- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Legalább olvastad őket
Lényegében ezek voltak asszem, most egy T60-ra lenne szüksége egy ismerősömnek mert utólag kiderült hogy mind foglalt a Senorgnál amit kinéztünk. (14"xga, 1gb, cd vagy c2d, esetleg dvd-író, semmi különös extra.)
Az én fejemben megfordult az ATG is[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
-
Kubatov
csendes tag
háj
egy 1720ast szeretnék magamévá tenni lassan 2 hete, még nem fix melyik konfigot,de valszeg a leggyopárabbat (integrált videókari, 1.5ghz c2d). Telefonálok, telefonálok de senkinek nincs készlete és rendelésre se tudják ígérni. Vagy ha igen, akkor mindenféle kompromisszumokat kell kötnöm (hátlap szín stb.) Legtöbben a hazai disztribútorra kenik, hogy költözteti a raktárát meg mifene. Persze Dell boltban van csillió forintért.
Tudtok bótot, ahol nem 2 gép közül lehet választani, elérhető az ára és még november vége elött megérkezne?
Esetleg Polip? -
xandee
csendes tag
hejho. dell inspiron 1520-asról mi a véleményetek? =) [link]
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Dell inspiron 6400-as notimba szeretnék venni még 512 ramot venni mivel csak 512 van benne. A kérdésem lenne hogy miylen ramot vegyek belem ert istenért se találom ki a gyártója a ramnak ami benne van?!
-
törölt tag
válasz logaritmus #5770 üzenetére
megnézheted az everestben, az kiírja. egyébként meg elvileg kellene legyen a gyártó oldalán kompatibilitási lista.
-
törölt tag
válasz logaritmus #5772 üzenetére
hát, pedig akkor ez biztony egy Hyundai modul. biztosan lehet valahol ilyet kapni, de két alternatív megoldás is létezik, az egyik az, hoyg ezt eladod, és veszel bele egy valamilyen 1 gigás modult, a másik, hoyg megnézed a gyártó oldalán, hogy mivel kompatibilis az alaplap, és olyat veszel. valamint a harmadik, ami kombinálható az előző kettővel, hogy elmész egy boltba, belepróbálod a kiszemelt mmodult, és megnézed, hogy megy-e vele.
-
Kubatov
csendes tag
válasz Tommmmka #5768 üzenetére
dunaelektronikát néztem, de nem tűnt olcsónak. inspironok ügyében legalábbis vannak olcsóbbak: aliencomputers, braininvest stb. De azért köszi!
pontosítom a kérdésem: az új Inspironoknak (172x,152x...) ugye az volna a lényege, hogy aranyos kis dizájnt varázsoltak rá. Ismertek olyan helyszínt kerek e világon, ahol az elvileg választható 8 szín közül a feketén, a fehéren és esetleg a kéken kívül bármi más is elérhető?
mindegy melyik konfiuráció
ha lehet fedlapcsere (ráfizetés) nélkül? -
polip
addikt
válasz logaritmus #5770 üzenetére
én a 6400esekbe mindig kingstont teszek és mennek hibátlan, dualban ahogy köll
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Ati bá
csendes tag
Üdv!
A délelőtt folyamán vettem egy Inspiron 1520-at, ám a vonaton észrevettem, hogy a billentyűzet jobb alsó sarokban lévő kurzort mozgató jobbra nyíl nem működik. Kipróbáltam a BIOSban, ott se érzékeli. A többi billentyű úgy tűnik jó. Holnap reggel felhívom az üzletet és kicseréltetem velük, mert ez hardveres probléma lesz, de ha van valakinek bármi ötlete, hogy életre keljen, az légyszi ossza meg. Amúgy a gép szuper, még most tesztelem, rakom rá a drivereket.
[ Szerkesztve ]
-
listván
tag
Halil,
Vedd meg a gépet valahol jó olcsón, aztán hozd be a HRP Szervizbe. Kapsz zöldet 14 plusz jaffáért.
A cserét meg is várhatod.
HP Notebook, PC, Nyomtató szerviz. Garanciális és garancián túli javítások korrekt árak, rövid határidő. Tel: +36209996899
-
erdoke
titán
Próbálj alákukkantani, hátha beszorult valami, és azért nem lehet lenyomni. Nekem egyszer egy egyforintos szorult be úgy 4 billentyű közé, hogy egyik se működik, és a furcsa fémes hangon kívül alig volt más jele, hogy mi okozza. Én nem vacakoltam, lepattintottam az egyik gombot, kioperáltam az érmécskét, aztán visszahegesztettem a billentyűt (és elmagyaráztam a gyereknek, hogy ne gurigázzon többet a laptopon).
A legjobb aláírás a héten
-
visnor2000
tag
Sziasztok!
Megvan az uj XPS M1330. Eléggé kész van Egy fájdalom ért eddig. AUTOCAD 2005 lazán nem kompatiblis Vistával. Ilyenre nem is gondoltam
Amúgy minden ok. Remélem az is leszKöszi Polip!!! Majd jelentkezem nemsoká priviben is.
[ Szerkesztve ]
DELL-e vagy DELLA... DELL már igen és DELLA na az már nem:)
-
amol
addikt
válasz visnor2000 #5785 üzenetére
Ne csak priviben, tessék megosztani velünk is a részleteket
-
Peetee(tm)
aktív tag
ŰDV!
Mióta kicseréltettem a memóriát a 9400-ben, 2x1024 Kingmax 667-re, azóta néha ezt írja ki a mókuskerék: [link]
3.3-as Memtest-et is lefuttatam már, memóriahibára gyanakodva, de 0 Error lett a végeredmény. Valakinek valami 5lete, hogy mi lehet ez a probléma? Fontos lenne, mert kicsit húzza az agyam, mi lehet a problema. Gép további paramétereit, az infómban találjátok.
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
polip
addikt
használd egészséggel, és még1x bocs a kis csúszásért, azt hittem gyorsabban megleszünk a nagykernél
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Sajti84
csendes tag
Vettem egy laptopot, egy DELL Inspiron 1501 -est.
Eddig két problémám van vele:
1. A zenelejátszás pattog, pontosabban kicsit ugrik, mint a hifi amikor bevágod a szobád ajtaját, de csak akkor ha a wifi be van kapcsolva és nem vagy csatlakozva semmihez, tehát ha a wifi kikapcs akkkor jó, ha wifi bekapcs és csatlakozva is vagy akkor is jó.
2. Az elért sávszélességem annak függvénye, hogy dolgozom-e a géppel. Ha egy letöltést magárahagyok, akkor a sebesség leesik 250kb/s körülre, ha mozgatom az egeret akkor 1800kb/s körülig ugrik. Tegnap kénytelen voltam a letöltés mellé 0 hangerővel futtatni a winampot, mert az feltolta a sebességet.
Ezzel kapcsolatba tudtok valamit mondani?
Az 1.-essel vigyem szervízbe vagy micsoda? A 2.-esről még csakcsak elhiszem, hogy valamiféle akksikímélő üzemmód vagy mifene, de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.Valakinek van valami tanácsa/tapasztalata?
-
BluEyes
őstag
válasz Peetee(tm) #5788 üzenetére
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
fm!
tag
Én AutoCAD 2004-el dolgozom Vista Business alatt, szvsz a 2005-nek is mennie kell! Mi a gond vele, mit ír ki?
-
PNP
őstag
Biztos láma kérdés, de Vostro 1500-hoz használható mobilnetes adatkártya? Vodánál kapható E630 csatlakozója PCMCIA II, a Dell adatlapja szerint:
connector:
one ExpressCard slot (54 mm)supported:
ExpressCard/34 (34 mm)
ExpressCard/54 (54 mm)note:
The ExpressCard slot is designed only for ExpressCards. It does NOT support PC Cards.
PCMCIA may not be available in some regions. -
PNP
őstag
Kösz, akkor marad az USB-s megoldás
-
Ati bá
csendes tag
Kiderült hogy az F12 és az Insert billentyűk se működnek, én kértem a cserét az eladótól, de ő azt mondta, hogy majd a HRP-nél eldöntjük hogy mi legyen (mert, hogy ismeri őket). Csak erre jövő hét csütörtökön kerülne sor (mert akkor megyek Pestre legközelebb), és akkor már nem lesz érvényben a 3 munkanapos csere. Remélem megcsinálják, vagy adnak egy újat.
Amúgy lenne egy két kérdésem a géppel kapcsolatban, remélem akinek van 1520-sa az tud segíteni:
Free Dossal vettem, így nem tudom, hogy a Media Directet, hogy lehet életre kelteni. Winampban a funkciónak megfelelően működik az összes elöl lévő gomb, de ha bennt van a CD meghajtóban egy DVD film akkor házikó gombra bejön a Media Direct de nem lehet vele semmit se kezdeni, pörgeti a DVD-t, aztán meg indul az XP. Vagy ez csak Vistával megy? A Delltől kaptam 2 CDt, az egyiken webkamera Manager van, a másik meg Drivers and Utilities CD, amin a következő notikhoz való szoftverek/driverek vannak: Inspiron: MXC061, MM061, 1501, MP061 + 3 XPS-es model van még. Lövésem sincs melyik lenne jó, ha jó valamelyik egyáltalán. A gépben 7200-as RPM-ű vincsi van, de nem mondanám halknak, nagyon sűrűn serceg, mintha seekelne, lehet valami progi a háttérben, majd mindjárt lecsekkolom. A Bluetooth + wi-fi kapcsolónak hány állása van? Nálam csak 2, vagy mindkettő megy, vagy semmi, viszont 3 dolog van a kapcsoló felé felfestve: kör: ekkor van kikapcsolva, függőleges vonal: ekkor mindkettő megy, és van még egy dupla jobbra nyíl, amin nem áll meg a kapcsoló, hanem visszaugrik a középső állásba. Vagy ez a normális és nincs olyan állás, hogy csak az egyik megy a kettő közül? A válaszokat előre is köszi! -
wmarci
senior tag
4Yr In-Home Service, Parts + Labor- Next Day ........H ez a garancia van a notebook-on akkor az teljes körű....vagyis ha amcsiból hozatom akkor itthon is jó lesz? vagyis ha meghibásodik akkor szervíz díjat se kell fizetni nem?
[ Szerkesztve ]
-
listván
tag
Hali,
Magyarország nem direkt Dell ország. A szervizeknek egy vasat sem fizetnek. Tehát ha USA-ban megveszel egy gépet, (olcsóbban mint itthon) akkor a garija csak ott érvényes.
Át lehet hozni a garit Europába, de ezt csak 6 hónapos korától. Addig a Dell nem engedi. Viszont itthon a szervizdíjat ki kell fizetni. Ezért talán jobban megéri itthon venni.
Ha kérdés van, szólj.HP Notebook, PC, Nyomtató szerviz. Garanciális és garancián túli javítások korrekt árak, rövid határidő. Tel: +36209996899
-
Quent1n
senior tag
"Elvileg ha 3 napon belül jelzed a hibát az elég."
Sajnos az elvileg vastagon és 3szor aláhuzva értendő..... Asztalimmal voltam ugy tavaly előtt, h visszavittem 2. napon h cseréljék ki az alaplapot illetve a memoriat mert mind2 elszállt (1helyen vettem mindent). Erre nem volt bennt 1 szervizes, se senki aki intézkedhetne. Igy patthelyzet állt elő. Vagy hazahozom vagy bennthagyom és egyszer csak megcsinálják. Majd 1 honapba telt. Aliencomp. & 3nap rulz... Jha és a számlát is elcseszték mert csak a cserélt alkatrészek kerültek az ujra. Én hülye meg nem néztem meg mert mar a tököm tele volt h a gép átvétele is majd 2ora volt meg gondoltam egy számlát csak ki tudnka állitani... Azota is küldik a javitott változatot... De mar több helyen tapasztaltam szar dolgokat a 3nappal kapcsolatban. Volt olyan aki halvány mosollyal aztmondta, menjek a fogyasztovédelemhez. Majdnem megfejeltem. Notiknál jobb a helyzet azért szerencsére legalábbis ismeröseimnek nem volt nagy gondjuk Dell,HP, Toshi illetve IBM gépekkel 3 napon belül.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Android szakmai topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest