- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek. Ma vettem egy dell inspiron 1720 lapost... gyári lemezt nem kaptam na meg win 7 került a masinára és emiatt az eszközlezelőben van 2 db ismeretlen eszköz... ötlet, hogy mi lehet?
vagy a gyári cd-t nem tudjátok hol lehetne letölteni?
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
(a dell driveres linkről már előtte leszedtem mindent és feltettem elvileg mindent...)
de még is így néz most ki az eszközkezelőm... elvileg megy minden.. gyakorlatilag a fene se tudjaMinden esetre jó "kis" gép. Egy kellemes SSD vel akarom majd bővíteni 1x...
ötleteket várok továbbra is, hogy mi lehet a hézag.
(szerk: a blutyu is megy csak ki volt kapcsolva amikor készült a kép és ilyenkor az eszközkezelőben sincs)
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz mecsek20 #13371 üzenetére
Az ötlet nagyon jó volt. Meg is lett a válasz , hogy mi az a kettő...
A memóriakártya olvasó volt végül. A vista driver nem volt tökéletes, de kiderült, hogy attól mert a dell nem linkelgeti be az oldalra még létezik win 7 driver is... megy is rendesen.Köszönet a megoldásért.
Amúgy még egy kérdésem lenne... van a bekapcsoló gomb az én inspire 1720 gépemen... tőle balra mi az a 3 lakat? valamint utána egy másik gomb amin egy ház van...
a ház nem csinál semmit..
a lakatok közül pedig a baloldali világít... abban egy 9 es van.ha vki esetleg tudja a választ megköszönöm.
-
gfefe
őstag
válasz mecsek20 #13375 üzenetére
Köszönöm... hát igen ez is olyan kérdés volt amit jobb lett volna fel se tenni
Benjoe39: A wifi fizikailag nem nagyon szokott tönkremenni így szerintem szoftveres hiba lesz... Próbáld meg a gyártó által ajánlott wifi drivert feltenni.. ha az nem megy az eszközkezelőben töröld a driverét... utána csinálj az eszközkezelőben egy frissítést és bízd rá a win 7 re a dolgot... (ha régebbi os van azoknál nem biztos, hogy működik, de a win 7 wifi driverek terén egész jó)
nem ismerem a géped, de nem lehet, hogy van rajta egy gomb amivel fizikailag is tiltani tudod a wifit? ez lehet gomb párosítás pl fn+valami... vagy egy elhúzható kar mint az én 1720 notimon...
próbálgasd....
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz petymeg #13378 üzenetére
Na látod ezért vettem én egy t8300 al szerelt "régi" procis gépet....
everest cpu queenben 10E pont velett hoz... bár ebben a gépem is bejátszik mert teljesítménycentrikus állapotban nem 2400 on hajtja hanem 2600 on....
bár nekem a vga sebessége annyira nem számít mert az én régi starcraftomhoz és heroes 3 hoz nem kellene még ez a ddr rammal szerelt 8600m gt sem.
De sajna ez az ár amire ide kerül sokkal több lesz...
sajna az ottani dollár 1v1 ben váltják euróvá és ahogy néztem ma 272 be váltják az eurot....DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
válasz petymeg #13380 üzenetére
Szerintem emeld fentebb azt a sac per kb összeget
(lehet, hogy régiek ezek a gamek, de nekem bőven jó.... én a gépembben az erős procit használom és a sok tárhelyet... de ahány felhasználó annyi féle gép jó a népnek...
t8300 2600mhz... 2x 320gb wd... 8600m gt 256 ddr... wifi... blutyu... nagy és éles kijelző... nekem ez bőven elég )DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek...
Érdekes jelenségre ébredtem tegnap és ma....
A gépemet rendre kikapcsoltam tegnap este lefeküdtem aludni erre kb 8 órakkor tegnap is arra ébredtem, hogy a winfos bejelentkezett és ma is...
Kerestem a biosban ehez kapcsolódó beállítóst de semmi...
Hallottatok már ilyenről? Mert ez az ébresztő funkció elég kellemetlen számomra....DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
válasz mecsek20 #13399 üzenetére
start menü leállítással kapcsoltam ki... ez hót ziher
Mi több megvártam mig elalszik minden led és utána még a kijelzőt is lecsuktam...Erre kb 8 kor hallom a winfos bejelentkezett.....
akku nem volt a gépben... lan rádugva... os:win7 nem találkoztam még ilyennnel
Tudnak ezek a DELL gépek vmit... az enyémbe ébresztő órát is raktak
-
gfefe
őstag
válasz mecsek20 #13403 üzenetére
elmész te a ...ba
Elhiheted, hogy normálisan ki volt kapcsolva... én már csak arra tudok gondolni, hogy vmi áramingadozás vagy hálózati diagnosztika felkelthette a gépet... Egyetemi hálózaton vagyok tehát itt bármi előfordúlhat ...Vagy csak spontán valami bios hiba....
-
gfefe
őstag
na majd kiderül... minden esetre direkt vártam, hogy kikapcsoljon...
max van egy ébresző gépem és amire felkelek már megy is a gép meg minden
(gondolkoztam, hogy lecserélem a winfos bejelentkező hangot vmi Jó kis IronMaiden számra és akkor garantáltan fel is kelek )
-
gfefe
őstag
Ezek után fixre mondom, hogy vmi nem komál nálam.. kereken 8 kor megint ébresztett a gépem... ötletek
-
gfefe
őstag
Ez a bios volt rajta, de tettem egy próbát... Frissítettem a biost és érdekes módon előjött az a menü amit eddig sehogy sem találtam benne...
Ebbe a kis szemét gépben be van építve bios szintem a bekapcsolás....
megadhatom, hogy melyik órában ébredjen fel a gép magátólJó kis gépeket csinál a Dell...
Volt már Lifebookom, msi-m, toshibám, és most ez, de eddig magasan ez viszi a prímet... príma kis üzleti noti ez a inspiron 1720
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz stevve #13429 üzenetére
Dell téren még új vagyok... de nekem azért ez az egyszerű vonalvezetés letisztult forma és nagy tudás (magyar viszonylatban nagy ) azt sugalja, hogy Üzleti gép. Még ha a Dell nem is annak szánja.
Minden esetre én örülök, hogy ezt a gépet választottam... Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Újszerű - Lenovo Legion 5 // AMD Ryzen 7 5800H, RTX 3060 6GB, 16GB DDR4, 512GB
- ASUS ROG STRIX Óriás Brutál Gamer Laptop 17" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 500GB RTX 2070 8GB
- Lenovo Thinkpad T480 , I5 8 gen, 8GB DDR4,256gb ssD
- ASUS TUF GAMING A17 FA707NV
- Újszerű Lenovo Thinkpad T490s üzleti FHD érintős laptop i7-8665U 32GB,512GB nvme,Win10,Jó aku,MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest