-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian10 és USB-s nyomtató (HP) CUPS problémámban valaki tudna segíteni?
Lecseréltem a HP 1022-t, utódja, egy HP Color LaserJet cm1312 MFP személyében.Viszont lenne is kérdésem rögtön, valaki jártam Debian 10 CUPS-ban?
Feltettem a nyomtatót bele (Cups, add printer és ennyi), Win-ről ráküldve szépen nyomtat is, ezzel nincs baj, csak:
- ha win-ben fekete/fehéret választok, akkor is színes nyomat esik ki. +
- Win-ben CUPS alatt nem tudok szkennelni, mintha nem lenne.
Ez a két probléma egy win10-re kötve nem áll fen, tehát biztos én vagyok a béna valahol, de nem jöttem rá még hogy hol. Köszi előre is. -
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian 7 alol CLI-ben szeretnék USB-s Wifi stickkel csatlakozni UPC WiFree-hez. Windows-ra van leírás, de debian-ra nem találtam.
WPA2 Enterprise és EAP-MSCHAP v2 autentikációt kíván.
Hogy tudok így csatlakozni? egyáltalán lehetséges?köszönöm
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnék debian 8-ban olyat csinálni, hogy a bekapcsolást követő pl. 5 percben egy daemont újraindítson?
Jelenleg van egy .sh szkriptem, amibe benne a service .... restart és ezt kézzel futtatom.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, egy Debian 6 64-bit-esre ami csak SSH elérhető szeretnék Google Drive szinkronizációt telepíteni, de egyszerűen nem találok rá megoldást ami tuti működne.Van aki próbálkozott már ilyennel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest