Új hozzászólás Aktív témák
-
vighj1
csendes tag
Sziasztok volna egy kérdésem,inspiron 910 minin mien gombal lehet belépni a boot menübe ebben a gépben csak F10 az utolsó,előrre is köszönöm a választ.
-
onlineair
tag
Nem akartam hogy karcolódjon, kényelmesebb volt a fóliát törölgetni akármivel mert tudtam hogy így nem a képernyő fog sérülni...
"Persze sokaknak, mint nekem is tablet után van ez, és nagy előre lépés, nagyon nagy lett."
- mármint tablet után lett dell minid? De nagy lett (?) és ezért eladtad? -
Ranko
csendes tag
válasz
onlineair #1997 üzenetére
Azt hallom másoktól is, hogy a kijelzőre raknak fóliát! De minek? A kijelző hőt ad le, sok hőhatás után a fólia ráég a kijelzőre. Persze sokaknak, mint nekem is tablet után van ez, és nagy előre lépés, nagyon nagy lett.
Eladni sajnáltam, de látva a zsanér kilengést és az aksi gyengülését megtettem.
én 25ben mondtam el, de billenytűzet tönkre ment rajta 2 év után.. bár én karaokéztam is rajta nyolc hónapot.
A properil alkohol egyedi oldat?
-
onlineair
tag
Hát jól megszívtam a géppel...több mint egy évig volt rajta egy drága fólia, gondoltam leveszem, teszek rá másikat...bár ne tettem volna? A fólia lejött de a ragacs végig a kijelzőn maradt, de nem ám a hagyományos ujjal arrébb tologatható fajta hanem rendesen odatapadva a kijelzőhöz mint valami gumírozott bevonat... Sehogyan sem akart lejönni, wd40-el és fültisztító pálcikával az 50%-a feljött kaparással, (értsd: úgy mint a jégkaparás) rányomva erőből, hogy a műanyag is érje a kijelzőt, de a vatta is ott legyen... ebből a kijelző jól vizsgázott, semmi karc nem maradt...viszont a fele még így is ott maradt.
Ha valaki akar szörnyülködni, íme, ez még a kezdeti állapot (Ami fényes, az a gumírozott cucc...az egész kijelző konkrétan)Nem sokon múlott hogy bevágom a sarokba az egész gépet
Végül maradt az aceton, seb benzin, és a gyógyszertári alkohol. (Már túl voltam a dezodoron (alkoholos) és az arcszeszen amik szintén nem értek semmit.
Ma vettem seb benzint...úgy voltam vele ha ez sem használ tényleg hagyom az egészet, még a végén valami vegyszer szétmarja a képernyőt. Nos, elkezdtem most is először finoman "simogatni"... semmi... durvábban...semmi... még durvábban, kaparva dörzsölve...már alakult de még így is rengeteg helyen volt folt (köröm sem szedte fel) végül úgy sikerült hogy az ujjaimra locsoltam és úgy kentem és dörzsöltem, mivel gyorsan elillan így még mielőtt eltűnt volna újra raktam rá, és újra... kb 2 óra múlva sikerült mindent leszedni róla... és semmi karc!
Pedig nem volt kímélve.
Nem tudom ez hogyan fordulhatott elő hogy ez a cucc rátapadt, de az őrületbe kergetett,
NE TEGYETEK RÁ FÓLIÁT -
SzaboZE
addikt
A miniben van egy hd gyorsító, azért mennek a filmek rendesen, de az nem pótólja a videokártyát. 2GB-ig bővíthetőek 1-1 kiviteltől eltekintve. A starter pedig a hivatalos build rá, nem is szabad rá mást tenni Windowsból, mert csak görcs lesz a vége. Én szépen végigmásztam a létrát, volt mini 1012-1018 majd dualcore 1090, az utóbbi sem volt egy vihar. Az atom procik egyszerűen nem munkára lettek kitalálva. Ma is van atomos tabletem, nagyszerű netezni, meg filmet nézni, másra nem jó
-
Ranko
csendes tag
válasz
SzaboZE #1994 üzenetére
Eggyik haver vett 1 ilyet, bár neki a mini asus book 9col 800mhz után gyorsnak bizonyult!
Nálam cserével érkezett egy, én linuxal ubuntuval nyomom rajta, de tudok,akinek simán viszi a win7startert, de ő fejlesztői szinten használja, szóval tudja mit szabad mit nem...mert pl egy skypetól kifagyhat
de még a chromeval elsétál.Aztán 1 gb ram, gyárialg annyit raktak bele, kb akkora kicseszés, mitn pl az Acer 9400ban 2 db 512mb gyári ram! De erre megin a gyártó a sunyi hanyag. Persze avast mentesen gyorsabb minden... meg ki olvasásra használja napilag és nem játékra, annak tablet helyett tökéletes választás!
1500mhz valóban csekély! de ne feledd, hogy a gyári c610es dell, amibe alapból 1000mhz volt csak,mennyi mindenre volt elég, s máig is veszik használtan megfelé, mert gyárilag a dedikált 16mb atiradeon )M200( többet tudott, mint ma egy integrált 9000es radeon. Havernál dupla maggal döglődött a gép Amd 1,7ghz 500gbos winyóval meg két giga rammal nem vitte el a 1,5gigás filmet, amit ez a dell mini egy maggal elvitt.
A válasz a chipsett. Sztem a gépet csak felhasználói szinten tudtok használni, ez a gond oka!
mert mivel véded, cleanerezel a tiéteden? -
Ranko
csendes tag
-
Ranko
csendes tag
válasz
onlineair #1986 üzenetére
Nálam emelt, új Jamesb 1,5Gigásan nem szagatott a két giga rammal, de eggyel igen!
Noname volt gyárilag. kingmax van.
Ubuntuval érdemes vinni, windows ratyi.. ha 7 ha 10.. gatya!Melegedés..nálam azóta nem forr az aksinál meg középen, mióta új pasztát raktam...
de érdemes kifújni is nagy bárral!
jellemzp hibája a proci.. de kinek nem egy magos.. ne aggódjon, én kétmagosra vadászok..
wifire gpsre első osztályú gép.
-
onlineair
tag
Egyre jobban tapasztalom hogy lassú a gép... eddig szinte fel sem tűnt pontosabban hozzá szoktam hogy majd mindenre kicsit (kicsit?) várni kell. Hogy a böngésző befagyogat... a youtube videók akadnak, élvezhetetlenek gyakran még 360 alatt is .. stb stb. Bírom a kis gépet, szép meg minden...de... amint lehet csere/eladás lesz belőle....amíg még adnak is érte valamit... A melegedés is igencsak zavaró. Ugyan 1gb van a gépben de nem hinném hogy érne valamit 2gb-ra cserélni, az árán már nem igazán dobna, a használatban sem hiszem hogy nagyon változna valamit...
Esetleg windows helyett valami mást próbáljak meg rajta? A linuxot próbáltam asztali gépen, nagyon más minden de biztos hozzá lehet szokni...nem tudom a driverekkel ott nem lenne probléma, másik probléma hogy sok program nincsen rá...?
Esetleg a "Hackintosh" ? (nem tudom ez magyarul lenne, vagy próbálta valaki?)
Az android telefonnál sem bejövős, így azt kihagynám.
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki próbálta-e már ezeken a gépeken az Android x86-ot vagy volt-e már róla szó. Én most raktam föl az enyémre a 4.4 r1-et. Nagyon tetszik nekem, mérföldekkel jobban fut rajta mint a Windows 7 starter és a play áruházból minden programot be tudtam szerezni ami kellet. Fontos, hogy mindenképpen az R1 változat kell mert a többivel nekem nem ment a wifi.
-
SzaboZE
addikt
válasz
biohardware #1979 üzenetére
Van még ára?
-
biohardware
csendes tag
Sziasztok!
van egy eladó dell mini 10HD netbookom...
milyen áron lehetne eladni szerintetek?
köszi
-
ensolid
tag
-
Sonny C.
tag
válasz
ensolid #1971 üzenetére
Szia !
Azért tart ilyen sokáig a frissítés, mert még sohasem lett feltéve egy frissítés sem! Nemrég egy régebbi (lassúbb) gépen kellett a Win7-et újratelepítenem (nem kalóz, eredeti Win) és kb. 4 óra volt, mire annyit kiírt, hogy hány frissítés áll rendelkezésre. Én SP1-es Win-t telepítettem, ha sima Win7-es a Tiéd, akkor tovább is tarthat. Állítólag ennyi idő kell ahhoz, hogy a Windows, a kiadási ideje óta megjelent frissítések hálózatát (melyik melyikre épül, stb...) felépítse.
-
ensolid
tag
Sziaszok!
Nemrég vettem egy dell inspiraion mini 1012 gépet. Win7 starter van raja ezt lehet frissíteni win10-re? Egyáltalán ha lehet is menne vele rendesen? Még egy olyan kérdés elvileg van benne egy valami HD chip a dell weboldalon is fönt van az illesző program hozzá, de mikor telepíteni akarom azt írja, hogy nincs ilyen chip a gépben. Ez lehetséges? Jól jönne pedig mert Chrome hardveres gyorsítás nélkül elég lassú K-Meleon böngésző viszont elég jónak bizonyúl így is. Meg olyan gondom van, hogy windows update órákon át csak keresi a frissítéseket viszont nem ír ki semmit még azt se, hogy nem talál frissíést csak megy a csík valahogy így: [link]
-
onlineair
tag
Most vannak blackfriday tokok ha valakit érdekelnek. csak ma! ha még nem fogytak el. 2000 helyett 590 meg hasonlók.
-
draco31
veterán
válasz
onlineair #1967 üzenetére
Nekem ez 1018 a pontos típus.
Képet valamikor csinálok, az a baj, hogy ahhoz darabokra kell szedni, most nincs pasztám a művelethez.
A döglődés jele klasszikus HDD halálozás. Másolásnál I/O eszközhiba, pár bad sector, ilyenek. Amibe a laptop HDD-k belehalnak, a sok mozgatás bekapcsolva.
Én 20 alatt biztos nem adom el, most 25-ért van fent.
Az akku még 2 órát tud.
A méretével nekem sincs bajom, ha lehetne benne CPU-t cserélni, akkor nem is gondolkoznék, de ez nem az a kategória. -
onlineair
tag
válasz
draco31 #1966 üzenetére
Mik a tünetei a döglődésnek, lassulás?
Nemrégen vaterán elment 1011 és 1012 is átlag 12-13 ezerért ha jól emlékszem.... ugyan én is el akartam passzolni de ennyit nekem is megér... egy jobb akku hiányzik csak, meg egy bővítés 2gb-ra.... de ezek után az árak után még költeni is sajnálnék rá...nekem egyébként jobban bejönnek ezek a kisebb gépek, volt egy 15-ös hp-m de kényelmetlen volt a használata, pl ágyban... Méretben úgy max 13-as ami még beleférne de inkább 12. Ha mégis veszek majd másikat valamikor, ventilátor mindenképpen lesz majd benne.
Esetleg egy képet nem dobnál fel ide? Persze ha nem titkos, nem buherálnám a sajátom de azért érdekelne.
-
onlineair
tag
Na végül sikerült a win10 telepítése
kicsit szokatlan így elsőre. Minden jól működik. Érdemes kipróbálni. Mivel úgy problémák voltak hogy fent volt a win7, így egy teljes friss telepítést csináltam, így már minden ok.
Lehet én is elpasszolom a gépet - a gond csak hogy alig adnának érte valamit
-, attól tartok egyszer túlmelegszik és oda lesz minden... Hűtővel pedig nem kényelmes a használata.
-
draco31
veterán
Eladóvá vált a masinám, kevés már az ereje nekem.
-
onlineair
tag
Na kipróbáltam a WIN10-et 1011-en. Sokat kellett vacakolni mire sikerült. Sajnos valamiért mindig újraindult a gép mikor behozta az asztalt, így csak csökkentett módban tudtam belépni. Elég jónak tűnik. Végül vissza tudtam állni a win7-re probléma nélkül pedig nem volt biztonsági mentés. Lehet egyszer majd megpróbálom újra, jobban belemerülök a témába. Más esetleg próbálta? tapasztalt hibát? Lehet valami program kavarhatott be? Amit láttam hogy a képernyőfelbontás jóval a maximális alatt volt, és nem is lehetett feljebb rakni (csökkentett módban) ez lehetett gond?
-
draco31
veterán
válasz
pentium4 #1956 üzenetére
Igen, ha ez a gond, akkor reballing, vagyis BGA forrasztás, ami meg 15-től indul, és sok esetben csak pár hónapig lesz újra jó.
Eléggé tud melegedni ez a masina, elszúrták, hogy nem raktak bele ventit. Én ezt már megoldottam, pár napja meg vezérlést is raktam bele, így 80 fokon indul be, alatta csendben van.
Mennyire gondoltál egyébként? -
-
pentium4
senior tag
Hello mindenkinek!
van nékem egy dell inspirion mini 1018-as gépecském ami nem indul!
alkatrésznek eladnám ha kell valakinek, a töltő lámap világit, de ha megnyomod a bekapcs gombot a lámpa kigyullad de nem történik semmi, valszeg alaplaphibás, lehet levált a prociról pár láb, és azt vissza lehet huzatni, és elvileg működne is, de semmi garancia rá!
szép piros szinű aki igényt tart rá az irjon és megegyezünk!P4
-
onlineair
tag
Na az előbb kicsit megbolygattam szegényt
Videó alapján, de az egyikben azt mutatták a billentyűzetet felülről kell kipiszkálni, tehát a hangerőgombok között, ez nem ment, néztem egy másik videót, ott pedig oldalt mutatta, az enternél és a caps locknál, ez volt a jó választás. Ha kicsit is rossz helyre nyúl az ember a fekete festék amivel le van fújva a fém rész (konkrétan itt a billentyűzet aljára és szélére gondolok és a peremre ami körülveszi), lekopik... ahogy a csavaroknál is szokták hogy jelezze valaki hozzányúlt... A másik meg, iszonyat könnyen meg tud hajolni a billentyűzet, a videókban pedig elég durván vették ki, én finoman óvatosan mégis később mikor visszaraktam a bill bal fele zavaróan benyomódott mikor lenyomtam ott egy billt, a felső sávban ugyanis nincsen pöcök vagy bármi kis akasztó ami oda fogná. Sokadjára sikerült csak hogy jó legyen... (egyébként a videókban is az van hogy visszarakják, mutatják hogy működik, és ahogy lenyomnak egy gombot látszódik hogy enyhén görbe lett ott is...a fél bill lejjebb mozdul a gomb lenyomására....Egyébként annyira nem vészes a gép belseje, bár a lényeg még ezek után jönne... de tovább nem is boncoltam... nincs még nagyobb ramom így feleslegesen nem is akartam jobban szétszedni.
-
üszök
őstag
válasz
onlineair #1951 üzenetére
Nem ott van. Felülről lehet hozzá férni. 2db csavart kell ki venni az aljából,utána ki kell pattintani a palmrest-et (a szürke kéztartó) Ha nem volt még szétszedve nehezen jön szét,és vigyázni kell a tacs pad vezetékére is,mert nem túl hosszú.
Szerintem nem mozdult el,mert elég stabil csatlakozó volt rajta úgy emlékszem. Itt egy kép amin látni. -
üszök
őstag
válasz
onlineair #1947 üzenetére
Nincs bt mindegyikben. Az enyémben sem volt,én tettem bele. Viszont ha gyári driver felmegy akkor kell legyen benne,mert nekem annakidején ki írta,hogy nem találja az eszközt,és fel sem ment. Nem nehéz bele tenni 2 csavart kell kivenni meg a palmrestet felpattintani,és ott a helye. Csak be kell illeszteni a helyére meg a csatlakozót rádugni.
-
draco31
veterán
válasz
onlineair #1947 üzenetére
Én a 1018-ast kezdettől fogva 2Gb-al használom. Mindenképpen jót tesz a gépnek, kevesebbet kell várni.
Telepíteni nem kell semmit, csak berakod, és kész is.
Az akkuval nem sok mindent lehet, max egy utángyártottat venni valami normálisabb helyről.
A Win 10 nem tudom, én már a 8.1-et sem raktam fel a 1018-asra, nincs gyári driver támogatás. -
onlineair
tag
válasz
SzaboZE #1945 üzenetére
1011em van (10v) több videót is néztem, kicsit macerás a szerelés, lehet egyszer neki esek óvatosan
Mennyi lehet egy ebbe való 2gb-os, miket kell figyelni? Érezhetően gyorsabb lesz, megéri? Csak beleteszi az ember és minden ok, nem kell semmit telepíteni stb?
Sajnos az akkum már kb 20 percet ha bír, szóval a mobilitás már rég odavan/ezért is gondolkoztam egy win tabletben/- az akkut lehet valahogy tuningolni vagy jó áron valami, érdemes költeni ezekre a gépekre vagy már felesleges, WIN10 vajon megy majd rajta, vagy a kijelzővel problémák lesznek? Néha most is vannak problémák a megjelenítéssel, nem fér el minden..Amit még észrevettem, hogy alapból nincs minden 1011-ben Bluetooth? Mert az első ilyen gépemben benne volt, ezen is fent a driver de nem jelzi.... vagy elmozdulhatott valami? Gondolom a bt rész is jól el van dugva benne :/ megnézném van-e benne vagy nincs.
-
-
-
-
onlineair
tag
Kinek hogy melegszik ennyi év után a gép (nem tudom az összes dell miniben nincs venti? De érdekelnének a tapasztalatok)? Más is használ hozzá hűtőpadot? Mik a normális hő határok, mikor kapcsolna ki a gép?
Nekem most asztalon van, hűtő nélkül, Firefox+aimp megy a háttérben, Speedfan 4.51-el:
HD0 46C
Temp1 60C -70C
Core0 64C -70CLeginkább paddal használom, csak kényelmetlenné teszi, de azt sem akarom hogy tönkremenjen...
-
onlineair
tag
válasz
draco31 #1939 üzenetére
"Ezek a gépek nem játékra vannak kitalálva, eszembe se jutna ilyeneket raknom rá, pedig eléggé elvetemült tudok lenni." - Tudom, attól még lehet vele régebbiekkel játszani... már ha elindul, nyilván nem játékra lett véve, de azért nem annyira buta ez a gép... De már vártam ki fogja ezt felhozni. (ezt nem bántásból írom)
Egyébként feladtam, nem szenvedek vele tovább, annyit nem ér, egy GTA VC + Multi bőven elegendő. Na, meg a POSTAL 2 magyar szinkronnal
...
Akinek ez a gépe van, használ mellette windows-os tabletet? Nem tudom lecseréljem-e egyre (kizárólag win tablet +bill) Konkrétan már telefonon gyorsabban el tudok intézni rengeteg mindent mint a minin, +hűtőpad nélkül nem is nagyon szeretem használni a melegedés miatt, de így meg elveszti a mobilitás tulajdonságot, és hatalmas mérete lesz... nem kényelmes... Vélemények? Tapasztalatok?
-
draco31
veterán
válasz
onlineair #1938 üzenetére
Ezek a gépek nem játékra vannak kitalálva, eszembe se jutna ilyeneket raknom rá, pedig eléggé elvetemült tudok lenni.
Nem találok egyébként más drivert. De ha annyira nem hagy nyugodni, akkor rakd fel a gyári drivert, aztán töltsd le a Driver Solution netes változatát, ami csak pár mega. A teljes meg 9 giga. Az majd átnézi a gépet, ha van újabb VGA driver a gyáritól, akkor az fel fogja rakni, persze csak ha engeded neki. -
onlineair
tag
válasz
SzaboZE #1937 üzenetére
Lehet, csak draco31 írta hogy: "Amit linkeltél drivert, abban pedig nincs benne a Te neked kellő, ezért nem települ fel." Reméltem akkor megmutatja hogy hol van akkor a jó amiben minden benne van....
A delles driverekkel volt próbálva alapból többször is, de azokkal mutatta először ezt, ezután néztem újabb drivereket, de ugyanaz minden....
A mydellmini oldalról több játékot kipróbáltam aminél azt jelezték hogy rendesen megy, nos nekem egyik sem.
-Sims 1 és 2 (lila zöld képernyő, zene megy, de ki is lép)
-Roller Coaster Tycoon 3 (roller coaster tycoon 3 működése leállt üzenettel kilép, semmi nem jelenik meg)
-Trackmania United/Trackmania Sunrise (Your video card perfomance has not be found)
-GTA San Andreas (ez nem szerepelt a mydell listán de gondoltam egy próbát megér) bár videó volt róla a neten hogy valahogy működésre lehet bírni, természetesen ez sem volt jó.... (B)"cannot find 800x600x32bit video mode"(/B) -valószínű külső monitorra kapcsolva működne....de akkor már ott az asztali gép is ennyi erővel...
-
SzaboZE
addikt
válasz
onlineair #1936 üzenetére
Persze hogy azt írja, hogy újabb van fent ,mert vagy feltetted az inteles oldalról a packot vagy a microsoft update tett fel újabbat. Ha csak a videokártya teszted hisztizik, akkor felesleges küzdeni vele - amennyiben más gond nem jelentkezik. Ha pedig más gond is van, akkor próbáld meg a régebbi, de delles drivert.
-
onlineair
tag
válasz
onlineair #1935 üzenetére
Ezt próbáltam meg, [link]
átállítva win7 32-bitre, így 8 találat van (pontosabban 3+ugyanazok zippelve +1 dokumentum és egy Matrix Storage Manager (?))
A 2db INF update-et leszedve és elindítva a telepítést, azt írja ami fent van a gépen újabb mint ez, így nem is telepítettem.
Az Intel Graphics Media Accelerator amit itt is kiad pedig az amit egyszer bemásoltam link, ami elvileg nem jó? De ez van fent most így ezt sem telepítettem.
A Matrix Storage nem tudom mi, de nem hinném hogy az ami kellene....
-
onlineair
tag
válasz
draco31 #1934 üzenetére
Írtam hogy a Dell oldalán egy régebbi driver van fent (mindenből), amiket egy idő után nem is frissítenek. Ezért próbáltam rákeresni a keresőben újabbra, amit bemásoltam link, ezek szerint nem jó...rákerestem a névre amit írtál de letöltést úgy sem találtam....segítenél megtalálni az Inteles oldalról a drivert?
Esetleg ez?Egyébként régebben a dell oldalról szedtem le minden drivert és nem volt probléma, de ahogy észrevettem akkoriban még nem ez a fajta dell diagnosztikai program volt, pl nem futtatott le olyat hogy "drótkeretes vonal teszt" meg hasonló. Azt gyanítom ez a program újabb gépekre van és ezért nem fut le ezen a gépen rendesen....
Egyébként a program annyit ír ki a videókártyánál a tesztelés után hogy: "nem futtatható"
-
draco31
veterán
válasz
onlineair #1927 üzenetére
Nekem 1018 mini van. Ahogy nézem neked Intel® 945GSE UMA Graphics Media Accelerator van a gépedben. Amit linkeltél drivert, abban pedig nincs benne a Te neked kellő, ezért nem települ fel.
A képen amit linkeltél egyik sem jó, mivel azok asztali géphez valóak, neked meg laptop van. Itt vannak a gyári drivereid, ezeket használd. -
SzaboZE
addikt
válasz
onlineair #1930 üzenetére
Nem írtad le hogy mi a sikertelenség oka, mit ír ki a program, de feltételezhetően nem ismeri az összes videokártyát. Ez a konstrukció 7 éves, könnyen lehet hogy nem tud olyan funkciókat, amit hibásnak jelez. Ha működik a gép, megjelenik a windows grafikus felület, le tudsz játszani videót stb, akkor a kártya nagy valószínüséggel hibátlan.
-
onlineair
tag
-
onlineair
tag
Az még lemaradt hogy az Intel Driver programjánál van manuális keresés is, csak éppen nem tudom melyik lenne a jó.... (lásd linkelt kép)
-
onlineair
tag
Dell Inspiron MINI 1011 (azaz 10V)
pár napja azt produkálja, hogy a Dell féle PC Checkup/Support Assist programjában a videókártya ellenőrzési teszt sikertelenül végződik.
Minden driver fel van telepítve, Win 7 Starter van rajta. A minap újra raktam a wint, drivereket, mindent hátha... de sajnos változatlan.Esetleg tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Idővel teljesen megadja majd magát?
Kicsit bővebben
A dell oldalán egy régebbi videókártya driver van, megpróbáltam hogy letörölöm a gépről ami fent van, és leszedem a legújabbat, ezt manuálisan innen vettem le:
https://downloadcenter.intel.com/download/18223/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-for-Windows-7-exe-
Itt azt írja 15.12.75.4.1930 (Latest, viszont telepítéskor kiírja hogy ez a 8.15.10.1930, ha ezután futtatom az
Intel Driver Update Utility-t, ami keresi automatikusan van-e újabb driver, kiírja hogy nekem a 8.15.10.1930 van fent, de van újabb. A 15.12.75.4.1930 és letölthetem, letölti, és telepítené de megszakad....Magyarul 15.12.75.4.1930 = 8.15.10.1930 ? Vagy hogyan van ez? Esetleg rosszat töltöttem le?
Itt egy kép, amin látható a játéknál a probléma, ill amit az Intel Driver ad ki:
Viszont a GTA Vice City max felbontásban teljesen jól üzemel. Ez hogyan lehet?
(Maga a játék (sims-amiről szó van hogy lila és zöld a képe) egyébként jó másik gépen.)
-
Daffchy
őstag
-
Daffchy
őstag
Igazából én már mindennek örülnék ami rámegy, csak most jelenleg azzal szenvedek, hogy menjen az USB, mert eszközkezelőbe USB vezérlő hibát ír... töröltem, felraktam manuálisan a drivert de még mindig hibát ír.
Szóval nem is a win és a boot a gond, hanem maga az USB nem megy egyik sem...
Mit tudok ezzel kezdeni? Drivert újraraktam sokszor nem oldotta meg...
-
SzaboZE
addikt
válasz
Csabroncka #1914 üzenetére
Az USB hibát is megmondtad egy leírás alapján. Lehet, hogy akkor és ott neked gyorsabb volt, de a win8.1-et nem ilyen hardverre optimalizálták.
-
Csabroncka
addikt
válasz
SzaboZE #1913 üzenetére
"A bootidő nem, de a reakcióidő és az alkalmazások használata mindenképpen" Szerinted direkt meg akarok téveszteni és vezetni mindenkit? A cikkben leírtam mindent nekem működik és semmi gondom vele (sem a gyorsasággal, sem a felhasználással),
fikázniazt lehet természetesen. -
SzaboZE
addikt
válasz
Csabroncka #1911 üzenetére
Ja, SSD-vel. Rakj rá win7 startert és gyorsabb lesz. A bootidő nem, de a reakcióidő és az alkalmazások használata mindenképpen.
-
draco31
veterán
válasz
Csabroncka #1911 üzenetére
Neked van benne SSD nem. Mert az is sokat jelent sebesség ügyileg.
-
-
Daffchy
őstag
válasz
Csabroncka #1906 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
A pendrive-ot most "készítettem" tökéletesen bootol két másik gépen is itt pedig az előző hozzászólásomban található képernyő fogad amikor elindulna a BOOT.
Angolom gyenge ahhoz, hogy a linkelt leírás alapján megcsináljam a pendrive-ot, de ahogy én csináltam is működik.
Jelenleg van egy WIN 7 a gépen, ami már 2 éves a tulaj elmondása szerint. Igen halott már a rendszer, ezért kért meg rakjak rá neki egy újat.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Daffchy #1905 üzenetére
Kezdjük a legelején!
Szépen formázd meg üresre a pendrivot, aztán ennek a programnak a segítségével készíts egy indítólemezt (az iso-ból). Ha ez megvan, értelemszerűen bootolás az usb-ről!
megjegyzés: mivel a WAREZZ itt off téma, ezért nem jogtiszta win esetén senki sem fog segíteni! Mindenképpen msdn (tiszta beleturkálatlan) verziót telepíts, mielőtt aktiválod a felhasználói kulcsoddal.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Adott egy Dell Inspiron Mini 1018-as kis gép, 2 GB RAM.
Szeretnék feltenni rá egy 32bit-es WIN 8.1-et de az alábbi képernyő fogad amikor boot-olna a pen drive-ról.
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak vele, hogy működjön?
Két másik gépen kipróbálva a pen-t elindul a telepítés.Köszönöm előre is!
-
draco31
veterán
válasz
tomazin #1901 üzenetére
Hosszas keresgélés után találtam egy toshiba ha jól emlékszem nb200-as ventilátort, amiből kellett kicsit legágni, de végül belefért. Kellett lyukat vágni a házon, hogy valahol ki menjen a levegő, a billentyűzet felől szívja be. A 70 fok inkább 80, de így is sokkal jobb, mint nélküle. A venti a tapipad és a hangszóró között van. Áramot pedig az USB-ről kap, oda lett forrasztva, így nem kell kapcsolgatni sem. Ha megy a gép, csak akkor megy. Alvás közben is leáll a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest