Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Pofám leszakad Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne
Szerencsére épp volt itthon egy megfelelő méretű, becsavartam és láss csodát meg se moccan (ez túlzás, egészséges mozgása van mindennek, de nem érezni azt, hogy ott valami nincs rendben.)Ezt nem értem hogy történhetett meg, eddig bíztam a Dell-ben. Azt tudtam, hogy a gyári pasztát dobni fogom az első nap, de hogy csavart kell pótoljak
Most még a legislegszélén az egésznek, alul, a touchpad és a gombok alatt ahol a lyuk van a zárszerkezetnek, ott még mozog a csuklótámasz kicsit. Ez nem olyan durva, de majd ránézek erre is ezek után..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Jogász topic
- Videó stream letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest