Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Kisherceg85
tag
válasz

lamazonia

üzenetére
						Hát nem tudom, lehet én vagyok igénytelen, de nekem ez a Dell 7567 így elsőre bejön. Számomra elég masszív a felépítése, ahhoz képpest hogy műanyag. Plusz nem is buta gép. Persze van szebb jobb, de ez mindig így van. Én ennyi pénzt nem utalok sehova látatlanba, inkább megvettem a Laptopszalonban.
 - 

somasz
addikt
válasz

lamazonia

üzenetére
						Azt remélem pótolták, mert az fogja oda az nvidia chiphez a heatsinket.
Ha nem rendeltek hozzá alkatrészt a C-ben, akkor hívhatod őket, nem kell várni. Mit veszíthetsz?
Kifutó széria egyébként, nem csodálnám, ha lassan érkezne hozzá bármi. Azt furcsálom, hogy be kellett vinned.

- 

- 

- 

kardkovacsi
senior tag
válasz

lamazonia

üzenetére
						https://blog.jetbrains.com/idea/2015/07/intellij-idea-15-eap-comes-with-true-hidpi-support-for-windows-and-linux/
Van rá support de csak 200%. Bár az UHD pont az ha az FHD-t 100%-on használtad. - 

kardkovacsi
senior tag
válasz

lamazonia

üzenetére
						Nekem UHD kijelzős Precisionöm van. Olvasd el a Precision topicban amit írtam (van több írás is).
Annyit tennék hozzá, hogy így két hónap után újra az UHD-t választanám a leírt problémák ellenére.
Pont a kellett elővennem a régi 6520-as Letitude-öm és annyira szánalmasan nézett ki a kijelzője az UHD után. Olyan volt az egész mintha egy kiégett DSLR fotót néznék aminek maxra tolták a fényerejét.
Alapvetően más a technológia a TN panel meg az IGZO UHD között. Utóbbiban sokkal kisebb a pixel mérete (ezért is fér el ennyi) ezért az elején szokatlan de ahogy egyre többet használom egyre jobban szeretem.
Ami programokat illeti ez szerintem nem gáz. Windows 10-el kell használni. Nekem 200%-ra van állítva a scaling és néhány régi program kivételével minden jól működik. Illetve a sz@r Javás desktop appok mert az Oracle béna, hogy kijavítsa a hibát. - 

Kari1
aktív tag
válasz

lamazonia

üzenetére
						Jah ok, csak azt hittem hogy az is kevés.
SSD: tesztek alapján elég jól bírja a 830 az írást pl.
Vagy másik megoldás hogy veszel egy hdd caddy-t és dvd meghajtó helyére beteszel egy másik hdd/ssd (amit nem sajnálsz) és az olyan dolgokat amik jobban nyúzzák a meghajtót onnan futtatod (oda írsz).
 - 

mghltm
addikt
válasz

lamazonia

üzenetére
						Ezt így be tudom építeni a gépembe? - igen
"Lötyögni" fog? - nem
vagy hogy kell majd elképzelnem? - 2 csavart kell kitekerni a gep aljan majd a keretbol kiszedni a hdd-t, a hdd helyere megy az ssd.
nagyon jo geped van, az ssd-vel olyan erzesed lesz, hogy soha nem akarod eladni
 - 

BigBlackDog
veterán
válasz

lamazonia

üzenetére
						Nálam is hasonló a jelenség a touchpad-stickpoint-bill kombóval. Szvsz ez ilyen, bármelyiket használod blokkolja a kommunikációs csatornát (usb?), a másik kettő nem tud forgalmazni adatot. Tudom, én sem ezt várnám el egy ilyen kategóriás géptől. De külső egérrel nincs gond szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
 - Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
 - Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) egy Precision 7720-on, nekem is munkaeszköz, valószínűleg hamar vissza is hozná az árát, de azért 1,5 misit nem dobok rá.