- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Autógumi témához:
Szerintem minden "normális minőségű" gumival el lehet közlekedni, ha az ember a körülményeknek megfelelően vezet. Nekem is négyévszakos van a régi Swiften, konkrétan egy Apollo Alnac 4G Allseason. Mivel nem megyek vele sokat, illetve nem muszáj minden körülmények közt elindulni az aktuális időjárásban, ezért választottam, számomra ez tökéletesen megfelel, nyáron abszolút nem vészes, télen pedig ha olyan a körülmény, fel vagyok készülve a megcsúszás lehetőségére, vagy ha nagyon rossz az út, neki sem indulok. Egyébként régebben volt G Astrám, rajta akkori tesztgyőztes gumi, letaposott havon, jégen úgyis bekapcsolt az ABS, majdnem árokba is csúsztam.Szóval szerintem a legfontosabb a körülményekhez igazodó sebesség és vezetési stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged