mint az egy 1H+q így ezek kevésbé keresett tárgyak, pont ahogy a melee 2H fegyverek.
Talán ami eladható lenne Hand Crossbowból az a 800 de még inkább 900 DPS fölött, azalattiakat így látatlanba szerintem kapni 3-4ezer goldért is.priti: Honnan játszol? Szombathelyi srácnak is van hasonló gondja a netével, igaz neki UPC van. Elég sokszor 15-30 percenként lelassul/beakad neki. Szerencsére ritkán dobálja ki emiatt őt a D3, de BF3ban szinte kivétel nélkül kidobja a server egy ilyen akadásnál.
-
mikromanus
veterán
Act 1-en elmehet ennyi, de kissé lassú. Ami gondot okozhat, vagy később az lesz (vagyis mi az ami fejleszthető/átépíthető):
- a resistek alacsonyak. Ezt mindenképp illene megduplázni. Warcry resist rúnával azért egy 600 hasznos. monjuk nekem 900-110 van, de én fura alak vagyok sok jó cuccal
- életerő nem rossz, de lehet belőle áldozni, ha jobb resist-armor-dps kijön belőle.
- all resist és sebzés erősen javalott fejlesztésre.
- A fegyver DPS iszonyat kevés infernora. Csapatban tankolni, vagy lekötni az ellent jó, soloban elég haszontalan a sok LoH ennyi DPS-re. Nem játszhatatlan, csak lassú. Még egy 8-900 DPS mezei kék fegyverrel is jobban járnál szerintem. Ha LoH mindenképp kell és pénzed kevés, akkor amuból 500 kijöhet 100k-ért is, de alap DPS-t nem szerzel nagyon másból.
- blokkot szerezhetsz Helm of Command sisakból. Nem olcsó, de hasznos. Erő-vita-allres -socket kombóra nem lehet számítani. vagy allres, vagy socketes verzió talán van kedvező árban is. Ha mégsem, akkor maradnak a rare cuccok . -
Szasinka
tag
Na elértem én is INF-et DH-val. ACT 1 tényleg egyszerű volt, ACT 2 szólózva már nehezebb főleg, ha szívatós pakk jön szembe. Multit még nem próbáltam, ha public game-nél kiválasztom az aktuális küldetésem akkor ha megcsinálom mással azt követően lehet fojtatni onnan szólóba ahol abba hagytuk ha jól vettem ki?
Belialban nem bízok, hogy menni fog majd...Válasz igen. köszönöm.
Corvette: szerintem nem sokat... nincs crit rajta és dex se de legalább a sebzése se nagy... szal ha én keresném nagyon nem is találnám meg. -
Amur
addikt
Ez ér valamit hogy dex nincs rajta?
egykezeshez képest jó a sebzése(vagy csak én nem nagyon láttam egykezesben ilyet):Korábban írta valaki hogy jó lenne egy diablo3 tradehez hasonló topic ahol felbecsülnénk egymásnak a tárgyait, lett ilyen végül,vagy továbbra is itt kérdezzem ?
-
priti
addikt
Nem, egyszerűen ilyen szar a kábelnetem. Sajnos nem tudom a blizzre fogni.
Most pingeltem végig a gém alatt az origo-t és amikor DC volt egyből ALT+TAB a cmd-re és mit látok?
"kérésre nem érkezett válasz határidőn belül" egymás alatt négyszer majd újra 7ms, az egész netem szakad meg másodpercekre csúcsidőben, csak ha nem online játszom akkor ez nem tűnik fel. Ezek szerint ez van és ez tuti a szolgáltató, mert UTP-n vagyok perpill és 4mp alatt nem indul újra a modem szal ha az szarakodna...
Tonhal: 3 napon túli folyamatos szolgáltatás elmaradás esetén van csak jóváírás és ez a hiba nem létezik, én találom ki, szóval ha hűségidőn belül vagy "bekaphatod" jeligére leráznak, nincs új modem, nincs szervíz, ők látják a végpontot, tehát nálam van a hiba. Hát azt én is tudom hogy hiba van nálam baccameg, az a hiba nálam hogy voltam olyan hülye, hogy nem mondtam még le ezt a szart. Persze hogy látjátok a végpontot amikor itt netezek hülye. Áhh, kész. -
Wolverine
félisten
Nem korlátozza a szolgáltatód a torrentforgalmat napközben? A Diablo összetéveszthető vele...
#36411: ha elhagyod a telefonod, de megvan a restore kód, akkor nincs gond: új telefon, új Authenticator, amit a restore kóddal visszaállítasz az eredetire, egy szinkronizálás és rendben vagy. De persze Androidról iOS-re váltva szívhatsz...
-
Pekkk
aktív tag
Ez most komolyan gondolták blizzék? :
"For 3 seconds after activation Mantra of Healing shrouds you and your allies with a mystical shield that absorbs up to 930 damage."
Ez semmire sem jó... -
execute93
őstag
Eladó!
-
flash-
veterán
kérdésem lenne az autentikátorral kapcsolatban hogyha elhagynám a telefonom vagy elromlana,akkor mi a helyzet?vagy azzal a restore kóddal és a serial numberrel könnyedén lehet orvosolni a problémát?
-
Amur
addikt
Nyomom az infernot ezerrel.
Mivel hamar összejött a nephalem valor 5 abba se hagyom,már reggel óta nyomom.
Volt néhány elite pack amire elsőre azt mondtam hogy upsz ez lehetetlen lesz lenyomni.
De visszamentem és elpusztultak.
Óriási türelemjátékkal a legdurvábbakat is ki lehet játszani.
Nincs drága szerkóm.
tudom inf.act1 még piskóta,de nagyon tartottam hogy a gondosan nevelt barbi babám kevés lesz.
WOTB-vel 19k damage van,anélkül 7k
38k életerő
Resistence-ek olyan 250-350között.(hell act4et még rezik nélkül nyomtam,csak felkészültem,és összeszedtem pár rezis cuccot)
Pajzsból 20% block sanszosat használok,100 feletti strengh-et ad,sajna kevés vitality-t(45)
viszont a közelharci sebződést csökkenti 4%-al.Remélem majd találok jobbat.
Egy jó kis dárdával aprítok. 566DPS,570LOH,112 vitality is van rajta.
Az általános skilleket nyomom: frenzy,ignore pain,warcry,revenge,WOTB
lehetőleg élettöltéses runákkal.(warcry-t +50% rezivel)
varázslócsaj segitő(most találtam neki egy kétkezes varázslóbotot 515DPS-el,meg felnyomtam az int-jét gyürűvel,amulettel ahogy tudtam,de így is csak 1100-at sebez.
monjuk jobb mint az a 260 amit hell-en tudott..
Hátha valakinek segítség volt ez a pár adat hogy kevesebb/több értékkel mire számíthat.
Inferno mesterektől szívesen elfogadok tanácsokat! -
Agro
senior tag
Nem ez lenne az első eset, hogy csak bizonyos felhasználóknál okozott fennakadást vagy fagyást a játék.
Korábbi hotfix listában is benne volt, hogy bizonyos fagyások, dc-k okait kezelte a Blizzard. Teljesen felesleges szerintem azon agyalni, hogy vajon most a VGA kap e alacsony veszültséget vagy éjszaka alacsonyabb a hőmérséklet a szobában... Blizzard majd javítja, ha elég sokan jelentkeznek. Itt már vagyunk 2-en
-
maross
nagyúr
Modem, router siman lehet. VGA fene tudja, nem disconnectelnie kene, hanem szetfagynia a jateknak. + ejszaka is ugyanezt kene csinalnia. Egy dolog valtozik még ejszaka, a homerseklet, indits egy everestet vagy aida-t, nezd meg minden rendben van e (bar az se disconnect ok, "csak" jatekfagyas).
-
flash-
veterán
sziasztok
érdekelne hogy a diablo authentikátor ami az android marketen van az ugyanaz mint amit a battleneten lehet pénzért(150forint)venni??
-
priti
addikt
válasz
maross #36402 üzenetére
A kérdés jó, talán a kábelmodem, vagy a router nem stabil, de egy film meg úgy lejön max sávszélen, hogy meg se reccen, szóval tényleg nem vágom mi a szar baja van, az elején ugyanez volt, akkor kinyomtam a VGA-n a vsync-et és megjavult, lehet az a baj, hogy fullHD-ben nyomom? Régen annó a COD2-ben volt ilyen hogy ha fullHD-ben volt akkor laggolt alacsony felbontáson viszont nem. ááá ez már ilyen logikátlan találgatás, lecarom, nincs értelme copakodni vele, majd tolom este
-
maross
nagyúr
Azert, mert ejjel nem olyan terhelt a halozat. Egy cmd ablakban futtatott -t kapcsolos pinget hagyj ott jatek kozben is, es nezd meg amikor elkezd genyozni, hogy meg mindig tartja e a 10ms-et. Meg kerdes, hogy mas online jatekoknal is van e ilyen. Eu szerver? Visszakerdezve pedig ha nalad folyamatosan van hiba 5 perc utan, akkor masnal miert nincs?
-
Agro
senior tag
válasz
maross #36385 üzenetére
két oldalról ütik a vasat
vagy a server van túlterhelve nappal és ezért van ez
vagy a szolgáltatója nem tudja tartani a tempót a nappali forgalommalHa az én esetemet vesszük alapúl (márpedig én személy szerint azt veszem). Nálam semmi gond nincs más mmo esetén. Júniusban semmi bajom nem volt a D3ban sem. Net szolgáltatót nem váltottam. A pingem is rendben van
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest