Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
Nálam megfeküdt Diablo, 14 óra gameplay volt normálon.
wizard, lv31 a vége, kb 200k gold jött össze végére -
kexksz
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Valamilyen külföldi webáruházat tudtok vagy játék áruházat, ahol megvehető a játék? Nem kell dobozos, elég ha kódot adnak a pízért. Itthon már sehol nem lehet kapni.
-
-conrad-
addikt
válasz
radi8tor #15984 üzenetére
A java esett, meg kifogtam pár AH-s cuccot is. Öv+fejes+naci meg craftolt cucc. Mi ketten vagyunk asszonnyal, így a kovácsot is csak én fejlesztem, feleannyi pénzbe kerül, így több pénzünk marad. Plusz még trükköztünk is kicsit azért van ennyi sárga cuccunk - de ez már spoiler lenne
#15994: A blizzardos hivatalos túl drága? (nem tudom, hogy tudsz-e róla, hogy ott is meg lehet venni)
-
megint én
őstag
Nem lehet félrerakatni cuccot az árusnál? Ott egy kib@szott gyűrű, ami +11 strenght, és 8% magic item
120 gold hijja, de nincs meg...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol #15983 üzenetére
If you are experiencing errors, please visit the Technical Support Forum or the Bug Report Forum for additional information.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud megdobni 1 guest passal? Életemben nem diabloztam még, de ez a diablo "mánia" felkeltette az érdeklődésemet, és kipróbálnám a gamet(ha tetszik meg is venném
)
Előre is köszönöm a segítséget/felajánlást.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
A bétát nem tudtam kipróbálni, mert rengeteg dolgom volt, de nagyon kíváncsi vagyok a játékra.
Nincs esetleg valakinek egy fölös/elfekvő félben levő guest pass-a?Köszi
-
Huma
addikt
Act 3 eleje. 25 és fél szint. Witch Doctor. 111DPS és 1666 HP. Ha elnyomom az int növelő skillt akkor fél percig 249 lesz a DPS.
Az aukciós házban már eladtam két cuccot össz 9500 aranyért.Mardok#1180 a battle tagem.
Lehet kéne majd csinálni az első hozzászólás végére egy PH-s Battle tag összesítést, nem?
-
kovsol
titán
nem elég, hogy alapból amcsi szerver volt beállítva és most kezdtem elölről EU ban, de kb 10 percenként kidob a game, miközben nem is töltök meg a pingem is jó máshol.
-
execute93
őstag
ACT II-n vagyok 17 es szinttel. Most vettem észre, hogy a barbárom eltapossa a skorpiókat meg a kígyókat meg az ilyen csúszómászókat, öcsém.. megérte.. Act II bevezető videója valami hihetetlen szép volt.
-
Tenken
őstag
Ejj.. Valakinek egy véletlen nincs elfekvőben, mennék nyaralni Sanctuary-ba.
-
-conrad-
addikt
A dps-hez: párom wizarddal megy, neki 402 dps-e van 26os karival de csak 730 hp-ja, mert nem hord vitality-s cuccokat.
Nekem a monkkal most (lvl26) van 360 dps-em de emellé van 2140 hp-m. Sztem a dps mellett azért érdemes vitality-s cuccokat is felvenni, mert atc3-ban már van olyan aoe effect ami simán megesz 700 hp-t. -
Ptech
addikt
válasz
freelanced #15977 üzenetére
Szerintem elég sokan
-
freelanced
addikt
Hali! Megy valaki Demon Hunterrel?
-
Nightmare-en már esnek BS receptek? Champion mobokból, vagy honnan?
-
Tenken
őstag
Letölthető verziójú diablóhoz is jár guest pass? Hol lehet megtalálni ha igen?!
Köszi előre is! -
rt06
veterán
válasz
Expendable #15968 üzenetére
ha kinai, akkor mindegy
szerk.: eredetileg az allt a fentebbi post-ban, hogy a gomba uvegben van, erre irodott a valaszom
p.s.: a hotdoghoz kersz ketchupot
-
execute93
őstag
Kinyírtam a Wardent, rohadt könnyű volt.. Főleg azzal a baromi jó skillel..
gyorsabban támad megy stb. (Barbár)
Fegyó javítások megtörténtek a Merchantnál -
b3Ro
senior tag
A DPS nem a karakter valasztasnal lehet megnezni ? Jobb gomb es a statjai kozott.... Miert kell hozza calculator?
-
Srácok ez a gomba mire jó?
-
biggamer
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mire jók azok a fogak? Valami craftolásnál jók, de mire pontosan?
-
b3Ro
senior tag
Hogy olyan magas egyeseknek a DPS? En 13 as DH vagyok es 33 a DPS-em
-
execute93
őstag
Köszi a helpet!
-
execute93
őstag
Cuccaimat ki tudja megjavítani a városban?! Mert kb Durrablity vagy micsoda 0
D
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Joker94 #15945 üzenetére
Ha kaptál Guest Pass kódot valakitől, akkor ugyanott, ahol minden mást: battle.net
-
-
for3l
senior tag
Igen, tudom, hogy keves - szinte semmi plusz str-t ado targy nincs most rajtam, csak vita - de en partyban nyomom folyamatosan public game-ben, aztan tanknak elsoosztalyu, dps meg van dogivel.
kexksz,
Persze, de en nem is varom el, nagyjabol tisztaban vagyok a dolgokkal, csak szimplan kivancsi voltam mas karakterek ertekeire.-conrad-,
act2 lvl35 monkkal - ez normal?
amugy szep dmg!
-
RockHaRD
addikt
hol van leírva, h melyik GEM mit ad?
találtam a neten egy leírást "all u should know about dio3 gems", eszerint vettem egy topazt, ami helmetbe rakva adott volna gold find-ot, erre megveszem a perfectet, és b+ magic findot ad helmetbe -.- (btw talán hasznos vkinek: egy perfect Topaz Helmetbe 13%-os magic findot ad, többibe +22 intelligence, fegyverbe pedig nem emléxem
)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A Starter Edition-al addig lehet játszani, mint korábban a bétával lehetett?
-
Genji
őstag
Na holnaptól szabiiiii, igaz az államvizsgára kellene tanulnom ami 2 hét múlva lesz, de leszaroooom itt a D3!
-
catroot
veterán
Ó, jöjjön már a futár...
-
SzlobiG
félisten
Ez az AH nagyon jó, hogy belekerült a gémbe sose esik olyan fegyó ami kéne ott meg 2k körül kilehet fogni brutálokat, nincs is sok értelme húzni a bs-t.
-
megint én
őstag
VALAKI HELP!!!!!!
Miért nem tudom felvenni friendsbe akinek küldtem guest key-t???? (se én őt, se ő engem)
-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #15925 üzenetére
Majd nightmare - n / hell - n belassulnak, ne félj ...
megint én
Egy szerveren vagytok ? /EU - America/ -
BoC1ka
senior tag
Hali,
laptoprol tolom, hp 8710w t7700 as proci, fx1600m vga...3dmark6 ban 5300pottyom van, de 1280*800 ba tudok csak jatszani minden kikapcsolva meg lowon....nemtudjatok miert van ez? nemhiszem hogy ne tudna tobbet mikor bf3 is megy lowon meg minden...nemtudna valaki segiteni???????
-
HartgeH3-2.8
addikt
Miért rohan mindenki előre? Talán mi is "nem tudom milyen telibek**t vágott szemű occsó ázsiai játékot játszunk" és megyünk minél gyorsabban előre?
Én barbár haverral szép nyugiba haladunk előre most léptünk csak Act II -re , nem tudom az hogyan élvezi a játékot aki darálja magát előre ész nélkül.
-
Helmoras
őstag
WD egy érdekes kaszt, 300-ról 900-ra tornázom fel az intemet skillekkel 25 ös szinten pedig alig van intes cuccom... beteg
-
kutga
félisten
Farmolás ugye itt is megy?
Vagyis előre megyek a questekkel de később visszamegyek korábbi területekre tárgyakat meg xp-t gyűjteni.
-
Andie
őstag
válasz
temes69 #15906 üzenetére
Pont ezt irtam énis kicsit lentebb, hogy nincs olyan szép, tiszta, csillivilli grafikája, mint pl a Titan's questnek. Minden olyan sötét, szürkés, kontraszttalan, homályos. Persze néhol látom, hogy köd úszik a képen, de ahol nem, ottis. És mindenhol sötét van, aka Doom3
A többiek erre azt válaszolták, hogy lesznek nappali, világos, kontrasztos pályák később. Hát már nagyon várom, mer igy, ami most van, épp lehetne egy átszkinnelt diablo2 is, nemsok különbséget látok -
sto1911
veterán
Egy elfekvo guest pass-a van meg esetleg valakinek?
-
mephi666
nagyúr
válasz
execute93 #15904 üzenetére
mármint csak azonosítani kellene? jobbklikk?
ui: nem kimondottan neked szánom: a (magyar) kézikönyvben nincs szó az alapokról? alapvető vezérlés és hasonlók? (nem nyálaztam át, csak megnéztem és indítottam azonnal a játékot) mert az azonosítással kapcsolatban volt már vagy 20 kérdés
tele a játék amúgy "képes" segítségekkel, ha ráviszed a tárgyra a kurzort: pl boltnál jobbklikk= eladás, bolton kívül azonosítás/felvétel, stb
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
nektek milyen a grafikája? nekem minden maxon van, de mintha kicsit low res textúrák lennének, meg kicsit homályos is. mondjuk az lehet a sok ködtől van. skeleton king után járok, az entek meg a ugróbikák földjén
-
execute93
őstag
Valaki segítene? Rare mire jó? Van már 3db ilyen sárga tárgyam, de sehogyan sem tudom felhasználni, angol tudásom meg elenyésző.
-
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest