Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Valószínű, hogy elérkeztem az itt levők segítségével a dolim végéhez. Szinte minden megy benne, csak még azt csinálja, hogy betöltéskor betölti az 1. kódú dolgozót, az első sorszámú tantárgyfelosztást stb. Próbálkoztam már olyannal, hogy formcreate-ba beírom, hogy minden mező üres legyen (most ezt nem részletezem. ezt még én is tudom), , hogy a dkod-ot állítsa 0-ra, vagy állítsa olyanra, ami még nics benne (pl. max+1), és mégis. Ötlet pedig a 0-hoz konvergál szokás szerint.
A másik. Ez is valami hasonló gond lehet.
Megcsináltam, hogy elkezdesz beírni egy nevet a név mezőbe, megnyomsz egy gombot, és ha az ezzel kezdődő név benne van már, akkor minden mező kitöltődik. Na és akkor itt jön a poén. Beírsz egy nevet, ami tuti benne van, megy. Beírsz egy másikat, ami tuti nincs. Megy.
DE!!! Ha egy olyan ember után írsz be egy benne levőt, aki nincs benne, akkor már nem ismeri fel.
Nekem ebben az egész progi írásban hetek óta rejtély, hogy lehet az, hogy
írsz egy eljárást a ''felismerre'', írsz egyet a ''nem ismerre'', és akkor e 2 független eljárásnál számít, hogy mi volt előtte.
De most csak kiragadtam, egy példát, de végig ilyennel bajlódtam. Ezt viszont nem tudtam eddig kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Pánik a memóriapiacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest