- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi,
'' 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos ''
Ne félj, nem idézem, sehol, főleg nem a védésnél, mert arra nagyon adok, hogy
amiről csak 1 mondatot tudok mondani, vagy mástól hallottam, azt nem mondom, mert egy járulékos kérdésre már nem tudok válaszolni, és jól beégek.
Igyekszem a védésnél majd azokról a részekről beszéni, amit én találtam ki.
Viszont egy orosz lapon találtam egy kész algoritmust, hogy lehet a StrinGrid mezőiből ideiglenesen Combobox-ot csinálni. Ezt egy az egyben beillesztettem,
csak nem 1 oszlopra, hanem 4-re csináltam. Na ezt még azért át kell tanulmányozni, mert néhány részről nem pontosan tudom, mit csinál, és ha belekérdeznek, marha cikis lesz. Magamtól viszont nem említem meg.
Próbálkoztam a debug-gal, de képtelen vagyok megtanulni.
PL. Tegyük fel, hogy van egy while ciklusom, hogy
i:=0;
while...... do
begin
...
i+:=i+1;
end;
és az i-t szeretném figyelni. Akkor hova tegyem a breakpointot? Aztán mit csináljak, hogy lássam az i változását?
A Computerbooks-os Programoozzunk Delphi 7 rendszerben c. könyvet használom, meg pár ilyen algoritmusos könyvet, de ez sehol sincs leírva.
Van egy ilyen államvizsga tétel is, de gyakorlatban sosem csináltuk az egyetemen, hiába kértük az oktatót. Folyton azt mondta, nem lényeges, nekünk
sosem lesz rá szükségünk. (egyetemi képzés)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest