Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Pénteken pont így jártam, azóta beletettem a 7mm-es Seagate-et, és minden oké volt, sajnos csak a 7mm-es jöhet szóba ennél a gépnél.
-
Hestiana
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hetek óta ilyen sajnos, de legalábbis 2 hónappal ezelőtt biztos ugyanezt mutatta.
szerk.:
Úgy néz ki peches vagyok, és mindig akkor nézem mikor épp frissítenek valamit rajta, mert most megjelent nekem is. -
Blue Eagle
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hoppá! Te SHiZUOKA voltál. Ismerlek a WoT topikból!

-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szerintem M.2-es SSD-vel, de erre pontos választ az Aqua tudna mondani. Egy telefont megér a dolog.
Talán még most délelőtt nyitva is vannak.Mondjuk elég pongyola a dolog hogy egy ilyen részletet lefelejtenek az adatlapról...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Matt kijelző ... Ne is fájdítsd a szívem! Végre nem tükröződött a fél szoba a CRT-k után, aztán valamelyik hülye gyártó megint kitalálta, hogy a szép fényes az jobb... naná, a polcon jobban mutat, a szobában kevésbé...
4K kijelzőnek ebben a méretben amúgy akkor van igazán értelme, ha valakinek a FullHD túl apró, 1366 x 768-at meg esetleg nem kapni. UHD-ról skálázva az már viszonylag emészthetően néz ki ekkora méretben.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Kollégánkál terjed az UHD 15 (17?) colos céges masina, és teljesen korrektnek tűnt. Úgy persze, hogy nem UHD-n hanem alacsonyabb felbontáson használták, UHD-n minden egérmozi méretű. Meg is lepődtem, mert FHD-n homályos cuccot vártam, de nem volt az. Azt mondjuk támogatom, hogy maradjunk a natív felbontás mellett, ha egy mód van rá.
Más kérdés, hogy a FHD 17"-on (ilyenem van most) nagyon kicsi
Mind méretre (kicsi betűk), mint felbontásra (semmi nem fér el rendesen a QHD monitor után
) -
digolaci
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán még most délelőtt nyitva is vannak.
Mind méretre (kicsi betűk), mint felbontásra (semmi nem fér el rendesen a QHD monitor után