Új hozzászólás Aktív témák
-
bary48
csendes tag
válasz
zoleeno1 #4257 üzenetére
Mint írtam már próbáltam a Dell honlapjáról letöltött videokártya meghajtóval és a legújabb catalist programmal is. Azt is próbáltam, hogy catalist nélkül csak a videokártya meghajtó programját teszem fel de így sem volt jó.
A videokártya az előző LG 19 colos monitorommal tökéletesen működött. -
zoleeno1
veterán
válasz
zoleeno1 #4209 üzenetére
Na, ahogy azt tudni lehetett, ez jött ma válaszul:
"Tisztelt Zoltán!
Ez a monitor kifutó, és már nem érhető el. Webáruházunkban azért látta, mert nem frissült még be az aktuális elérhető termékekkel.
Üdvözlettel:
Sabjanics Gábor
Értékesítési Vezető
DIGITAL Services Kft.
www.PCbolt.eu" -
-
válasz
zoleeno1 #3983 üzenetére
Kipróbáltam egy TV-vel egy notebookot amiben mobility 5650 van, a lényeg az, hogy a TV gyári képfrissítése 50Hz. Amikor átállítottam 50Hz-re maradt az idle órajelen a vga 100/150-en, tehát mégsem a VGA gyártók hibája ez teljesen, kell lennie valamilyen parancsnak az infben, hogy "figyu VGA, ne emeld meg az órajeleket, mert ez a Hz okés lesz nekem" vagy valami.
-
-
-
-
HSM
félisten
válasz
zoleeno1 #3966 üzenetére
A 2312 nem tud 75-öt, csak 72-t. Ellenben nálam 72hz-en rendszeresen adta elő, hogy nem támogatott, amíg meg nem csináltam.
Nem tudom, mennél-e vele bármire is, mivel a saját moncsimhoz lett gyártva, a saját beépített edid-jét írtam át, valószínüleg ez a kulcs, hogy a saját monitorod edid-jéből gyártod az inf-et... (Mert ugye az INF funkciója, hogy ha telepíted, az oprendszer azt kezeli a gyári EDID helyett, így lehet utólag, szoftverfrissítéssel korrigálni egy gyárilag hibás edid-el kiadott monitort.)
Wikin+google-ban megtalálható minden infó/segédprogi az inf gyártásához... Most nincs időm részletesen leírni... -
HSM
félisten
válasz
zoleeno1 #3913 üzenetére
Igen, beállította, elfelejtette, kifagyott, meghülyült a kép, nem állította vissza a 60hz-et, hasonlók... De csak ezzel az opcióval. Igaz, béta verzsön, de akkor gyorsba leszedem a legfrisebbet, hátha. Köszi a tapasztalatot!
Amúgy bár ez már szinte csak szőrszálhasogatás, de 25FPS-es videókhoz a pontosan 50Hz nem lenne jobb, mnt a majdnem 75?Én inkább úgy lőttem be, igaz, nekem 2312 van, amin nem opció a 75hz, csak a 72 és az 50.
-
-
-
-
franc0
őstag
válasz
zoleeno1 #3802 üzenetére
Kibuktam rá, mert látom a két szememmel a különbséget. Nem szokásom hülyeségeket dumálni bele a nagy világba, és kurvára nem komálom, ha valaki hazugnak állít be. Nem őriztünk együtt libát s nem 16 éves vérpistike vagyok.
Nem csak hogy játék közben, már Win asztalon is látni az ablakok húzogatásánál, weblapok scrollozásánál.
Egyébként egy 955BE mit nem hajt ki fullHD-ban? Még csak meg se húztam, mert minek. De ha meggyőzöl, máris indulok 2600K-ért... -
vlevi
nagyúr
válasz
zoleeno1 #3626 üzenetére
"Nekem minden este leesik az állam, amikor a napi 8 órai TN paneles melózás után haza jövök és meglátom ezeket a színeket"
Én fordítva vagyok így. Én ezeket a színeket veszem természetesnek
És amikor bemegyek melózni a 20-30 TN paneles moncsi közé, akkor kezdek el szédülni. Szemből még csak-csak, forráskódot szerkeszteni elmegy a TN is, de amikor valakihez odamegyek segíteni, és ha mellette állok (azaz kb 60°-ból felülről, 40-50°-ban oldalról nézem a TN-es moncsit) , akkor semmi színt nem látok, az kiábrándító -
D.Orion
veterán
válasz
zoleeno1 #3573 üzenetére
Azóta se néztem meg, hogy melyik szériából van, hazamegyek jégkorong meccsről és megnézem. 2hétig volt ipon-nál ha jól számolom, tegnap kaptam vissza.
Nyugdíjas: Én meg pont teszek rá, hogy mit hiszel el /cenzored/! Menjél fel Dell fórumra vagy vegyem fel neked /censored/?:-P
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
zoleeno1 #3255 üzenetére
Ha jól értem az alsó két usb-be 2 ledes lámpát dugtál(a csatlakozók mellettire gondolsz gondolom).Ezt letudnád fotózni?
Nagyon érdekel!
Érdekességképpen találtam a 60hz/24fps vitát egy külföldi fórumon még 2008-ból.Amúgy nem akarom felkorbácsolni az indulatokat, szóval csak az nézzen bele, aki higgadtabb vérmérsékletű:[link]
Nyugdíjas: lenne hozzád egy kérdésem: létezik-e olyan VESA falitartó, ami elforgatható 90 fokkal, ergo pivot módba tudom forgatni vele a monitort a falon?Az Ergotronokat végignézegettem, hát ha nem muszáj nem költenék még ugyanannyit rá, mint a monitorra
-
mclaren777
senior tag
válasz
zoleeno1 #3108 üzenetére
Azthiszem Justaview-é a helyes magyarázat. Szerintem kiváló, szemkímélőre épített? vezérléssel a kamerának alacsony fényerőn sem szabadna látnia semmi villódzást, csíkozást, ugyanis ennek kHz-es tartományban kellene történnie, (nem, nem a tollról és a fényerőről beszélek) elvégre nem CRT ez vagy mifene...
-
netseft
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2857 üzenetére
És tényleg ilyen a való életben is, nekem 22BW van egyelőre mellette. Ahogy a videón is látszik, a TN panelesnek jók ugyan az oldalsó betekintési szögei, viszont az alsó egyáltalán nem, ebben az IPS panel simán megelőzi. Emellett a TN panelesnek van egy alap sárgás-barnás árnyalata, az IPS panel esetén a fehér az tényleg fehér.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
zoleeno1 #2224 üzenetére
Sziasztok
Valaki írta, hogy csalódott mert gyorsabb film jeleneteknél, játéknál nem stimmelnek a dolgok.
Akinek ilyen monitorra van írna pár sort gyakorlatias szemmel.
Mert az ára tényleg lófütty. Érdemesebb e a 2410-et venni például ?
Én inkább filmnézésre és néha egy kis gyilkolásra használnám.
Most egy lg w2252qt-m van 170/170 es bsz-el -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest