- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
mclaren777 #3097 üzenetére
Csodálkoznék, ha lenne valahol még belőle,de próba szerencse...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
mclaren777 #3094 üzenetére
Az ezüstöt máshogy verziózták, szerintem ugyanazt tudhatja, mint az A03-as fekete, nyilván egyidőben gyártott monitorokra nem fognak "butább" firmware-t tenni csak mert utálják azokat akiknek az ezüst tetszik
Egyébként pedig egy cseppet se aggódj, már nem igen fogsz kapni egyiket sem sajnos
-
mclaren777
senior tag
Létezik ezüst színű A03-as U2311H vagy ezek max. csak A02-esek?
Ha igen, akkor ez a verzió miben gyengébb az A03-hoz képest? -
zborai
csendes tag
válasz
WonderCSabo #3088 üzenetére
Ohh müködik!
Nagyon szépen köszönöm!
Istenek vagytok,jó a közösség!
Mégegyszer köszi a segitséget a többi szerencsétlen,vagy tudatlan nevében is! -
vlevi
nagyúr
"Persze nálam lehet azért sincs ilyen probléma, mert amit használok vezeték nélküli billentyű ahhoz van egér is, és egyben van az adóvevője."
Nálam egy Logitech Mk250 bill+egér szet van. Azért furcsa a dolog, mert korábban hónapokig be volt dugva a vevő a gép hátuljába, és nem volt semmi gondom. Aztán visszaraktam a vezetékest, de most megint elővettem, és azóta csinálja ezt. Majd még kipróbálom, hogy kihúzom a PS2 bill-t, meg a másik egeret, akkor mi lesz.
Pedig az egeret meghagynám, mert az mk250 szet egerén nincs vissza gomb. -
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Lenne egy 2410 rev A02 monitorom. Bocsánat ,hogy ide írok de nem találtam 2410 aktívan működő topicot.
Szóval láttam megjelenni rev A08 modelleket.
Érdeklődnék a monitoroknák ezt lehet külön frissíteni vagy ezt már másképp gyártják?
Ha lehet frissíteni hogyan ill honnan kell letölteni a szoftvert.
Előre is köszi. -
csabela
csendes tag
Helló!
Én azt szeretném megkérdezni,hogy ha nem kalibráltatom be a monitort akkor menyiben lesz más a monitor által megjelenített kép ált felhasználásnál (net,film,játék)? -
-
Bulitt
addikt
nekem a vezeték nélküli egér adóvevője van a monitorba dugva, és nem jelentkezett ilyen jellegű hiba. Lehet a bios a ludas, hogy nem egérnek, hanem esetleg valamilyen háttértárnak ismeri fel, és ezért megváltozik a boot sorrend.
Persze nálam lehet azért sincs ilyen probléma, mert amit használok vezeték nélküli billentyű ahhoz van egér is, és egyben van az adóvevője.
A G25 kormány pl: nem hajlandó 2.0 USB HUB-ról működni, mintha nem is lenne a gépre dugva
-
vlevi
nagyúr
USB-vel kapcsolatban erre van tippje valakinek?
-
-
XinAgent
tag
Hello!
Van egy ilyen márkájú/típusú monitorom és a gép bizonyos játékok esetén "lefagy". A monitor elsötétedik, és megjelenik rajta az entering power saving mode felirat.
VGA: GIGABYTE GV-N570OC-13I GTX570 1280MB GDDR5 PCIE
Azonnali kérdések órája topikban volt aki a monitort okolta és ide irányított több információért.
Előfordult már ez bárki mással?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Tussky
tag
Köszönöm a válaszokat és a linkelt tesztet. U2311H lesz.
-
dex02
tag
Ha egyszerre DVI ról és DP ről kap jelet az nem okoz gondot, ill lehet váltani, h melyik képet jelenítse meg?
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Amúgy... lehet csak én maradtam le,de szerintem még nem volt a link.
-
zoleeno1
veterán
-
Tussky
tag
Sziasztok!
Most terveztem U2311H-t venni,de közben megjelent az U2312HM. Ahogy látom kb egy árban van a kettő. A Dell oldala alapján sok különbséget én nem látok. A kérdés az lenne,hogy ti melyiket vennétek amíg még mindkettő kapható ?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv!
Tussky
-
petikex
tag
sziasztok!
ez az oldal azt írja, hogy a dell u2311 fut full hd-n 75hzel
[link]
ez milyen hatással van a képernyőre? Rosszat tesz neki? van értelme használni? -
varmi2
nagyúr
Üdv!
Ha D-SUB-al kapcsolódom a monitorhoz, akkor a monitor miért nem kapcsol alvó módba, mikor a windows igen. Dvi-on ez nem probléma, de akkor D-SUB-on miért ?
-
Orgi
addikt
válasz
ballington #3053 üzenetére
Érdeklődve olvasom a topicot már egy ideje, szemezgetek a monitorral, a régebbi mva-s panelekhez képest is feltűnő az előrelépés vajon (Samsung 971p-m van), vagy itt már inkább csak a méretnövelés észrevehető tapasztalataitok szerint?
-
ballington
addikt
Tegnap kipróbáltam a monitort:
lenyűgöző képe van, Én egy LG L1919 -ről váltottam, ég és föld. -
Bati0501
őstag
válasz
old_artist #3028 üzenetére
-
dex02
tag
Nem tudjátok miért nem tud a monitorom auto adjustot?
Menüben ott van, csak nem lehet rámenni... -
dex02
tag
reboot....
bocs a hülyeségért -
vond
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #3042 üzenetére
Persze! De a 60 Hz amúgy is támogatott lenne gondolom...
Nnnna, majd este ránézek mégegyszer... -
dex02
tag
válasz
WonderCSabo #3044 üzenetére
Felraktam a 72Hz es .inf fájlt, de a monitor menü 60Hz-et ír továbbra is.
Mi lehet a gond? -
dex02
tag
hali
Hogy tudom leellenőrizni h valóban 72Hz en megy a monitor?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #3039 üzenetére
Az első HSZ-ban is megtalálható drivert tettem fel, de nálam telepítés, újraindítás után csak 50, 72/71, és 75 Hz választható... Szerinted ez mitől lehet?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #3036 üzenetére
Ez igaz, akartam is írni, csak elfelejtődött...
Köszi, hogy javítottad!
VSync-nél, ha 50, 60-nál több fps-t szeretne, akkor még mondjuk figyelnie kell rá, hogy DVI-on ne teljesen 75 fps-en nyomja...Tényleg, régebben is kérdezni akartam már Tőled, hogy a driveredben (amiért ezúton is örök hála) hogy-hogy nincs bent az alap 60Hz? 30 fps-es videókhoz nem jönne rosszul... Vagy csak én néztem el valamit?
Köszi a választ!
-
WonderCSabo
félisten
De vigyázz, mert ha DVI kábelt használsz összeköttetésnek, az - ha jól emlékszem - max. 74,6 Hz-et tud, a valós 75 Hz-hez DisplayPort kábelre lesz szükséged...
Igen, de DVI-nél ott van 25 fps-re az 50Hz, szóval ott sincs para.
radi8tor1: Már ha a VGA ki tud magáól préselni annyi fps-t.
-
vond
MODERÁTOR
A 75 Hz leginkább a 25 fps-es filmekhez ajánlott, a 72 Hz meg a 24 (23.976) fps-esekhez... Értelemszerűen a 60 Hz a 30 fps-esekhez való...
Az épp megfelelő frekvencia használatával folyamatosabb lesz a mozgás a videókban (minden képkocka pontosan 2-szer, vagy 3-szor jelenik meg, nincs képkockaismétlés)...
De vigyázz, mert ha DVI kábelt használsz összeköttetésnek, az - ha jól emlékszem - max. 74,6 Hz-et tud, a valós 75 Hz-hez DisplayPort kábelre lesz szükséged...
-
dudrob
tag
Belőttem egy jónak tűnő beállítást, amit csak ugye picture módban lehet, csak a dinamikus kontrasztot így nem engedi bekapcsolni. Video módban viszont be lehetne. Sokat filmezek, a din kontraszt pedig ugye meghosszabítja a moncsi élettartamát nem?
-
Bati0501
őstag
válasz
old_artist #3015 üzenetére
Köszike
De most komolyan,szted meddig tart ki a készletetek?Ha nem titok. -
rudeee
senior tag
Nálam a minőség a fontos, nem a marketing. Nem hoznak lázba a hangzatos kifejezések. A használhatósága érdekel az eszköznek, lévén hogy informatikus vagyok, szeretek a dolgok mögé látni.
Az általam használt U2311H fényerejét 8%-ra vettem le, mert kiégeti a szememet, és a család többi tagja sem szereti a retinakiégést, így a LED fényerejéből fakadó előny nem igazán érdekes a számomra.
A szebb megjelenítés viszont annál fontosabb. Ha tudok jó és jobb között választani, akkor a jobbat választanám.
Csak jelen esetben melyik lenne a jobb döntés? -
Bulitt
addikt
Hát ha simán egymás mellé tennék a 2311 és a 2312-t kapásból a fényerőkülönbséget lehetne elsőnek jellemezni. Eddigi tapasztalataim alapján a LED-es monitoroknak elég nagy a fényereje, ami viszont egy sötétebb helységben nem igazán előnyös. Hosszú távon a notebook-om fényereje is zavarja a szemem sötétbe, ezért is veszem le 50%-ra. A LED inkább világosabb napsütötte helységekbe az ideális. Az én szemem szerint persze
-
BiP
nagyúr
Nagyon egyikkel sem lőhetsz mellé.
Bár nekem is 2311 van, de mivel addig még van 3 hónap Karácsonyig, én a Te helyzetedben a 2312-t venném meg 2 hónap múlva, még a karácsonyi áremelkedések és a nagy roham előtt.
Mivel eddig TN-es volt a családban, úgysem érzékelnék a két világítás közti színtérkülönbséget. Viszont az újabb típus érzése és a LED marketingje majd nagyobb melegséggel fogja eltönteni a szívüket
Addig talán megy lejjebb az ára. Ugye nem tudjuk, merre fognak mozogni az árak addigra, de reméljük, hogy erősödik a forint kicsit, és akkor majd a 2311 mostani árán veheted meg az utódot. Legalábbis én így tennék, de majd akik a 2311 mellett érvelnek, megcáfolnak, ha gondolják.Ha magadnak vennéd a másik mellé duálba, egyértelműen a 2311-et mondanám, hogy azonos típusú legyen.
-
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Már rendelkezem egy Dell U2311H monitorral amivel tökéletesen meg vagyok elégedve.
Szeretnék még egyre beruházni, hogy a család más tagjai is tudják élvezni egy nagyobb és jobb minőségű monitor képét.
Az lenne a kérdésem, hogy az U2311H vagy az U2312HM típust válasszam?
Előbbi erősen kifutó széria és az ára az utóbbi időben folyamatosan emelkedik és az utóbbi típus elvileg a váltómodellje ami magasabb árfekvésben van jelenleg és a CCFL háttérvilágítás helyett LED-el dolgozik.
Melyikre lenne célszerű beruházni?
(Egy 19-es Belinea (5:4) TN paneles monitort váltana le.)
Ajándéknak szánnám majd karácsonyra, de mivel az U2311H kifutó széria így ez a modell addigra már nem lesz kapható és most kéne döntenem melyiket válasszam.Köszi
-
WonderCSabo
félisten
válasz
old_artist #3017 üzenetére
Értem. Arról mik a vélemények? Megy a frekvencia 60 Hz felett?
-
old_artist
addikt
válasz
WonderCSabo #3016 üzenetére
Üdv!
Már sajnos nem, az "utód" U2312HM monitornak indult meg a "tömeggyártása".
Na, majd ehhez is készíthetsz módosított drivert ...
#3018 mod: Igen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
old_artist #3015 üzenetére
Gondolom már nem gyártják már.
-
contaxg
veterán
Ma hívtak Debrecenből, hogy holnap szállítják ki a készüléket.
-
Bati0501
őstag
válasz
ballington #3012 üzenetére
Véletlenül nem kérdezted-mondta,h még mennyi van belőle?
-
ballington
addikt
Megrendeltem a monitort old_artist kollégától.
Lehet, hogy csak jövő hét elején lesz meg, de már várom. -
dudrob
tag
válasz
WonderCSabo #3009 üzenetére
Értem, köszi, jajmileszvelem ha ideér a varázslatos analógról digitálissáalakító szerkezet, akk azzal sem biztos, h jó lesz (de legalább megnyugszom, h kiszűri azt a kevés zajt is, amit szinte nem is látni
).
-
dudrob
tag
Megjött ma végre, nemrossz
Mivel mégcsak vga-val tudok kapcsolódni az lenne a kérdésem, h így is feltegyem az itteni drivert, lesz 72Hz-em? Amúgy 3 vga-val próbáltam ki, 2 szép csíkokat varázsolt, a 3. (az emberes) nem csíkoz., szép a kép, csak ez a 60Hz(59-et ír ki) zavar filmnél.
-
gg72
veterán
válasz
WonderCSabo #3006 üzenetére
Kösz.
-
gg72
veterán
Lehet, hogy láma kérdés, de rá tudok kötni a monitorra egyszerre gép gépet Display port + DVI keresztül és ha igen, akkor a menüből tudok váltani közöttük?
-
Onizuka
tag
válasz
WonderCSabo #3002 üzenetére
Nem is gondolom, hogy a monitor baja, de azon nem jó (a klónozott képű projekroron semmi para) driverből pedig nem tudok újat felrakni, hiszen frissen húztam le nvidiától.
-
glass
csendes tag
Köszi az ötletet, az update megoldotta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest