Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian10 és USB-s nyomtató (HP) CUPS problémámban valaki tudna segíteni?
Lecseréltem a HP 1022-t, utódja, egy HP Color LaserJet cm1312 MFP személyében.Viszont lenne is kérdésem rögtön, valaki jártam Debian 10 CUPS-ban?
Feltettem a nyomtatót bele (Cups, add printer és ennyi), Win-ről ráküldve szépen nyomtat is, ezzel nincs baj, csak:
- ha win-ben fekete/fehéret választok, akkor is színes nyomat esik ki. +
- Win-ben CUPS alatt nem tudok szkennelni, mintha nem lenne.
Ez a két probléma egy win10-re kötve nem áll fen, tehát biztos én vagyok a béna valahol, de nem jöttem rá még hogy hol. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest