Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Autógumi témához:
Szerintem minden "normális minőségű" gumival el lehet közlekedni, ha az ember a körülményeknek megfelelően vezet. Nekem is négyévszakos van a régi Swiften, konkrétan egy Apollo Alnac 4G Allseason. Mivel nem megyek vele sokat, illetve nem muszáj minden körülmények közt elindulni az aktuális időjárásban, ezért választottam, számomra ez tökéletesen megfelel, nyáron abszolút nem vészes, télen pedig ha olyan a körülmény, fel vagyok készülve a megcsúszás lehetőségére, vagy ha nagyon rossz az út, neki sem indulok. Egyébként régebben volt G Astrám, rajta akkori tesztgyőztes gumi, letaposott havon, jégen úgyis bekapcsolt az ABS, majdnem árokba is csúsztam.Szóval szerintem a legfontosabb a körülményekhez igazodó sebesség és vezetési stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest