Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
A haveromnak Dell Mini 10-es gépe van. Hogyan lehet könnyen megállapítani, hogy van-e benne GPS vevő?
-
ferko21
csendes tag
ÜDV Mindenkinek! Az lenne a kérésem hogy,írjatok véleményt ti mit csinálnátok helyemben ?..1Hete vetem a VODAFONEnál egy DELL mini 1012 netbookot,és most szembesültem azzal a ténnyel,hogy ki spórolták belőle a BLUETOOTH!.De a 3g modem ami benne van az meg Független!. Szerintetek mit csináljak?,vissza vigyem hogy cseréljék ki,vagy ne?!!!..

-
nagyarpad
csendes tag
Üdv.
Tud valaki abban segíteni, hogy hol lehet új vagy használt SSD-t vásárolni egy Dell Mini 9-be? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Polllen
félisten
Win To Flash én anno ezzel telepítettem újra az xp-t, mert gyárilag valamit eltoltak és a start menüvel voltak gondok...
-
ognib
csendes tag
Sziaasztok
Tudna valaki segíteni hogy hogyan tudnék a dell mini 10-re telepíteni operációs rendszert mivel nincs benne cd meghajtó,vagy milyen modon tudok telepíteni windows-t
Segítségeteket előre is köszönömüdv
-
SzaboZE
addikt
válasz
nagyarpad
üzenetére
Ez nem feltétlenül hardver hiba. Valamiért nem találja az oprendszert a kicsike. Meg kellene próbálni egy usb-s meghajtóval egy windows javitólemezt. A másik ok winchester hiba lehet. A realtek-es szöveg annyi, hogy a boot sorrendben első a a hálózati kártya és érthetően nem tud hálózatról bootolni.
-
Polllen
félisten
válasz
nagyarpad
üzenetére
Szia,
úgy tűnik, hogy hárdver hiba lesz, szóval ha még garis, akkor a gari papíron feltüntetett szervizbe kellene vinni (vagy őket felhívni, hogy van-e a közeletekben szervizük)

arboczdPasszív a kicsike, uh még belefér, az abszolút felső határ ott van, ahol kikapcsol a gép
Amúgy asszem az N270-nek 85 fok a max hőmérséklet, uh 80 alatt ne idegeskedj...Amúgy milyen tv tunert használsz? Én is akartam hozzá, de lebeszéltek, mondván a proci kevés egy usb-hez...

-
nagyarpad
csendes tag
A feleségem Dell Mini 9 netbookja egyik napról a másikra a következő hibával indult:
For Realtek RTL8101E/8102E PCI-E EthernetController v1,08 (080408)
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting PPXE ROM
Operating System not foundTehát ezt írja ki. Semmi előzménye nem volt a hibának, BIOS-ba lépve látja az SSD-t, de amikor elkezdem telepíteni az XP-t, akkor nem particionáltnak látja, sem ENTER-t nyomva nem tudok tovább lépni a telepítőben, sem pedig nem enged partíciót létrehozni.
Van valakinek valami ötlete, esetleg tud valaki budapesti szervizet ajánlani?
Annyit még megpróbáltam, hogy kivettem az SSD-t és úgy kapcsoltam be, de akkor is a fenti hiba jelentkezett.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
arboczd
tag
Sziasztok!
Nekem egy dell Inspiron 10 minim van passzív hűtéssel s ha TV tuneremmel tévézek, akkor 70-75 fok között van a processzor hőmérséklet. Ez tartósan okozhat gondot? Vagy mi az a felső határ amíg elmennek a masinák?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
steyer9094
üzenetére
A 720p határeset. Kódolásfüggő a lejátszás sikeressége. A BCHD a YouTube flash alapú HD videóit is lejátssza + 1080p lejátszás. Ennyi.
A memória bővíthető egy kis szereléssel. -
steyer9094
tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszönöm a választ,a Broadcom Crystal HD kártya nélkül gondolom esélytelen a 720-as videók lejátszása, ezen kívül jelent-e még valamilyen hátrányt a kártya hiánya?A memória esetleg bővíthető-e vagy be van forrasztva?
Köszönöm!
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
steyer9094
üzenetére
SD és HD modellek között a kijelző felbontásában (1024*600 vs. 1366*768) és a Broadcom Crystal HD kártya jelenlétében (HD) van különbség.
Esetleg a HDD mérete lehet eltérő még (160GB vs. 250GB), de nem feltétlenül.Egyéb megegyező dolgok: Intel Atom N450, 1GB Ram, HSPA modem + GPS, b/g Wi-Fi, 3 USB (2.1), 100Mb Lan, Mic/Phone csatlakozó, 1,3MP webcam, Multitouch touchpad.
Asszem ennyi.
-
steyer9094
tag
Szevasztok!
Szeretnék venni a Vodánál egy dell minit, abban kérnék segítséget hogy valaki írja már le az SD és a HD konfigurációját a lehető legrészletesebben mert a voda oldalán szinte semmi nincs róluk

-
eryca
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem jó helyre írok.... de erre a kis gépre hogy kell kábelen netet csinálni? SEHOGY SEM SIKERÜL

-
ÉM
tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszönöm nektek, működik a com5-ön!
Az igo is kicsit ludas volt a dologban, mert egészen más portot adott meg automatikus keresésnél, meg ráadásul az egyik fajtát újra is kellett indítani.Restellem, viszont még mindig nem találom, hogy az eszközkezelőben hol kell megnézni.
Rámegyek az eszközre tulajdonságok és utána?
Elnézést, hogy itt értetlenkedek. -
ÉM
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy a 1012 már a saját lábán áll, akkor is amikor le van véve róla az aksi.
Más kérdés: Valaki megtudná mondani, hogy mit kell beállítanom, hogy a gps-t tudjam használni igoval? (Az 543-as hsz. már törölve lett)
- A Dell GPS utility megtalálja a a koordinátákat
- 5540-es eszköz com portját az eszközkezelőben nem találtam, viszont az everest szerint 3-as, ennek hihetek?
- Ha ezt a com portot beállítom az igoba, akkor szerinte nincs bekötve gps vevő, és nem történik semmi sem. -
villanyie
csendes tag
Xp allat ha belep hibernalasba mar nemtudom viszahozni belole mert ugy marad.Erre letezik megoldas?
Masoknal nem melegszik nagyon a gep? csak nekem?Vagy az atom procisoknal ez a normalis?
-
Polllen
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Csak egy baj van az összehasonlításoddal...más az igény...ha neked hosszú üzemidő kell és ekkora teljesítmény is elég...neked ez való...pl ha játszani akarnék és nem lenne sok helyem, tuti én is egy combos laptopot vettem volna...

-
HartgeH3-2.8
addikt
Keresem azt a személyt aki intel GMA 500 hoz tud ilyen speciális drivert amiből esetleg mostanság jött ki újabb változat.Elvileg XP hez készülnek ezek és gyorsabbak tőle a dolgok.
Szerk: Tudom google a barátom de az előzőt is itt linkelte egy forumtárs és nagyon nehéz rátalálni ezekre.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Ja igen mindig elfelejtem

Sokan szidják ezt az intel GMA 500 féle story-t de úgy aránylag nálam teszi a dolgát.
Magam se értem néha minek variálok, ez netbook nem gamer multimédiás laptop.Mondjuk a vicc benne hogy egy ismerősöm egy elég komoly HP Pavilion laptopot vett ami azért úgy karcolja a 250et oké I7 meg fullos Geforce és 4giga ram.De megy kettő órát? Ja bocs.
Az enyém 1 éves de 5 órát szerintem tudja még a gép.Új korában bő 6 volt.
Persze használattól függően..csak azért kicsit vicces hogy kapacitásban odaveri a 70ezres gép a 250ezrest.Oké mondhatnánk hogy ott többet is kapsz..
Nem érdekel.Ha ennyire vagányak a gyártók oldják meg hogy I7 el is menjen 5-6 órát majd akkor beszélgethetünk.Egyébként ezt burkoltan azoknak üzentem akik hajlamosak leszólni ezeket a rendkívül szuper kis noteszgépeket.
Béke
-
villanyie
csendes tag
kosz a valaszokat.
-
Polllen
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Neked 1010 van, nem? Mert akkor nem nagyon...más a vidkari...
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én mostanság Core Temp nagyszerű progival tesztelgettem alap windowsban 38C terhelve olyan 60C környékén mozog.Szóval szerintem a 80C sok..
Nem használod úgy hogy kiveszed az akksit és teljesen ráfekszik a gép az asztalra?
Mert úgy pokolian be tud melegedni..Akksi se véletlenül emeli fel a gépet elejét szvsz.Pollen: Tudnál majd nekem segíteni SC ügyben hátha? Thanx
-
villanyie
csendes tag
Esetleg megtudna valaki mondani hogy a dell mini1012-ben van e coller mert mint irtam (senki nem valaszolt) nekem eleg melegnek tunik. Elore is koszi a valaszokat (ha lesznek).
-
Matah
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Helló, én a Dell honlapján keresném először.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
1010-es merre találok wlan drivert?
Köszi.
-
villanyie
csendes tag
sziasztok, van egy 1012 mini es szerintem nagyon melegszik (kezemet az aljara teszem es szinte sut) everesztet futattam rajta es CPU 54 °C (129 °F), CPU Diode 79 °C (174 °F) ,
Seagate ST9250315AS 44 °C (111 °F) abban az esetben ha elote 10 percel hd filmet neztem. Ha filmnezes kozben rapilantok az evesztre akor peldaul a cpu dioda 92 fokot mutat celsiusban.A gep ilyenkor nem az agyban van a paplan allat hanem az asztalon. Szerintetek ez normalis? Ha nem akor mit kell tenni? -
Matah
csendes tag
Én is rögtön kicseréltem és elraktam a régit. Bár ritkán romlik el ez a típus, de ki tudja? Valamint, ha ne adj isten cserére kerülne sor, elbuknám a +1 gb ramot. Bár el lehetne adni 3-4 ezerért, jobb a biztonság. Egyébként egetverő gyorsulást nem tapasztaltam a több memóriától.
-
ÉM
tag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném a gépemben az 1 giga memóriát kicserélni 2 gigára.
Meg kell e őriznek az eredeti modult, ha később - ne adja Isten - garanciáztatásra lenne szükségem? Vagy ilyesmivel nem foglalkoznak, a lényeg, hogy ne legyen fizikai sérülés a gépen? -
Polllen
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A starcraft 1011(1010v)-n megy, bár azt hiszem valamit a beállításoknál kellett mókázni...
(Nálam a nagy szívfájdalom a Settlers 2 10th...
)Egyedül a billentyűzettel volt gondom, elmozdulhatott valahogy és ezért egy betű nem működött rendesen. Azóta helyrerázódott és minden ok. Nálam is most egy éves.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok ugye a Dell mini 10 ben van saját recovery amihez nem kell külön külső optikai olvasó én is csináltam már egyszer visszarakott mindent gyári állapotba.Bocsi hogy más márkát itt említek de itt is megkérdezem hátha.Ismerősnek van egy HP Mini 2133 létezik hogy ebben nincs ilyen? Elektronikus kézikönyvben azt írják hogy csak külső olvasó által tudja ezt a recovery megoldást.
Más: Van aki régebb óta használ Dell Mini 10*est? Nekem asszem most telt le az első év, minden oké kiváncsi lennék nálatok mik a vélemények.Hőmérséklet is 39fok terhelve 60 körül ami passziv gépnél szerintem hibátlan.
Ez amit most vodánál lehet kapni 1012 valakinek ezzel tapasztalat?
Játékokat próbáltatok valamit?Nekem StarCraft valami directDraw probléma miatt nem ment

Kerestem a géphez valami speckó egyedi drivert de azzal sem..
Viszont a másik kedvenceim a C&C és a Red Alert 2 hasított
-
narpi
csendes tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
szia!
köszi az infót!
nos az 5530-ast és az 5540-est sem tudtam telepíteni. 5530-ra azt írja ki, hogy a proci nem támogatja, 5540-re meg hogy nem win32 alkalmazás....
-
narpi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szert tettem egy 1012-es csodára!
Elvileg nem 3g-s vagyis nem tudok róla, de az akku mögött meg van a sim kártya helye, kártya rendben behelyezhető. Láttam másik tuti nem 3g-s minit is, abba nem lehetett kártyát tenni. Azt szeretném megkérdezni, hogy a hsdpa modemet külön kell bekapcsolni, vagy ha kártya van benne, automatikusan elindul?köszi előre is.
-
Attila75
tag
válasz
charlie_hu
üzenetére
Bluetooth modul a neve......

Típusa: Foxconn BCM92046 Bluetooth cardHát arra tippem nincs, hol fogsz ilyet találni a DELL kivételével....
Csak 10V-ben van ilyen..... -
charlie_hu
aktív tag
Hali!
10V-m van (1011), melyben gyárilag nem volt bluetooth. Ha minden igaz a helye ott van meg a csatlakozó is, ilyen modulnak mi a neve, típusa?
-
Attila75
tag
A pontos típusazonosító segít a válasz megtalálásában
1010 - CPU és RAM egyben
10V (video) - 1011 - RAM cserélhető a teljes gép szétszerelésévelDe keresse meg mindenki magának a választ:
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/manuals?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=anavmlAzt hiszem így kiveséztük....
-
Attila75
tag
Pontosítanék, nem 3-at kellene, hanem többet, de felesleges....
http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins1010/en/sm/cpu.htm#wp1084976
A memória és a CPU egy modulra van szerelve, így ez csak egyben cserélhető......
(Bár nem tudom, hogy találsz-e ilyet egyáltalán)A memória tehát simán memóriamodul cserével nem bővíthető.
-
filla01
csendes tag
hello tudnátok nekem segiteni vettem egy dell inspiron mini 1010 gépet s szeretném a memoriáját böviteni lehet e böviteni ????? köszönöm elöre is a választ
-
eryca
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem :$ illetve kettő
Megvettem végülis egy kis Dell 1012-t nagyon tetszik is!Letöltöttem a core temp progit, és azt írja h 65 fokos a proci...ez normális? ennél nem ment soha feljebb...tömörítés, msn, mozilla, filmnézés közben volt ennyi.... utána lement 60 fokosra...
A másik pedig, hogy láttam notebook hűtőt, vélemény erről?
Kösziiii 
-
na de egy 0 napos DELL netbookban? ez nekem új. na mindegy lefuttattam az összes beépített diagnosztikai programot és semmi hibát nem talált, szóval egyelőre marad ez, aztán hamarosan kivágom és megy a helyére egy 320-as 7200rpm-es WD.
közben a belassulás oka is meglett, a Win7 defender elkezdett dolgozni és az 1GB ram mellett gyakorlatilag megbénította a rendszert. szóval abban nem a samu volt a ludas. tanulság: defendert első bekapcsolás után kilőni.
csak akkor nem értem a Sentinel mit mutat, én eddig egy megbízható programnak tartottam.

-
_BM_
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Monitor kivételével kerülöm a Samsungot, de nagyon.
-
Helló.
Tegnap vettem egy Inspiron Mini 1012 netbook-ot, de mintha rossz lenne a winchester. Samsung 160GB. Menet közben fagyogat, akad, leáll néha az egész rendszer. Sentinel 9%-os állapotot ír, 100 bad sectorral, de az F12-es gyorsteszt szerint minden oké. Pedig szerintem nem oké, kínkeservesen lassú az egész és mondom, fél nap alatt 2-3-szor fagyott. Vodafonos, de CHS-es garanciapapír van hozzá. Hétfőn még kicserélnék, ha beviszem? És egyáltalán elfogadják ezt hibának, ha a saját teszt nem mutat semmit?
-
eryca
csendes tag
sziasztoook!
most vennék egy ilyen kis netbookot, összességében vélemény róla?
nem tudom, hogy megvegyem-e, nem tudok róla sok mindent..

-
SzaboZE
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha van benne wifi kártya, akkor igen. Én most az egész otthoni hálózatomat egy mini 10-en keresztül látom el nettel, mert szivat a netszolgáltatóm. A hálózat felé megosztva a net az összes gépen használható. Ha a telefonod tud ad-hoc kapcsolatot, akkor a gépedről akár úgy is megoszthatod a netet. Win7 alatt elég egyszerűen működik.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Szeretném a Vodás Dell Mini 10 HD gépem Wifin leosztani hogy okostelefonon tudjak frissíteni/letölteni.Képes erre ez a kütyü? ..vagy vennem kell egy ilyen Wifi adatpert hozzá?
Aki esetleg tudna ebben segíteni kérem privátban keressen meg.Köszöntem szépen

-
komito
csendes tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT , DE NEM SEGÍTETT AZ IGÓ SEMMILYEN ÁLLÍTÁST NEM ENGED
MAGÁN , ARRA GONDOLOK LEHET HOGY A IGO-VAL NEM STIMM VALAMI, KERESEK MAJD MÁSHONNAN VALAMIT, ESETLEG PC-N BIZTOSAN MŰKÖDŐ VERZIÓT NEM TUD VALAKI AJÁNLANI ? KÖSZI
-
komito
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni fent van a gépen az igo 8 pc verziója mégsem talál jelet ,
a dell mobile manager gps része pedig azt írja hogy a gép be van mérve !
hogy kell beállítani hogy az igo8 érzékelje a beépített gps-t?vagy mit csináltam rosszul? -
Polllen
félisten
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Ha van rá mód tegyél bele 2G Ramot, kapcsold ki az Aero felületet és tilts le a szükségtelenül futó, ámde erőforrás igényes szolgáltatásokat mint pl. indexelés és társai.
Erre írtam, hogy ezek nem szükségesek, mert ezektől önmagában nem lesz lassú a rendszer. Ugyanazt a sebességet hozza, mint az xp. Más jellegű probléma lehet ott.
A 3rd party alkalmazásokkal egyetértek, de ugye azokról még nem volt szó az első posztodban.

-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Engedelmeddel nem őrültem meg. Az ilyen kis teljesítményű gépeken, ahol minden megtakarított processzor taktus számít, ott bizony nálam az az első, hogy a feleslegesen futó de erőforrást zabáló processzeket kilövöm. Továbbá egy csomó, a Winnel együtt induló és a különböző telepített programokkal felkerülő alkalmazást is. Ilyenek pl. Java, Adobe, Nokia egyes alkalmazásai. Simán elképzelhető, hogy a sok induló, vagy egy rosszul megírt alkalmazás lezabálja a memória 80%-át, főleg 1G Ram esetében. Szóval nem feltétlenül kell drájver hibának lennie, és ezen felül is érdemes megcsinálni azt, amit leírtam.
-
peti85
senior tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy DELL MINI 10-hez (HDMI-s), csak a kijelzője törött.
Ha elindul a Windows, akkor szépen át lehet állítani HDMI-re a kimenetet billentyűzettel, de a boot-képernyőnél nem.
Megnézné nekem valaki, hogy a BIOS-ban van-e lehetőség elsődlegesre, vagy esetleg kizárólagosra állítani a HDMI-t?
Vagy létezik esetleg valamilyen progi, ami sok más gyártónál is, amivel Windows alól lehet a BIOS beállításait módosítani?
Köszi! -
Polllen
félisten
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Csak most láttam ezt a posztot...

Ne őrülj meg, nálam a 1011 1 GB RAM-mal win 7 rc ultimate-t vitte tökéletesen és semmit sem kellett kikapcsolni...
Azon a gépen valami driver/program lehet a gond, ami beakad és belassítja az egész rendszert...
-
geogabcsi
tag
válasz
Polllen
üzenetére
Szia!
A Dell billentyűi sem kivétel az összes többi notebook billentyűtől. A mechanika sérül, meginog és máris kieseik a gomb. Garanciában természetesen intézik, sok más gyártóhoz hasonlóan, bár a Dell-nek is több hazai szervize van, érdemes előtte pár szót váltani. Ha nem akarsz kínlódni vele a laptophardware.hu weboldal üzemeltetője 1000-2000Ft. közötti költségért 10 perc alatt megoldja és nem kell nélkülöznöd 1-2 napra a géped.
-
geogabcsi
tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Szia!
A Dell és más notebookok kijelzőjét igen olcsón be lehet szerezni a notik.hu web oldalt üzemeltető cégtől. Egyenesen külföldről jön, készségesen bele is szerelik. Amúgy otthon is meg lehet oldani, kb.20 perc nem gyakorlottnak és 10 perc gyakorlottnak. Egy kis csillag csavarhúzó és egy plastik kártya a szét pattintáshoz.
-
hutizoli
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Inspiron minim, fogtam egy vírust, és nem akart indulni a vas, bajban voltam az újratelepítéssel, mert nem volt külső meghajtóm. XP van rajta, addig okoskottam, valahogy be tudtam jutni csökkentett módban vagy naplózva már nem tudom és az otthoni hálózatomról a másik gép dvd-jéről elindítottam a javítást így sikerült felélesztenem. Csak azért írom, hogy ez is egy áthidaló megoldás ha valaki hasonló cipőben járna.
A másik az eredeti driver lemezén nem jó, legalább is nekem a modem drivere, nem a hozzá való. Ezt nézzétek meg és töltsétek le a gyári oldalról a hozzávaló drivert.
DELL_WIRELESS-5530-HSPA-MINI_A06_R220877
Nekem az Inspiron mini 1011-em van Vodás, N270-es procival 250-es vinyóval 1G rammal és a 6cellás aksival. -
DoL
csendes tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata 1012-esre telepített Debiannal? Adódott bármi gond, vagy működik minden, mint a kisangyal?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
Polllen
üzenetére
A Hp saját rendszerei szoktak egy nagy rakás sz*rok lenni, mert telepakolják a sok szemét programjukkal a rendszert, aztán épphogy működnek.
Akkor lehet a Dellnél is ez a divat, és lehet vírus sem kellett hozzá, egyszerűen csak kinyírta saját magát. Feltennék én is a tulajnak egy normális cuccot, csak inkább nem, mivel ha más miatt gariba még visszaviszik, nehogy azzal jöjjenek, hogy valaki belepiszkált és azért ment tönkre. -
Polllen
félisten
válasz
CarrGomm
üzenetére
Én nem bánom, hogy csak a 40MB-s partició van...

Van saját backup progim (free), és azt a windowst állítja vissza, amit én raktam fel, állítottam be...(ezek az előretelepített cuccok nem bejövősek...az én minimre pl úgy telepítettek fel mindent, hogy ha megnyitottam a start menüt, egy hiba üzenet fogadott, hogy nem tud minden elemet megjeleníteni...
) -
CarrGomm
aktív tag
válasz
Polllen
üzenetére
Aha, akkor visszadobom a tulajnak, hogy vigye vissza oda, ahol vette, aztán szórakozzanak el ott vele!
Még garis egyébként, bár nem tudom, hogy szoftveres problémákra is vonatkozik-e?
Egyébként én vírusra gyanakszom, mert mi más nyírhatta volna ki?
Na mindegy. Ilyen gépekre azért illene valami recovery partíciót tenni, amivel vissza lehet varázsolni a gépet eredeti állapotára. -
Polllen
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszi!

Amúgy asszem az N270-nek 85 fok a max hőmérséklet, uh 80 alatt ne idegeskedj...
Az igo is kicsit ludas volt a dologban, mert egészen más portot adott meg automatikus keresésnél, meg ráadásul az egyik fajtát újra is kellett indítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

)