Hirdetés
Aktív témák
-
danilla
őstag
Nálam nem, én semmit nem tudok megvenni. Még a lvl3-as 100g-os baltát sem, meg a lvl60-as többszászezres ruhát sem.
Ren Hoek: szerintem csak mi földi halandók szívjuk a br*t. Még tegnap licitáltam egy ruhára, és egy órája kb rámlicitáltak. Én meg nem tudok arra új licitet tenni, mert jön a hibaüzenet...
-
persil
nagyúr
Ebben semmi érdekes nincs, egyszerre 69 millióan szeretnék megvenni ugyanazt, mivel baromira alul van árazva.
Írja is, hogy "high transaction volume".
Más cuccokat tudtam most venni, minden probléma nélkül. (csak azok nem extrém jó vételek voltak, amire minden cápa ugrana egyből) -
mikromanus
veterán
A haverod már olyan mértékben gyanus, hogy ez erősen indokolt volt
Ilyesmit én még nem tapasztaltam. Se authenticator előtt,s e azóta hogy használom. Laptopról eleinte mobiltelós netet használtam, később USB csatis mobilnetet. Mindkettő dinamikusan váltogatja az IP-ket csatlakozásonként. Vagy előtte más lépettt be Magyarországról, majd ő Amerikából az eu szerverre vele? Országváltásnál lehet van biztonsági lépésként megerősítés.
-
mikromanus
veterán
A probléma súlyos és a kezelése összetett. Először is ami a legfontosabb: a mondataidat kezdjed nagy kezdőbetűvel és zárjad le ha vége van egy általad preferált nem diszkriminatív írásjellel (kérdőjel, pont, felkiáltójel, vagy ezek speciális kombinációja). A többi ezek után már könnyű lesz. Sok szerencsét! Szükséged lesz rá
Edit: amúgy a megoldás az, hogy te inkább ne lövöldözd ezeket ha meghalsz tőlük. Csapatban nem gond
-
warcat
veterán
-Shadow power gloom runával,
-tatyoban legyen 1-2 cucc nagyobb vitalityvel esetleg all res is,de ami a fontos,legyen nálad egy tartalék ranged fegyver,keresgélj az olcsóbb 900 dps körüliekből
vitality+ life on hit,esetleg még socket is, valami hasonlót, amilyenra futja a pénzedből.
Válts át rá,aztán majd elkopnak. -
-
-
Wolverine
félisten
Nyugi. Olyan accountot nem kompromittáltak a D3-on keresztül, amelyiken volt Authenticator.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest