Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ezt még én írtam régebben:
''Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb.
És akkor most eldicsekszem, megoldottam teljesen egyedül!!!, saját kútfőből:
Már volt egy gomb, a formon, hogy új művelet, ami azt tudja, hogy rákattintva
a form alapállapotba hozható, azaz minden mező kitakarítódik. Na mármost ezt az eljárást mögé másoltam a formshow-ban megírt frissítő eljárás mögé, és láss csodát frissül is meg tiszta is. Pontosan úgy működik, ahogy szeretném.
-
lao ce
aktív tag
1) elsore kikapcsolnam az adatbazis konnekciot, akkor tok uresnek kell lenniuk a dolgoknak. de hogy ezt meg lehet-e tenni tervezestol fugg, ha nem igy lett felepitve lehet hogy egyszerubb a leirason valtoztatni mint a programon. 'mikor belepsz a programba a 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos

2) ugy hangzik hogy valami valtozot nem reszetelsz a kereses elott, esetleg egy rossz if statement atugorja a kereses meghivasat. debug, debug, debug.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Assetto Corsa Rally
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő