-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #9979 üzenetére
Köszönöm, értem. Láttam egy olyan YouTube videót, ahol a feltöltő egy minimal netinstallból pakolgatta össze csomagonként a saját rendszerét. Egyfelől csodáltam a tudását, másfelől praktikusnak tűnt az egész. Nyilván Ő nem 2 hete kezdte a Debiant tanulni.
De lényegében nem minimalizálni akarom a rendszert, csak a nem használt alkalmazásokat eltávolítani. Ehhez meg a Synaptic is elég.
Szerk.: amúgy ez nálam csak egy ilyen esztétikai dolog. Ne legyen olyan dolog a gépen, amit nem fogok soha használni. Win10-nél is leszedegettem a gyári alkalmazásokat debloaterrel. Azok sem zavartak sok vizet, csak... minek legyen a gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest