-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az a baj, hogy a szerverre be tudok sshzni, és a szerverről is tudok sshzni. Ellenben az scp nem megy, se a szerverre nem tudok, se a szerverről. Ha SFTP-t próbálok akkor is SCPzni akar, amire hibát dob :/
Most a változatosság kedvéért windowsról próbáltam. Ezt a hibaüzenetet dobja a winscp:
Cannot execute SCP to start transfer. Please make sure that SCP is installed on the server and path to it is included in PATH. You may also try SFTP instead of SCP.
Command failed with return code 139.Pedig SFTP-vel csatlakoztam.
Ami érdekes, hogy filezillával is kipróbáltam, és azzal sikerült SFTP-zni O.o
Hát ezt komolyan mondom nem értem.
FileZillával elértem a szervert SFTP-n keresztül, le is tudtam szedni egy fájlt, erre nem lehalt a szerver?! :S
Marhajó ... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP 635 laptop eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest