- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Pofám leszakad
Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne
Szerencsére épp volt itthon egy megfelelő méretű, becsavartam és láss csodát meg se moccan (ez túlzás, egészséges mozgása van mindennek, de nem érezni azt, hogy ott valami nincs rendben.)Ezt nem értem hogy történhetett meg, eddig bíztam a Dell-ben. Azt tudtam, hogy a gyári pasztát dobni fogom az első nap, de hogy csavart kell pótoljak
Most még a legislegszélén az egésznek, alul, a touchpad és a gombok alatt ahol a lyuk van a zárszerkezetnek, ott még mozog a csuklótámasz kicsit. Ez nem olyan durva, de majd ránézek erre is ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged