- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz ballington #3053 üzenetére
Érdeklődve olvasom a topicot már egy ideje, szemezgetek a monitorral, a régebbi mva-s panelekhez képest is feltűnő az előrelépés vajon (Samsung 971p-m van), vagy itt már inkább csak a méretnövelés észrevehető tapasztalataitok szerint?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
csak a megerősítés kedvéért kérdezném: kalibráltan vettem a monitort és az Oázis leírása alapján beállítottam neki a színprofilt. Videókártya driver frissítése után úgy látom, hogy megőrizte a dolgokat, nem kell újra beállítanom ugye? -
Orgi
addikt
Sziasztok,
2312-es monitorom van, megelégedetten használom jó pár éve. Egy ideje időnként fura zúgó hangot ad ki, nem állandó jelleggel, mint mikor ilyen elektromos vezeték serceg... Gondolom kezd elromlani benne vmi. Érdeklődni szeretnék, másnak is volt-e ilyen, ha igen, esetleg javítható dolog lehet ez? Nem tudom, foglalkoznak-e javítással vhol, az Oázisban vettem különben, de már rég nem garis.
Előre is köszi a válaszokat! -
Orgi
addikt
Sziasztok,
pusztán érdeklődésképpen kérdezném, jó régóta használok elégedetten egy 2312-es típust és nem vagyok otthon az újabb monitor-technológiákban sem, szóval az elmúlt 5 évben mondjuk történt vmi olyan lélegzetállító fejlődés, ami indokolná esetleg a lecserélését? Előre is köszi
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ha a Dell 2312 monitoromon hirtelen a bekapcsoló gomb sem világít, hiába húzom ki a konnektorból és vissza, még no signal felirat sincs, akkor ez meghalt ugye? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest