Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Pofám leszakad
Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne 
Szerencsére épp volt itthon egy megfelelő méretű, becsavartam és láss csodát meg se moccan (ez túlzás, egészséges mozgása van mindennek, de nem érezni azt, hogy ott valami nincs rendben.)Ezt nem értem hogy történhetett meg, eddig bíztam a Dell-ben. Azt tudtam, hogy a gyári pasztát dobni fogom az első nap, de hogy csavart kell pótoljak

Most még a legislegszélén az egésznek, alul, a touchpad és a gombok alatt ahol a lyuk van a zárszerkezetnek, ott még mozog a csuklótámasz kicsit. Ez nem olyan durva, de majd ránézek erre is ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Windows 11
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,12-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne