- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Jár még erre valaki?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
valaki meg tudja mondani, hogy a dell inspiron mini 1011-be jó-e a 1012-es akksi ?előre is köszi
-
megema
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Mini 1010 HD-m (Z530, 1GB, GMA500) és nagyon gondolkozom az eladásán. Van valami ötletetek, hogy milyen oprendszerrel lehetne normálisan használhatóvá tenni, hogy egy ideig még ne kelljen megválnom tőle? Win 7 alatt már lassan sima netezésre (Chrome) is használhatatlan. Vírusirtót se lehet rátenni. Most raktam újra, és teljesen szűz, bár frissített rendszer esetén is túl sok memóriát eszik. Kipróbáltam a Win 8-at is, ott egy fokkal jobb a helyzet, de nincs GMA500 driver rá, a 7-es driverrel pedig nem az igazi valahogy.
Ubuntu / Kubuntu 11.10, 12.04 és 12.10 fel se ment rá emlékeim szerint, csak a 10.04, de valami miatt nem maradt sokáig. A Mint 13 fut rajta, de filmeket nem tudtam nézni normális grafikus driver hiányában.
Jolicloud-on kívül van más Linux, amivel használható? Vagy marad az eredetileg hozzá járó XP?
-
ferko21
csendes tag
Üdv!
Nem tudom,hogy az új Windows mellé,a hozzá való Driverokat is feltetted e ?!...
Mert ha nem,akkor nem nagyon fog összejönni a mobilinternet !,meg más se.
A Dell oldaláról le tudod tölteni azt a Drivert,ami kelhet,hogy működjön minden. >>>>
http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-mini10 -
dozzer
tag
Szevasztok egy kérdésem lenne. Van egy DELL inspiron mini 1010es gép nálam újraraktam a windowst. Van benne egy simkártya amiről szokott menni a net, de mivel most úja rendszer rajta nem tudom hogyan tudnám üzembe hozni azt a simkártyás netet rajta... Valami ötlet?
-
-
Sonny C.
tag
válasz
SzaboZE #1678 üzenetére
Szia!
Igazad van, de ott van a legelső mondat: "This driver is written specifically for Intel® Atom™ processor based systems with the Intel® Graphics Media Accelerator 3150.", tehát működnie kell.
Az meg elég sajnálatos szerintem, ha egy ilyen nagy és komoly (megbízható) gyártó, mint a DELL csak egy adott op.rendszert támogat, mint a Win7 32 bit. Rendben, hogy a 64 bitnek nincs sok értelme olyan szempontból, hogy a 1018-ba csak max. 2GB memóriát lehet tenni.
Amúgy szerintem olyan szempontból hivatalos a driver, hogy az INTEL a grafikus chip gyártója és ők írták a drivert is hozzá. Én a HD6670-es ASUS kártyámhoz sem az ASUS-tól töltöm le a drivert (mert ők nem adnak ki olyan gyakran újat), hanem az AMD/ATI oldaláról, mégis működik rendesen.
Nem kötekedni akarok, csak leírtam a véleményemet. -
SzaboZE
addikt
válasz
Sonny C. #1676 üzenetére
Ez nem hivatalos win driver, hanem gyártói. A gyártói oldal pedig külön felhívja a figyelmet arra, hogy a gép gyártójának driverét használd, mert ez nem biztos hogy jó lesz hozzá... Én szóltam, a 64 bites win nem támogatott a gépen...
"The software drivers provided on this page are generic versions, and can be used for general purposes. However, computer original equipment manufacturers (OEMs) may have altered the features, incorporated customizations, or made other changes to the software or software packaging they provide. To avoid any potential installation incompatibilities on your OEM system, Intel recommends that you check with your OEM and use the software provided via your system manufacturer.
Intel or the computer original equipment manufacturer (OEM) may not provide technical support for some or all issues that could arise from the usage of this generic version of software drivers. " -
Sonny C.
tag
válasz
SzaboZE #1674 üzenetére
Szia!
Van hivatalos video driver Win7 64bit-hez: a legutolsó hivatalos
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Felraktam egy 64 bites win 7 home op rendszert! Alapból a drivereket nem rakta fel, nekem kelett őket de audio drivert nem tudok és igy csak 800x600 felbontásba megy a masina semmi másba
Valaki tud segiteni!
-
ferko21
csendes tag
válasz
szabilcs #1669 üzenetére
Hát ezt igazából akkor tudod meg ha ki próbálod!
De elvileg igen,veszteni nem vesztesz semmit,el indítod a telepítést,és ha nem vezérli ki TVre,akkor meg kikapcsolod,ennyi..
Úgyis azzal kell kezdened,hogy a biosban be állítod,hogy külső DVD íróról botoljon,majd újra indítás,és majd
meglátod .
Sok szerencsét hozzá! -
szabilcs
csendes tag
Sziasztok!Nem működik a monitorom.Tropára ment de a gép üzemel sajnos nem a legjobban.Szeretném újrarakni a win-t vagy ubuntut.Miképpen lehet ezt vakon megcsinálni?Ha valakinek van ötlete,megköszönném
-
lajbi101
tag
Hogyan kell újra rakni gépről a gyári started op rendszert?
-
Carpesz
csendes tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot,segítséget kérni.Dell 1018-asomat hogyan lehetne kicsit gyorsabbá tenni?Másik op rendszer?Hogyan tudom feltelepíteni?
Előre is köszönöm a választ!!!
-
ferko21
csendes tag
válasz
balage27 #1653 üzenetére
Üdv!
Youtube videók nem azért akadnak,mert kevés a ram, 1gb is vígan megy nálam !
Nekem is volt olyan mikor akadozót a youtube,de egy böngésző frissítés megoldotta,vagy a friss FlashPlayer!
Vagy az eszközkezelőben,meg kéne nézni videokártyát,hogy nincs e hozzá friss eszközillesztő ..
Meglehetne még nézni,hogy melyik BIOS verzió van fenn,a legújabb A12 es. -
-
balage27
csendes tag
válasz
SzaboZE #1652 üzenetére
Üdv!
Mint írtam SATÁS xp sem megy fel!!! Megvettem a 2gb-os ramot , annyira szuper, hogy kidobom mindjárt ezt a fost a kukába!!!! semmi nem változott, hihetlen, hogy továbbra sem tudok megnézni egy fostos youtobe videót agyonakadozás nélkül. Még mindig xp-t tartom megoldásnak ,de egyszerűen nincs az a verzió ami működne, vagy a hdd-t nem látja vagy továbblépésnél nem reagál. A bios nem enged achi-ról ata-ra váltani! HELP, mert lassan ki...m!
)
-
balage27
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. van egy dell mini 1012-esem. Vodás, Gyári win7 32bit volt rajta. Szeretnék rá xp-t tenni mert nagyon lassú 1gb rammal, de nem akar felmenni rá. Biosban nem engedi a hdd módokat átállítani (achi) és satás xp vel sem látja a hdd-t!???????
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- iPad topik
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest