Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny C.
tag
válasz
lajbi101 #1648 üzenetére
Szia!
Esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen márkájú RAM van a netbookban? Ilyen van az asszonynak is, de csak 1GB RAM van benne (gyárilag ennyi volt), de szeretném kicserélni egy 2 GB-osra és nem szeretném ha olyat vennék amivel nem működik!
A bővítés oka, hogy néha elég lassúnak tűnik a gép, és úgy gondolom, hogy a memória bővítés jótékonyan fog rá hatni illetve gondolkodom még egy SSD beszerelésén is.
Előre is kösz a választ! -
Prémvadász
tag
válasz
lajbi101 #1569 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen gépem van leírom a tapasztalataimat.Memória foglalat sajnos csak egy van benne én kicseréltem a gyári 1 gb-ot 2GB-ra. A cseréhez némi kéz ügyesség szükséges mivel szinte teljesen szét kell szedni.A letölthető kézikönyvben részletesen leírják és fényképeken bemutatják.A gépben nincs TV tuner szerintem kevered valamelyik más típusssal.A Win Starter telepítése elég egyszerű .A gépen rajta kell lennie a Windows matricának.
1 Starter letöltése[link]
igyenes regisztráció
2 Bootolható USB eszköz készítése[/L
3 Maga a telepítés
Youtubos videók mennek rajta és a filmek is .A játékokat sajna nem tudom. -
ferko21
csendes tag
válasz
lajbi101 #1573 üzenetére
Üdv!
Ha a win7 már gyárilag rajta volt, a DELL angolul leírja hogy járj el, mivel van egy recovery partíció a merevlemezeden, a netbookodra szabva. Az F8-at nyomogatva elő tudod csalogatni a menüjét, bekapcsolás után közvetlenül.Itt a link-: http://support.euro.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&docid=DSN_362066&isLegacy=true
Vagy veszel,egy Windows 7,meg egy külső DVD írót,és felrakod magadnak!,meg hát ott a
Google!!!!!!!! -
ferko21
csendes tag
válasz
lajbi101 #1571 üzenetére
Üdv!
A Szerviz Tag alapján megtudod nézi mi van a gépben,meg hát ha lenne benne TV tunner,
akkor fen lenne Driverje is,és az Alkalmazást is látnád.!
Töltsed le a Dell Support Centert telepítsd fel,az majd meg mondja,mi van gépedben!
A Support Centert innen le töltheted - http://www.dell.com/support/drivers/hu/hu/hubsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats?DriverId=DR02T&FileId=2731098904&productCode=inspiron-mini1012&urlProductCode=False
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest